Bildirim
Hepsiburada kdv indirimi (5. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
www.amazon.com.trSamsung 860 EVO 2.5" SATA3 Solid State Disk, 500GB: Amazon.com.trhttps://www.amazon.com.tr/Samsung-Ssd-860-Sata-500Gb/dp/B079FL9YQ6/ref=mp_s_a_1_1?keywords=evo+860+500gb&qid=1563895556&s=gateway&sprefix=evo&sr=8-1
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Sağ olasın dostum, laptopumda akakce, cimri, epey, Amazon Türkiye, GittiGidiyor, n11, Hepsiburada, bizde hesaplı, vatan, Teknosa kısacası on tane ekran aktif olarak açık hangisi indirim yaparsa haberim olacak inşallah. Bilgilendirme için teşekkürler.quote:
Orijinalden alıntı: ExterminaTR
https://www.amazon.com.tr/Samsung-Ssd-860-Sata-500Gb/dp/B079FL9YQ6/ref=mp_s_a_1_1?keywords=evo+860+500gb&qid=1563895556&s=gateway&sprefix=evo&sr=8-1
Dün gece vatan da kısa bir süre 499 TL den satıldı, hemen kaldırıldı bir kaç saat kaldı ilanda.
Resmen kafa kiriyorlar. ;)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
498,5 TL ye düşmüştü onun için paylaştım yetişememişsin 530 olmuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExterminaTR -- 23 Temmuz 2019; 21:58:8 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Yok paylaştığınizda açtım baktım 498,5 TL idi alabilirdim ben biraz daha düşmesini bekliyorum o yüzden ha şimdi baktım evet artmış kafa kiriyorlar resmen. ;)quote:
Orijinalden alıntı: ExterminaTR
498,5 TL ye düşmüştü onun için paylaştım yetişememişsin 530 olmuş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen hafta indirimde anakart alıp ta kargoya verilen var mı ? -
Msi b450 a pro ve athlon ge200 islemci gecen hafta daha kargolanip teslim edildi
yok gelmedi öyle bekliyor
msi gaming plus stoktada yok kalmamış.
bekliyoruz amerikadan alsak gelirdi heralde:) -
Msi b450 Pro aldım 1,5 günde geldi geçen hafta şuan kullanıyorumquote:
Orijinalden alıntı: Painkiller.
Geçen hafta indirimde anakart alıp ta kargoya verilen var mı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SturmpioneeR -- 25 Temmuz 2019; 1:2:41 >
benimde aynı ürün hocam. bekliyoruz 8 gündür -
b450m mortar almıştım 599 tl ye sonra b450 gaming plus gördüm 604 tl onuda aldım mortar akşamına kargoya verilip sabah geldi iade ettim b450 gaming plus daha gelmedi bekliyoruz stokda kalmadı diyip iptal edecekler heralde bu HB indirimden 1 hafta öncede n11 de indirim vardı oradan 510 tl ye msi b450m gaming plus almıştım onuda iade ettim atx modeli aldık diye hadi hayırlısı -
benim gaming plus ı kargoya vermişler sonunda -
benim ürün de dün geldi 3600 ile kurulum yaptım şuan sıkıntı yok açılışlarda işlemciyi tanıması biraz uzun sürüyor sadece
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brawilyon -- 28 Temmuz 2019; 18:17:23 > -
bios da legacy usb boot diye biri seçenek var onu disabled yaparsan biraz daha hızlı açılıyor.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X