Bildirim
Hepsiburada Hediye Çeki Veriyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Aldık -
Mesaj attım ama hala cevap sms i gelmedi. -
25 tlquote:
Orijinalden alıntı: OsmanlıKafası
Aldık
la oğlum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guadalcanal -- 31 Aralık 2018; 20:48:58 > -
Attık ama gelmiyor nedense -
quote:
Orijinalden alıntı: OsmanlıKafası
Aldık
Ne geldi -
Bana 750’ye 50 geldi arkadaşlar, bu arada uygulama yüklü olsa bile veriyor kodu bilginize. -
300 e 30 geldi -
50/25 mis gibi oldu
dermişim çöp 750/50 geldi -
Gelmedi bişey. -
Reklamın saniyesine tvde 50bintl tl veren hepsiburada bu 50 binlirayı üyelerine dağıtsa ne olur sanki tv reklamına verilen para çöpe atmak demektir amazon tr tvye reklam vermedi indirim yaptı Allah bu Türkiyede ki her şeyi ben bilirim pazarlamacılarından insan kaynaklarından uzak eylesin diksiyon takım elbise her şey değil bunu yakında öğreneceksiniz çok bilmiş ukala egolu sözde kurumsal şirketler -
Hala gelmedi başvurduk anlamında aldık dedim. -
Gelen giden yok şimdilik -
750/50 -
niye bu kadar kizdin :)quote:
Orijinalden alıntı: ÖZELKUVVET
Reklamın saniyesine tvde 50bintl tl veren hepsiburada bu 50 binlirayı üyelerine dağıtsa ne olur sanki tv reklamına verilen para çöpe atmak demektir amazon tr tvye reklam vermedi indirim yaptı Allah bu Türkiyede ki her şeyi ben bilirim pazarlamacılarından insan kaynaklarından uzak eylesin diksiyon takım elbise her şey değil bunu yakında öğreneceksiniz çok bilmiş ukala egolu sözde kurumsal şirketler -
Beleş kargo geldi -
Hesaba tanımlandığı diyor hesapta yok
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
1000 e 200 geldi. 400 e satiyorum :))
|
SMS gelmeyenler
|
Benzer içerikler
- kırmızı fırsat 16 gb
- metabyte kodları
- vodafone numara taşıma faturalı
- burger crush
- tatdo dondurma kimin
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X