|
HepsiBurada hepsiexpress

-
-
Yeni hesapta direkt düşüyormu 50/20 carrefoursa var burada -
50/20 diyor ama indirimli tutarın 50 TL üzerinde olmasını istiyor 1 saat önce verdim siparişi yani 70/20 yapılıyor ama yine de çok uyguna geldi aldığım ürünler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
100e 40 150 60 diye mi demiş öyle denediniz mi -
Getire üye olunca da 35/30 35/20 falan 3 4 kere veriyordu sonra aylardır indirim gelmedi. Bu da öyle birşeydir maksat alışveriş alışkanlığı kazandırmak
Yeni hesaplara herhalde 🤔
Bir de bulunduğum bölgede tüm marketler olmadığı için maalesef tüm kampanyalardan gerektiği gibi faydalanamıyoruz.. Hepsiburada'nın iş yaptığı tüm marketler bölgemde var lakin anlaşma yok.. Bu konuda biraz daha işi sıkı tutmalılar.. -
hepsiexpiresse giremiyorum şu anda hizmet verdiğimiz bölgenin dışındasınız uyarısı veriyor aynı adrese daha önce defalarca sipariş vermiştim bi sıkıntı yaşamamıştım
Denizli de bu sorunu yaşayan varmı
-
-
daha yeniler oturtamadılar bugün düWldi kuryeler, bazen gidiyo 30 dk uzaklıkta ki kuryeye veriyor sonra iptal ediyor ürünleri siparişi -
Aynen hocam hiç bir kampanyadan faydalanamadım hala düzelecek.
Adana ya da anında teslimata başlamışlar, 45-60 dakika içinde kapında diyor, minimum 50 TL sepet tutarı olmalıymış, SUPER20 kodu ile 20 TL indirimde oluyormuş, gerçi Adana da getir 95/35 ile bundan daha iyi gibi
-
quote:
Orijinalden alıntı: bursalıtimsah
100e 40 150 60 diye mi demiş öyle denediniz miYok direkt 50/20 yazıyordu indirim tutarı ama sepeti tamamlamak isteyince yazdığım şekilde tamamlattı
-
Yazdığım mesajı yetkili görüyor ise şu süpermarketi bir çözün artık. Bir kere sipariş vermedik iki hafta oldu.
Uzun süredir kullandığım hepsiexpress artık çıkmıyor bursadan yazıyorum sadece hepsiçiçek çıkıyor artık
50/30lar geldi mi hiç bildirim gelmedi malum uygulamada teslimat zamanı dolu diye göstermiyor bile
-
boluda olsa güzel olurdu -
Aynısı dün bende de oluyordu, 10 dk içinde birkaç kez deneyerek sipariş verebildim. Yer: Adana
-
Tüm kuryeler teslimatta bir kaç dakika sonra deneyin diyor sürekli. Sipariş verilmiyor. Ben böyle çakallık görmedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- bim çiğköfte fiyatı
- kahve dünyası hediye kahve hangi boy
- afyon eko sucuk yorumları
- deli2go ne demek
- vakıf birlik zeytinyağı hile
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- n11 çabuk
- telegram indirim kanalları
- letgo da satılan ürünün parası nasıl alınır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X