Şimdi Ara

HEPSİBURADA HONOR PLAY TELEFON 2199 TL YANIYOORRRR BLACK FRIDAY DEN BİLE DAHA UCUZZZZZ!!!! https://

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.244
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben telefonu kullanıyorum gerçekten çok güzel, hele oyun oynuyorsanız alıp deneyimlemeniz lazım. fiyatı muazzam olmuş, almak isteyenlere,
    www.hepsiburada.com
    Honor Play 64 GB 4 GB RAM (Honor Türkiye Garantili) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/honor-play-64-gb-4-gb-ram-honor-turkiye-garantili-p-HBV00000DQ8FT

• almayın düşsün 2500 ken fırsat diyorlardı.ikinci elde satamazsınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanan birşey yok ,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnceleme firsatim olmadi ama kagit uzerinde bu kamera uzebilir gibi duruyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazon kesin daha düşük fiyata verir bugün

• Alım gücü düştü bence bu modeller ülkemize hiç gelmesin. Ülkenin birçoğu 1600 lira ile geçiniyor. Yine çok ama çok pahalı. Çoluğun çocuğun rızkını yedirmeye değmez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: izzet43

Amazon kesin daha düşük fiyata verir bugün
    amazonda satisi yokki

• quote:

Orijinalden alıntı: OsmanlıKafası

Alım gücü düştü bence bu modeller ülkemize hiç gelmesin. Ülkenin birçoğu 1600 lira ile geçiniyor. Yine çok ama çok pahalı. Çoluğun çocuğun rızkını yedirmeye değmez.
    Yurtdisi 320 Euro iyi fiyati buna bakarsak Kirin 970 ama alinmaz o ayri bir mesele.
    Yanina play koydular diye gaming telefonu oluyor hani exclusive oyun madem gaming direk su play gaming yazan modellere uyuz oluyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 14 Aralık 2018; 8:54:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • honor play ile lg v30 arasında kalmıştım tercihim v30 oldu kesinlikle tavsiye ederim lg nin önceki problemleri bu telefonda giderilmiş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.