Şimdi Ara

Hepsiburada KDV İndirimi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
14.676
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sefer hakikaten indirmiş bizi bekliyor, niyeti hiç iyi değil :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vesaire86 -- 7 Mayıs 2020; 1:17:1 >
  • beyler bizi mi koparıyorsunuz anlamadım ki hiçbir ürün kalmamış indirim yoksa kim aldı bu kadar ürünü?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ultramurat U kullanıcısına yanıt
    Anlamadım 2500 dü derken ????
  • cato16 kullanıcısına yanıt
    ikisi de super ilki gddr5 bellek kullanıyor digeri 6 fark o.

• Ben monitörlere baktım bir indirim göremedim.

• Neyse ki geçmiş fiyatları biliyoruz.
    Bilmeyenlere ...
  • Dün 37xx seviyelerinde gezen MSI Nvidia GeForce RTX 2060 Super Armor OC 8GB bugün 3599. Şeytan dürtüklüyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: visceroid

Dün 37xx seviyelerinde gezen MSI Nvidia GeForce RTX 2060 Super Armor OC 8GB bugün 3599. Şeytan dürtüklüyor...
    bende dürtim biraz armor 2070 kullanmıştım. soğutması gerçekten performaslı dolar 5.50tl iken bu fiyattı.
  • Dün sabsh aldığım mönitörün faturası bile kesilmedi, iptal edilebilir aşamada hala. Kargolama çok geç olacak heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: extra34

2 saat önce mönitör almıştım. Bir heves baktım ama fiyatı değişmemiş.
    Hayırlı olsun. Hevesini aldıktan sonra iade edersin. 1-2 hafta içinde ölü piksel çıkacak.
  • 3 5 bine sadece ekran kartı almak, keşke imkan olsada bir günlüğüne o hayatı yaşasak da bizde az Bi tecrübemiz olsa nasıl bir yaşam düzeni

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 5 bin neredeyse bir aylık maaşımız. Yemeyip içmezsek alabiliriz aslında. 30 gün ne ki çabucak gelip geçer.

Şaka bir yana ben de bu artan ekran kartı fiyatlarından dolayı ge force now'a kaymaya başladım. Sistem gereksinimine gerek yok. Internetim de 50 mbit.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bildiğim bir kaç ürünün fiyatları birebir aynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VgrooveR

3 5 bin neredeyse bir aylık maaşımız. Yemeyip içmezsek alabiliriz aslında. 30 gün ne ki çabucak gelip geçer.

Şaka bir yana ben de bu artan ekran kartı fiyatlarından dolayı ge force now'a kaymaya başladım. Sistem gereksinimine gerek yok. Internetim de 50 mbit.
    Oyun oynamaktan ziyade oyun izlemek gibi geldi bana hocam 144hz deneyimlememiş PS veya Xbox oyuncuları için sıkıntı olmaz tabii orası ayrı
  • veliusta kullanıcısına yanıt
    Neden çıksın ki. Çıkarsa da servisle görüşürüz artık. Nasip napalım

• DallasPage kullanıcısına yanıt
    Deneyimleyenler gayet olumlu yorum yapmışlardı. Youtube'dan izlediğim kadarı ile de gecikme, donma vs de yoktu. Siz deneyimlediniz galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VgrooveR

Deneyimleyenler gayet olumlu yorum yapmışlardı. Youtube'dan izlediğim kadarı ile de gecikme, donma vs de yoktu. Siz deneyimlediniz galiba.
    Tabii ki hocam 3 ay bedava vermişlerdi ben zaten kötü demedim PS4 yada Xbox deneyimi gibi dedim, 144hz hazzı yaşayanlar tatmin olmaz dedim.
  • çok basit 2 örnek verelim;

ben Note10 plus 256GB almayı düşünüyorum ve şuan teknosada 8199 TL iken hatta genel olarak fiyatı 8300 TL iken fiyatını 9100 civarına çekmişler..

Tek artısı taksitle almış oluyorsun ama en az 1000 TL içerdesin ;)
  • ''KRAL ÇIPLAK'' İndirim mindirim yok.
  • Hepsiburada KDV İndirimi

Akıl mantık işi değil. 1000 liradan indirim başlatıp 376 lira gösterilmiş. Aynı ürün Amazon'da 467 liradan 376 liraya düşmüş gösteriliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.