Şimdi Ara

Hepsiburada Hediye Çeki Veriyor (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
11
Favori
28.836
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 tane hattan yolladım üçüne de gelmedi 350 TL ve altı alışveriş için çeki olup kullanmayacak olan varsa alabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muko70 M kullanıcısına yanıt
    çeki farklı hesaplarda kullanmaya izin vermiyor. Bana 200 liraya 20 lira indirim tanımladı. Eşimin telefon numarasına 250 lira icin 25 lira indirim kodu verdi. O kodu kendi hesabıma tanımlatmaya çalıştım kabul etmedi. Benim indirim de kayboldu. Süresi vardı galiba.

• quote:

Orijinalden alıntı: muko70

3 tane hattan yolladım üçüne de gelmedi 350 TL ve altı alışveriş için çeki olup kullanmayacak olan varsa alabilirim.
    geç geliyor
  • Nasıl bir yılbaşı indirimiydi anlamadım aksam.olmadan gündüz indirimler bitti fiyatlar sisirildi indirim.kodu veriyoruz diyip birde bilgi paylaşımı izni aldılar yolladılar 200 e 20 TL indirim avuttular bizi . Bu arada hesabında çek falan da görünmüyor sadece SMS de yazıyor cek tanımlandı hesabınıza diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkeyStar -- 2 Ocak 2019; 0:34:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkeyStar

Nasıl bir yılbaşı indirimiydi anlamadım aksam.olmadan gündüz indirimler bitti fiyatlar sisirildi indirim.kodu veriyoruz diyip birde bilgi paylaşımı izni aldılar yolladılar 200 e 20 TL indirim avuttular bizi . Bu arada hesabında çek falan da görünmüyor sadece SMS de yazıyor cek tanımlandı hesabınıza diye
    Hocam hesaba tanımlanıyor bana 200/20 verdi alacağınız ürün sayfasında görünüyor ürünü sepete atınca indirim tanımlanıyor
  • 750/50 verdi. 750 liralık ne alacağız arkadaş, ayıptır öyle indirim mi olur HB?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bedava kargo geldi

• ÖZELKUVVET kullanıcısına yanıt
    Reklamın gücü ne kadar büyük olduğunu bilmiyorsunuz 1 saniyede verdiği 50 bin tlyi 1 saat içinde geri kazanıyor 50 bin tlyi dağıtsa 500 kişiye çoğu tam 100tllik alışveriş yapacak hiçbirsey kazanamiyacak 500 kişiye reklam yapmaktansa 5milyon kişiye yapmak çok daha mantıklı

Yani siz burda kendinizi düşünüyorsunuz ama olayın iç yüzü böyle değil pazarlama departmanında çalışanlar gerizekali değil reklam herseydir

Burası Türkiye reklam vermeyen firma ölüyor amazon 1 sene içinde tv reklamı vermeye başlar

• Zeytinyağı bakyordum 99.90 dan 119.90 oldu. 200 e 2 tane alırken şu an indirimle 220 e 2 tane alıyorum .indirim çeklerini alsınlar bir taraflarına koysunlar . bu indirim hikayesine ancak sağımlık sığırlar inanır

• Bedava kargo verdi acaba ne alinirki

• Proprietor P kullanıcısına yanıt
    Dizi reklama girince %99 çoğu kişi kanal değiştiriyor tvde reklamın gücü 2010 yılına kadar vardı çoğu kişi reklam izlemiyor artık bu akşam çoğu kanal dizi yayınlamayacak artık çünkü maliyeti çok geliri az

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bedava kargo verdi zaten 50 TL üstü bedava oluyor yani bu da karavana

• Yazdığım gibi geldi, 250/25.
  • Diğer hatta da 250/25 geldi anında, efendim durduramıyoruz. Yalnız ikisi birleşse süper olurdu, izin vermiyorlar.
  • Ha bu arada, buz gibi fırsat. Anca belirtilen limitin üzerinde zaten alışveriş yapan için ufak bir jest, boş yere alışveriş yapmaya gerek yok bunun için.
  • 750 ye 50, sacma sapan bir kampanya

• Bu bana neden gelmiyor?
  • Banka kampanyası bitti ondan sonra geldi 750/50.

• Kargo bedava.. yüksek limitli çeklerden iyidir.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.