|
Hepsiburada hepsimarket acilmis (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: serguzest3x
Kampanyayi sonlandirmislar zaten hocam artik indirim dusmuyorDevam ediyor hocam. Bende düşüyor indirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
abi savaş ta çıksa gıda işi batmaz sonuçta aç yaşanmıyor. bütün firmalar market işine girdi sağolsunlar bizde uyguna birşeyler alıyoruz. demek para var bu işte
-
quote:
Orijinalden alıntı: WadjetÖzellikle Süpermarket ürünlerinde başıma gelmiş şimdi kontrol ettim. Bu sözde geri dönen ürünlerin iadesi için de çok uğraştırmışlardı. Fiyatlar da pek avantajlı durmuyor zaten riske gerek yok. Getir, İstegelsin kuponları ile daha avantajlı fiyatlar elde edilir.
aynısı bendede. sadece market ürünleri. kargoya verildi sonra sıfır hareket. arıyorum soruyorum ses yok. sonra uyduruk bi bahane hssar oldu falan diyerek iptal. yenisini gönderme yok.
-
Çöp
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkürler hocam bakayım buna bugün
-
bende bütün indirimleri kaçırdım
10 gündür boş gün saat yakalayamadım
-
Sipariş verebilirseniz getiriyorlar.
Geçenlerde 20/25/35 tl lik indirimden yararlandım. Şimdi farklı hesapla ilk siparişe 50/20 sipariş vermeye çalışıyorum ama ödeme adımında sürekli tüm kuryelerimiz meşgul mesajı çıkıyor. Günlerdir bu durum böyle.
-
İptal ettiler,ne yapmalı -
Hepsiburada = çöp
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X