Şimdi Ara

HEPSİBURADA ESKİ TELEFON FİYATI KADAR HEDİYE ÇEKİ (KENDİLERİ BELİRLİYOR) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
2
Favori
22.153
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Umarım goldman sachsta hepsiburadaya bizim tellere biçtiği değer kadar değer biçer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uğraşmayıp satan var ki adamlarda ticaretini başlatmış araç alırken araçlarını nası takasa veriyolarsa o hesap

yalnız bir dh ölücüsü böyle yollara başvurmaz
  • samsung C7 ye 750 TL verdi. düşünmeden satılır valla model yükseltmek için.
  • iPhone 6 16GB hafif çizikli telefonuma 992 TL verdi, iphone 7 plus 128 almayı düsünüyorum, anteni ve kulaklığı biraz arızalı. ikinci ele satsam satamayabilirim. sizce ne yapayım?
  • Hepsi buradanın verdıgının %3 fazlasına alırım hepinizin telefonunu😀

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HEPSİBURADA ESKİ TELEFON FİYATI KADAR HEDİYE ÇEKİ (KENDİLERİ BELİRLİYOR)
  • benim nokia 3310 a 650 tl verdi.
    sanırım antika değeri var.
  • 0x2124 kullanıcısına yanıt
    arızaları varsa ver gitsin, bazen 50-100'ün hesabını yapmamak lazım arıza durumlarında..
  • site patladı vazgeçtiler herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Reaver

site patladı vazgeçtiler herhalde

Bi kampanyanın sonu karanlıktı hakgetde öyle bi hal almış site
  • araba bayileri gibi olu fiyat vermisler. Piyasasi olmayan teli olanlar icin bi secenek en azindan.fiyati begenmeyen vermez. Telefoncuya hb bile bu fiyati veriyo diyip pazarlik imkani dogar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dark Reaver kullanıcısına yanıt
    bende telefonumu hepsiburadaya satmak istiyorum dün girebiliyordum ama bugün baktım kaldırmışlar canlı sohbete yazdım, yoğun talepten dolayı sistemde sorun oluşmuş yarın tekrar aktif olacağını söylediler, düşünen arkadaşlar için bilgi vereyim dedim
  • kampanya patladıysa çakal çukal telefoncular yüzünden patlamıştır, kampanya çıkar çıkmaz dükkanında ki kırık çıkık döküntüleri toparlayıp hb ye kakalamaya çalıştıklarını duydum 1-2 yerden..
  • Kampanya detayları hakkında bilgisi olan var mı ? örneğin 3 tane telefon satıp, bu 3 telefonun hediye çeklerini tek bir telefon almak için kullanabiliyor muyuz ?
  • Sistemleri açılmış şuan, ilgilenen arkadaşlar için bilginiz olsun
  • haacar kullanıcısına yanıt
    Evet alabilirsiniz, her telefonun ödemesi bir bakiye gibi değerlendiriliyor ne kadar bakiyeniz varsa o miktar aldığınız cihazdan düşülüyor, bende 2 cihaz verip üste para eklemeyi düşünüyorum
  • velhasil V kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkür ederim.

Peki bu hediye çeklerinin geçerlilik süreleri hakkında bir bilginiz var mı ?
  • haacar kullanıcısına yanıt
    Ben konuştuğumda sınırsız olduğunu söylediler, yani elimizde kenarda bir bakiyemiz oluyor ne zaman istersek kullanabileceğiz :)
  • bende biraz önce formu doldurdum s7 edge var elimde onu verip iphone 8 almayı düşünüyorum
  • velhasil V kullanıcısına yanıt
    Süresiz olması çok iyi. tekrar teşekkür ederim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.