Şimdi Ara

HEPSIBURADA IPHONE 7 PLUS GARANTISI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu siteden hiç telefon alışverişi yaptınız mı? 2 sene garanti diyor şikayetvar.com da bir şikayette telefon macaristan malı çıkmış 1 sene garantili. Yorumlarda da tam tersi yok işte modeli A1784 2 yıl garantili ben aldığımda açtım telefonu diye. Müşteri hizmetlerini aradığımda abisi biz ithalatçı firmadan getirtiyoruz bizde o dediğinden yok diyorlar model numarasını istediğimde. Bu yüzden iyice arada kaldım. Son olarak mat siyah modelinde denildiği kadar yaygın bir soyulma oluyor mu? Teşekkürler.

• Cihazi alabilirsinn TU1784 veya TU1774 modeli ile başlamasi gerek kutunun arkasinda model numarasinda TU gördünmü için rahat olsun yapman gereken cihazi alirken aktifleştirdiğibde garantiyi sorgulaman olsun bir gün önce veya o gün içerisinde garanti başlamasi getek mat siyah güzel ama arkasinda nokta nokta lekeler oluşuyo silver al bence..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple Türkiye Garantili yazanlar Türkiye cihazı zaten. İthalatçı garantili Hepsiburadanin kendi garantisi. Fiyat farkı da bu yüzden oluyor. Apple Türkiye Garantili yazan ürünleri tercih et derim veya fiyat farkı sana göre azsa Appledan veya teknoloji magazasindan al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • spressed S kullanıcısına yanıt
    iPhone her yerden alinabilir. Yeter ki kapali kutu, aktiflestirilmemis, IMEI no faturasina islenmis ve TU/A part nolu cihaz olsun. Alirken bunlarin kontrolunu bilincli sekilde yaptigin surece, en ucuza satan yerden alabilirsin. Hepsiburada da Turkiye cihazi satiyor ama kullanilmis, iade edilmis cihazlari jelatine sarip tekrar sifir diye sattigina dair cok fazla sikayet var. Ozellikle HB uzerinden satis yapan kucuk firmalar yapiyor bunu (Hepsiburada da artik n11, Gittigidiyor gibi pazaryeri sistemine gecti). Alirsin, cihaz gelince kontrol edersin. Gercekten kapali kutu, etkinlestirilmemis TU/A cihaz ise iki yil Apple Turkiye garantisiyle kullanirsin. Hepsiburada'nin kendisinden aldigin surece, 14 gun kosulsuz iade edebilirsin zaten. Sen bilincli olursan, hicbir satici seni kandiramaz. O cahil, gonderilen cihazin Macaristan cihazi oldugunu kutuyu bile acmadan alttaki part no.ya bakarak anlayabilirdi ve hemen iade edebilirdi. Ama cehalet kotu bir sey iste. Okuyup arastirmazsan kandirilirsin, cok normal.

Su mesajda yazdiklarimi oku, kutu resmi dahi mevcut. Okursan kafanda hicbir soru isareti kalmaz:https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=124752477

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huysuz İhtiyar -- 8 Mayıs 2017; 22:29:17 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncelikle çok teşekkür ederim yorumlarınız için. Yalnız hepsiburada yı aradığımda modelini sormak istediğimde aldığım cevap "telefonu ithalatçı firmadan getirdiğimiz için model numarasını söyleyemiyorum" oluyor. Hal böyle olunca korktum ister istemez. Yoksa dediklerinizi bilhassa araştırdım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IPHONE 11 64GB TERTEMIZ
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.