Şimdi Ara

Hepsiburada Hepsipay Sinerji %10 Hepsipara Rezaleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
43
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

7 Kasım 2024'te sinerji.gen.tr üzerinden %10 hepsipara kampanyası kapsamında 19108,00 TL'lik pc aldım. Hepsiparaların 15 aralık 2024'te yükleneceği söyleniyordu ancak mesajı yazdığım tarih itibariyle herhangi bir gelişme olmadı.

Konu hakkında hepsiburada hepsipay müşteri hizmetleri ile iletişime geçtiğimde paranın yatacağını söylediler farklı farklı müşteri temsilcileri söyledi, ses kayıtları kendilerinde mevcuttur.

Daha sonra bugün itibariyle ödemeyi manuel yaptığım gerekçesiyle kampanya dışı kaldığımı söyleyip konuyu kendilerince kapattılar

sinerji.gen.tr sitesinde tekrar tekrar girip baktım ödeme seçeneklerinde;

hepsipay/kredi kartı aynı seçenekte görünüyor bende ona göre hepsiburada.com dan hesabıma girip hepsipay kısmında hepsipay kartıma yükleme yapıp sinerji'nin sitesine hepsipay bilgilerini girip yin aynı sayfada hepsipay seçeneklerini işaretleyip kartımı da hepsipay'e kaydet seçeneklerini seçip ödemeyi yaptım.

siparişlerimde de ödeme yöntemi hepsipay olarak görünmesine rağmen, müşteri hizmetleri konuyu geçiştirip kampanyadan yararlanamazsınız deyip konuyu kapattı.

İşlemi yapmadan öncede müşteri hizmetlerini arayıp özellikle sordum bu şekilde mi olacak diye evet diye teyit te aldım, hani garantipay, bkm expres kullanan biri olarak bu yöntemleri çok iyi biliyorum ancak sitede böyle bir seçenek yok işin saçma tarafı da bu

sinerji'ye tekrar girdim deneme yapmak için ödeme ekranı yine aynı hani hata bende olsa anlarım ama yok

konu hakkında sizlerinde desteğini bekliyorum daha çok kişiye ulaşması açısından

ayrıca ekran görüntülerini de ekliyorum

@hepsiburada @Hepsiburada.com @hepsipay @Sinerji Bilgisayar

Hepsiburada Hepsipay Sinerji  %10 Hepsipara Rezaleti

• hocam karakola gidin dolandırıldığınızı söyleyip şikayetçi olun belgeleri de teslim edin

• MotosikletPilotu kullanıcısına yanıt

hocam hakem heyetlerine başvuru yapacağım, mesele başka bir boyut aldı bana çelişkili cevap veriyorlar ben 7 kasımda işlem yaptım onlar 29 kasım da yaptığınız işlem vs diyor 29 kasımda işlemim yok, sinerjide ödeme ekranında öyle bir seçenek yok bugün yine deneyip teyit ettim insanları aptal yerine koymaları can sıkıyor, ülkemizde caydırıcı cezalar yokki, e ticaret siteleri sürekli yapıyor bunu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.