Şimdi Ara

Hepsiburada hepsimarket acilmis

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
4.087
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    www.hepsiburada.com
    Hepsimarket & Market Alışverişi Burada! - Hepsiburada
    https://www.hepsiburada.com/market-c-80772003

Yukaridaki linkten ulasabilirsiniz uygulamaya

Hayirli olsun hepsiburada da market sektorune el atmis
    Su an icin herhangi bir indirim kampanyasi yok
    Bazi urunler market fiyatindan ve diger uygulamalardan daha uygun

• nerden gönderiyore kim getiriyor acaba.carrefour un expressiyle aynı mı ki

• yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    Hocam satici hepsiburada yaziyo
    Hepsiekspresten ayri bi uygulama
    100 tl uzeri kargo ucretsiz
  • Teslimatı HepsiJet ile mi yapıyorlar acaba? Eğer HepsiJet ile gönderiyorlarsa bana hiç bir ürünü getirmiyorlar. Yolda hasar alıp geri iade ediliyor nedense aldığım ürünlerin %90'ı.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Türkiye'nin her yerine 17.00'ye kadar verilen siparişlerde 24 saatte teslimat diyor 🤔
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

Teslimatı HepsiJet ile mi yapıyorlar acaba? Eğer HepsiJet ile gönderiyorlarsa bana hiç bir ürünü getirmiyorlar. Yolda hasar alıp geri iade ediliyor nedense aldığım ürünlerin %90'ı.

bana da bi kere yaptılaronun yüzünden 150 world puanımı geri aldı yapı kredi. ne bi açıklama ne bişi.

• Wadjet kullanıcısına yanıt
    O konu hakkinda bilgi verilmemis ama isterseniz hepsimat teslim noktalarindan da alabiliyosunuz
  • Sanki şok market ürünlerine benziyor. Onlar üzerinden gönderecekler gibi
  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt

Özellikle Süpermarket ürünlerinde başıma gelmiş şimdi kontrol ettim. Bu sözde geri dönen ürünlerin iadesi için de çok uğraştırmışlardı. Fiyatlar da pek avantajlı durmuyor zaten riske gerek yok. Getir, İstegelsin kuponları ile daha avantajlı fiyatlar elde edilir.

• el bununla uğraşana kadar market vs işini hepsiexpress ile daha sağlıklı yapsa ya sadece ankara için bir firma ile anlaşıp birde bütün gün ve saatleri dolu göstererek sipariş vermedikten sonra bir anlamı yok. gıda ürünleri gün içinde gelebilecek şekilde olmalı normal kargo ile değiil

• Konudan farklı ama bir şey sormak istiyorum, hepsiexpress in teslimat saatleri bende hep dolu gözüküyor. 25 TL indirim var ama kullanamıyorum, daha önce 1 kez sipariş vermiştim. Böyle bir durumda olan başkası var mı acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ee zaten market ürünleri satıyordu, bunun ne farkı var ki yine kargo ile yolluyor heralde.

• b0Ni kullanıcısına yanıt
    Her yerde aynı hizmet olmuyor hocam fark o olabilir. Benim lokasyonumda sırasıyla migros sanal market, a101, yemek sepeti banabi, marketyo vs var herkese yer yere çalışmıyor bu sistemler.

Getir yok glovo vardı kapandı yoktu iste gelsin, morhipo, Vodafone, trendyol ve bilumum ne ararsan yok. Hepsiburada da daha yeni yeni express kısmında mopaş çıktı onu seçtiriyor, kupon kullandırıyor mu kupon olduğu zaman bilmiyorum.

Bu nasıl olacak göreceğiz bakalım.

Edit: saf hepsiburada e-ticaret üzerinden diyorsanız orası doğru bak, orayı atladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daquied -- 23 Aralık 2020; 22:5:49 >
  • Ürünleri Şok gönderiyor. Daha doğrusu Şok'un ürünlerini, yeşil Hepsimarket diye kendi motorlu kuryeleri getiriyor. Akşamüstü birkaç Şok'un önünde Hepsiburada'nın motorlarını görünce anlam vermemiştim, şimdi anlaşıldı.

Onun haricinde Hb Carrefour ve Mopaş gibi yerler için aracılık yapıyordu, şimdi doğrudan kendi sistemini kurdu.

• absolutelyy A kullanıcısına yanıt

Gece tam 00.00 da bir haftalık teslimat tablosunun son günü açılıyor, 2-3 dk içinde de doluyor genelde. Şansınızı deneyin.

• Şıh Hazretleri kullanıcısına yanıt

muhtemelen kendi motorlu kuryeleri olmayan bölgelere şok market çalışanları getirecek

• Adam akıllı ürün çeşitliliği yok gibi gözüküyor

• CoRn3TTo kullanıcısına yanıt
    O neymiş öyle hastaneye randevu alır gibi
  • Rekabet iyidir.
  • Anında teslimat ve kampanya olarak şu aralar tek favorim banabi.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.