Şimdi Ara

Hepsiburada J7 prime aldım göndermiyor !!!!!!!! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
2
Favori
2.241
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: nigthcall

An itibariyle bu zihnisinir süreç bitmiştir. Her ne kadar verdikleri çekle tekrar telefon alırken kullanamasam da yine de bir çözümdür.

Ancak unutulmasın ki, şikayet var dahil her yere yazdım ve RESMEN ANIRDIM !

ZATEN HAKKIMIZ OLAN BİRŞEY İÇİN BU DURUMA DÜŞÜRMELERİNİ TELAFİ EDEMEZ ÇEKLER...

Hepsiburada J7 prime aldım göndermiyor !!!!!!!! Hepsiburada J7 prime aldım göndermiyor !!!!!!!!

Şikayetvar'a ben de yazdım dün ve hala cevaplanmadı. Müşteri hizmetlerini mi aradınız ek olarak? Ben de aynı durumdayım heyete gitmeyi düşünüyordum.

• HB den kesinlikle telefon alınmaz. Sıfır ürün arızalı çıktı ve iade için servis raporunu benden istiyor. Bulunduğum şehirde servis yok, olsa da sıfır ürünle uğraşmak zorunda değilim diyorum ama yok.

Asus'un kendi sitesinde benzer bir sorun olmuştu, adamlara yolladım arızalı telefonu, onlar servise gönderdi, sorunlu olduğunu tespit etti ve ücret iadesini yaptı (değişim seçeneği de verdiler)
  • Diffarensiyel kullanıcısına yanıt
    Ben 20 kere arayıp, 50 kere mesaj attıktan sonra, şikayetvar.com ve bulduğum her yere yazarak hallettim durumu. Şimdi tekrar onlardan aynı teli aldım, başka satıcıdan. Yine gelmezse, iptal ettiricem. 80 lira da karım olur...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hepsiburada kendını çok bozdu çok, 2 yıl önce gerek kampanyalarıyla vodafone outsıde kampanyası gıbı vb elektronık esyalardakı ındırım ve kampanyalar olsun çok iyiydi,60 70 tl lik kulaklgı kı 3 sene önce, idi şuan dahi aynı kulaklık 50tl, ben 30tl ve ucretsız kargoyla almıstım 3 senedr de kullanıyorum ve hem kampanyada iyiydi hem iadelerde iyiydi içim rahat guvenerek alıyordum ama artık 10 20 tl üstü ürün almaya çekiniyorum hb den, kullanılmış usb coklayıcı gonderdıler 1 olayla kotu olunmaz ama bakıyorum hb hakkında bu yonde sıkayetler gıtgıde artmıs 1 - 1- 1-1 diye diye bu sayılar artıyor işte,
  • bilginiz olsun hepsiburadadan aldığınız telefonun kutusunu açtığınız anda iade almıyorlar kutunun açılması yeterli. ben gönderdim 10 gün sonra gelen yanıt telefonunuzun kutusu açıldığı için iade alamıyoruz ve 5 gün sonrada elime ulaştı bu sürede iade alırlar diye başka telefon almıştım şimdi iki telefonla dolanıyorum. hb dadadan alışveriş yapmayın bozdu kendisini.
  • Vay anasını, iade kurallarını didik didik ettim halbuki. Kutu zarar gormediyse alıyoruz diyorlar.

Siz zarar vermiş miydiniz ? Kutusuna ya da bir aksesuarına ?

Aksi takdirde, hemen hali hazirdaki siparisimi de iptal edeyim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nigthcall -- 12 Kasım 2016; 9:05:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence hocam sen şimdiden git THH'ne işlemler başlasın. Uğraşırsın ama alırsın diye düşünüyorum. Yalnız şöyle bir hesap var, o 1000 tl 80 tl faiz verene kadar tutarlar oyalarlar seni
  • Tüketici HH'ye yazacağın dilekçeyi vb davranış tarzını alttaki konudan alabilirsin

Adamlar vatanın iptal ettiği ürünü dava edip aldılar konu aşağıda ;

https://forum.donanimhaber.com/m_121106205/mpage_11/tm.htm
  • alışverişlerde gitti gidiyoru tercih ediyorum,sonuçta ebay markası.
  • hocam bende gittigidiyordan uygunvitrin isimli satıcıdan aldım dün kargoya vereceklerdi vermediler telefonla ulaştım j7 primelarda yazılımsal problem yaşandığı telefonların toplandığı istersem yazılım problemini samsunga hallettirip gönderebileceklerini söylediler ya ellerinde yok ayak yapıyorlar yada genel bir problem var zaten o kadar özellik ekleyip j7 ye hatta 2016 j7 ye aynı fiyata satmaları biraz garip geldi
  • hilmignc kullanıcısına yanıt
    Yok hocam, sen kaçırmışsın olayı. Ben hb'den satıcısı hepsiburada olacak şekilde aldığım ürün için, gecikme mağduriyeti olarak 80 lira aldım ve o tedarik edemedikleri telefonun siparişini iptal ettim. Paramı da geri aldım.

Şimdi hb'de teknopa isimli başka bir satıcıdan 50 lira fazla vererek tekrar aynı siparişi geçtim. Neden aynı hata diyeceksiniz
    Çünkü hb garanti kapsamına güveniyordum. Yani gönderseler, satış sonrası hizmetleri iyi.

Ama işte şu son duyduklarımdam sonra, ikinci siparişi de iptal edebilirim.

Hoş, hb olmasa alternatif ne ? Teknosa mı ? :)) çekçiler...
  • HB'dan yıllardır alışveriş yapıyorum, içinde domates parçalarıyla blender bile geldiği oldu fakat geç de olsa her zaman sorunu çözdüler.

Diğer firmalara bakıyorum da HB 'nin alternatifi yok gibi. Keşke amazon özentisi şu diğer satıcılar olayına girmeseydiler, bizim tüketicimiz o kadar bilinçli değil, ticaret kuralları-ahlakı o kadar iyi değil.
  • Avanta A kullanıcısına yanıt
    o kadar şaşırılacak ne var ki? ne üdüğü belirsiz satıcıları sisteme dahil edip n11 e rakip olmaya çalışırken batırdılar.
  • quote:

Vay anasını, iade kurallarını didik didik ettim halbuki. Kutu zarar gormediyse alıyoruz diyorlar.

geri almıyorlar değil kutusu jelatinini dahi ellememiştim neymiş garantiye verecez 20 iş günü içerisinde ürün iadesi raporu verilecekmiş ve ürün iade edilecekmiş eğer telefon sağlamsa iade raporu vermiyorlarmış falan filan bir daha bulaşmam hepsiburadaya. satıcıda hepsiburadaydı diğer satıcıları hiç düşünemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joney1sTR

quote:

Vay anasını, iade kurallarını didik didik ettim halbuki. Kutu zarar gormediyse alıyoruz diyorlar.

geri almıyorlar değil kutusu jelatinini dahi ellememiştim neymiş garantiye verecez 20 iş günü içerisinde ürün iadesi raporu verilecekmiş ve ürün iade edilecekmiş eğer telefon sağlamsa iade raporu vermiyorlarmış falan filan bir daha bulaşmam hepsiburadaya. satıcıda hepsiburadaydı diğer satıcıları hiç düşünemiyorum.

Hocam zaten benim tekrardan aldığım satıcı da j7 prime'ın siyahını tedarik edemiyormuş.
    Aynı şeyi tekrardan yaşayacaktım...
    Ben de siparişi iptal edip, 2. kez iade aldım HB'den.

Bugün Teknosa'dan geçtim siparişi. 100 lira fazla olsun en azından gönderiyorlar.

Ve Garanti kapsamlarını, iade şekillerini yaklaşık 10 dakikalık bir telefon görüşmesiyle, 4 5 farklı senaryoya göre sordum.

Foruma hizmet amacıyla, yakında bir konu açıp herşeyi detaylı anlatacağım. Çünkü bazı bilgiler güncel değil forumda.

• Çoğu kez eleştirilse de cep telefonu satın alma konusunda evkur iyi bir alternatif olabilir.
    http://www.evkur.com.tr/samsung-galaxy-j7-prime-altin-akilli-telefon
    galaxy J7'nin 2016 versiyonunu da satıyorlari
    www.evkur.com.tr/samsung-galaxy-j7-2016-siyah-akilli-telefon
    taksite girince fiyatları biraz uçuyor ama şansını denemeye değer. Hepsiburada son iki yılda eticaret sisteminie ve lojistik altyapsına baya para harcadı pek çok problemi çözmüşlerdir diye düşünüyordum. Ama hala bazı sorunlar kronik olarak devam ediyor. Ben benzer bir sorunu HB ile sanırım 2008 senesinde yaşamıştım saçımı başımı yoldurmuşlardı bana.

• Ürünü göndermeyen satıcıları, satıcının bulunduğu il ticaret müdürlüğü denetim birimine şikayet edeceksiniz. 199 TL ceza yiyecekler.
    Ürünün gönderilmesi için de farklı olarak, ilgili tüketici hakem heyetinden karar aldırmanız gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hurshit

Ürünü göndermeyen satıcıları, satıcının bulunduğu il ticaret müdürlüğü denetim birimine şikayet edeceksiniz. 199 TL ceza yiyecekler.
    Ürünün gönderilmesi için de farklı olarak, ilgili tüketici hakem heyetinden karar aldırmanız gerekiyor.

Ahan da yeni bilgi. Bunu bilmiyordum bak
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.