hocam dün öğlen hiç bekletmeden sipariş aldı,akşam denedim sürekli kuryeler teslimatta yazdı 10 dk ara ara deneyerek sipariş verdim.Adana |
HepsiBurada hepsiexpress (2. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: ahmetzkAdana ya da anında teslimata başlamışlar, 45-60 dakika içinde kapında diyor, minimum 50 TL sepet tutarı olmalıymış, SUPER20 kodu ile 20 TL indirimde oluyormuş, gerçi Adana da getir 95/35 ile bundan daha iyi gibi
hocam getir seyhan'da çoğu yerde yok.hepsiexpress daha fazla mahalleye teslimat yaptığı için özellikle güney mahallelerde daha çok tercih ediliyor.evime 500 metre mesafeye getir geliyor ama nedense mahalle içlerine satışa açmıyorlar.
-
Buna çakallık demek doğru olmaz bence. Dağıtım personeli sayısı az ise ve Hepsiexpress sayfasında 45-60 dakika gibi teslimat sözü varsa, bence siparişleri toplayıp müşterileri bekletmek istemiyorlardır. Düşünsenize, devamlı sipariş alınıyor ama 60 dk içinde size yetiştiremiyorlar; bu durumda "hani 60 dk'da teslimat diyordunuz?" diye şikayet etmez miyiz?
Dünkü siparişimi getiren personelle kısaca muhabbet ettim; bir önceki siparişimi Adana'daki en büyük Carrefoursa (M1 Tepe AVM'deki) teslim etmişti. Şimdi ise, bölgesel bazda sorumlu mağaza dağılımı yapmışlar. Bizim bölgeden sorumlu mağazayı biliyorum ve pek de büyük sayılmaz (Gazipaşa Carrefoursa).
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırmızımercimek -- 19 Şubat 2021; 18:35:56 > -
sorun ödeme aşamasında kuryeler teslimatta diye hata vermesi.
Madem sıraya koymuyor bunu ödeme aşamasına gelmeden önce söylemesi lazım bir şekilde
Migros hemen gibi yapılabilirdi örneğin. orda anlık olarak kurye müsait mi görülebiliyor
-
Dediğiniz mantıklı, Migros'unki gibi teslimat tarih ve saatinin seçilebilmesi iyi olabilirdi. Ancak Hepsiexpress'in altyapısı bu şekildeyse (asıl konu kuryelerin dolu olması halinde) kuryeler doludur mesajı çıkıyorsa, yine değişen pek bir şey yok. Aslına bakarsanız Hepsiexpress 60 dk'da teslimat diye duyurduğu için, bu anlayış üzerinden sipariş kabul etmiyor demek ki.
Migros veya başka firma da sizin istediğiniz teslimat zaman aralığında doluysa, hiçbirisinden sipariş veremeyeceksiniz sonuç olarak.
-
"Migros hemen" den bahsediyorum ben
ürünlerde geziyorsun sepeti oluşturuyorsun ödeme bilgilerini giriyorsun vakit harcıyorsun bunlara
Sonra öde tuşuna basıyorsun o da ne kuryeler teslimatta diyor.
yarım saat sonra tekrar girdiğinde aynı şeyleri baştan yapmak zorunda kalıyorsun(sepeti boşaltıyor çünkü bazen) o zaman da ödeyebileceğin gene garanti değil gene başa sarıyorsun.
Böyle saçma bir tasarım olamaz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X