Şimdi Ara

Hepsiburada inatla stokta olmayan ürünü satıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
839
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Edit: Bugün bir tane aldım akşam kargoya verilmiş. Ürünü saatlerce sitelerinde belli bir fiyattan yayınlıyorlar sonra alanların siparişlerini iptal edip zam yapıyorlar. Benim siparişim iptal edildikten sonra saatlerce yine bu fiyattan yayındaydı.. Para iadesi 2-8 gün diyorlar fakat gece hesaba geri yatırılmış bu iyi yanı..

https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-m31s-128-gb-samsung-turkiye-garantili-p-HBV00000XK8Z2?magaza=Hepsiburada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WonderCx -- 20 Kasım 2021; 0:55:58 >

• Aynısını bana da yaptı. Kayıt oluşturdum hala dönen yok. Dün de 3100 TL idi. O fiyattan da alamadım çünkü 2. defa alıma da izin vermiyo. bu kadar rezil bir firma olamaz.

• 3200'e Aldım. Bakalım Gönderecek mi?

• atom-karınca A kullanıcısına yanıt

Bugün bir tane aldım akşam kargoya verilmiş. Ürünü saatlerce sitelerinde belli bir fiyattan yayınlıyorlar sonra alanların siparişlerini iptal edip zam yapıyorlar. Benim siparişim iptal edildikten sonra saatlerce yine bu fiyattan yayındaydı.. Para iadesi 2-8 gün diyorlar fakat gece hesaba geri yatırılmış bu iyi yanı..

• JacquesC kullanıcısına yanıt

Ben de bu sefer bir tane aldım akşam kargoya vermişler.

• WonderCx W kullanıcısına yanıt
    Benimki de Dağıtıma Çıkmış.
  • WonderCx W kullanıcısına yanıt
    Kactan aldınız?
  • atom-karınca A kullanıcısına yanıt

3200 tl den bir tane aldım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.