ben Aliexpress üzerinden satın almıştım. https://www.aliexpress.us/item/3256803161253454.html?gatewayAdapt=tur2usa4itemAdapt&_randl_shipto=US |
Hepsiburada Hoover 10 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı Isı Pompalı Kurutma Makinesi 9.299 TL (2. sayfa)
-
-
Ne zamandır niyetim vardı telefondan kontrol edilebilir watt ölçer özelliği olan akıllı priz almaya, sizin mesajdan sonra biraz bakındım. Başka ilanda her şey dahil 190tl ye 16amper tuya destekli denk gelince sipariş geçtim. Bu vesileyle tşkler :)
-
Hocam tam da deniz kenarında yaşıyorum ama her şeye rağmen bana mantıksız geliyor zaten fazla fazla kıyafetimiz var gerekirse 2 kat geç kurusun ama doğal ortamında kurusun. Bedava kurutmak varken neden hem alete hem elektriğine para vereyim ki aklım almıyor da almaz da.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Balkonu olmayan bir apartman dairesinde yaşadığım için mecbur alacağım gibi duruyor fakat marka konusunda kararsızım ve fazla para vermek istemiyorum.
Şu ürünü alacaktım 2 gece önce 8.499 TL idi 3 saatlik indirimde. Kaçırıp alamadım.www.hepsiburada.comDaewoo 10 KG Isı Pompalı Kurutma Makinesi D-Tr Td 1011W Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/daewoo-10-kg-isi-pompali-kurutma-makinesi-d-tr-td-1011w-p-HBCV00002PCQ07
Biraz araştırmama göre vestelin servisi ilgileniyormuş. Pek bilindik bir marka değil. Tekrar 8.499'a düşerse almayı düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu cihazı eylül 2022'de 5.699,00 TL'ye almıştım puan komboları da olunca güzel olmuştu. Şuanki fiyatta makul görünüyor.
Aldığımızdan bu yana yoğun kullanıyoruz. Evde bebek-çocuk varsa daha iyi hatta.
Kışın asacak yer sıkıntısı olanlar için öneririm. Bir sürü modu var biz genelde anti-alerji olan var onu seçiyoruz. Kupkuru çıkarıyor. Tozları da topluyor içerisinde.
15-30-60 dakika gibi modları var fakat 1-2 parça atıp denedim fakat deneyen arkadaşlarım var memnunlar.
Aldıktan sonra pişman olmazsınız.
Wifi özelliği olduğundan telefondan girerek ileri zamanlı tam saatli ayarlanabiliyor. Bitince bildirim atıyor.
İster hortum bağlayıp suyu dışarı akıtabilirsiniz isterseniz kapakta birikebilir. ( Boru yolu yok diye kapakta biriktiriyoruz. )
Bu cihaz ısı pompalı o zaman en doğrusu bu demişlerdi, ardından anneme de yoğuşmalı versiyonundan aldım ikisi arasında bir fark yok gibi.
Sormak istedikleriniz olursa tecrübem dahilinde anlatırım.
-
Aynısını bekliyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kombi çok yakıyormuş. Kışa göre aylık 200 TL düşük geliyor şimdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence de gereksiz ama cagimizinda gereklikleri arasinda o sebepele ben orta yolu bulup kombo aldim kurutma ozelligin sadece lazim oldugu zamanlarda kullaniyorum.
Dediginizin uzerine arti birde elektrik parasi var ve benim durumumda yer kaplamasi durumu problem. Ancak herkesin ihtiyaclari farkli, ic anadolu / karasal iklimler icin cok gerekli degil aksam astiginiz sabaha kuruyor zaten hatta iyi oluyor eve azicik nem geliyor :). Ama Antalya'da Izmir'de yasayan icin gerekli bir cihaz en azindan faydasindan oturu dezavantajalrina katlanilir. Yoksa 4+ kisi olan evlerde 1 odayi sadece camasir asmaya ayirirsiniz. Ben Ankara'dayim, parasi da dert degil diyerek illaki arada lazim olur kullanirim dusuncesiyle ilk baslarda almayi dusundum ama banyo cok ufak 2 makine ust uste koyulsa bile kalorifer petegidnen dolayi ust uste olan makineleri 10cm disari dogru almam gerekecekti zaten mevcut haliyle ancak 85-90 derece acilabilen banyo kapisi 75-80 derecelere dusecek. Evet bazen gereksiz gozukse de bazen de gercekten cok gerekli oluyor. Bende ne yaptim en iyisi kombo makine alayim dedim ve gittim iyi bir kombo makine aldim ve sadece ihtiyac hallerinde kurutma ozelligini kullaniyorum. Ozellikle uzun yollara cikmadan once lazim oluyor kullaniyoruz. Yine tatil donusleri cok kirli biriktigi icin birde kirli sepetide biraz doluysa asmakla isin icinden cikamiyoruz.
Bazen yanlislikla ayarini kacirdigimiz zaman attigimiz camasirlari ufacik yapiyor :) O da bizim acemiligimiz oluyor ama yine de gerektiginde isimizi gouryor. Guzel yani ise tek makine oldugu icin yikama bitti bosaltayim, oburune atayim tekrar ayar baslatayim derteri yok, aksamdan atiyorsunuz sabah kuru bir sekilde cikartiyorsunuz icindekileri . Gercekten buyuk luks.
Bu sebeple cok gerekli gormeyenler ve cok gerekli olmayan sehirler icin iyi bir kombo makine oneririm. Yada alin lazim oldunca kullanmak iyi oluyor. Kombonun avantajlari:
+Goruntu kirliligi/kalabaligi yaratmiyor.
+Yikamasi + kurulamasi bir oluyor. Makine basinda bekleme derdiniz olmuyor ozellikle disari cikmaniz gereken durumlarda yeya gece calistirmalarinda.
+Buhar ile yikama ozelligi oluyor Gomlek kullananlar icin yazin sadece hafif terledigginizde gomlegi atiyorsunuz 15 dk. buhar programina mis gibi cikiyor utu geregide olmuyor ilgn bir sekilde hafif nemli cikiyor ama dogal utuluymus gibi oluyor kumas. Tam bekar isi hatta hanim yokken gomlekleri yikadiktan sonra buhar programina atiyorum yikandiktan sonra kiristigi icin utuenmis kadar iyi olmasada gayet kullanilabilir oluyor. Utu mutu anlamiyorum o islerden.
Dezavantajalri ise;
- iyi bir makine neredeyse yikama + kurutma ayri ayri almaktan pahali.
- Kurutmadan sonra kurutma makinesinin haznesinde biriken o kiyafet tuyleri / parcaciklari makinenin icerisinde birikiyor ve temizlik ihtiyaci doguyor.
- Kurutma programlarinda normal kurutma makinesine gore cok daha fazla su ve enerji tuketiyor. zaten her seferinde kullanmayi dusununler kombo dusunmemeli. Ama arada bir lazim olunca kullanirim / ayda 1 kullanirim diyenler icin bicilmis kaftan. Ben 1 yilda 10-15 defa kullaniyorumdur ancak.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X