Şimdi Ara

Hepsiburada KDV İndirimi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
14.676
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Geçen forumda da bir tane CW'li 2060 Super gaming X satıldı.dediğinizi doğrular niteliklte. Güzel model aslında. Fiyatları zaten saçma sapan bir hal aldı ama bir de CW sorunu kronik ise o zaman hiç bulaşılmaz.
  • Vatan bir gerçek KDV indirimi yapsa da rahatlasak. Sanırım arada KDV yükseldi ve haberimiz yok.
  • AMD Ryzen işlemciler için alttaki anakart en azından ılık fırsat sayılabilir.

• oup59 kullanıcısına yanıt
    Olabilir hocam modelde de sıkıntı mümkün. Rog deneyeceğiz artık bi 4 barajının altına düşerse hayırlısıyla

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyun pcsi topluyorum, kaç gündür izliyorum HB yi ama bu kampanyada hem çok az ürün var hem de izlediklerimde hiçbir indirim yok. Bu arada bilenler bi yorum yaparsa sevinirim. Ryzen 5-2600+Asrock B450MHDV+XPG D41 ram+Sapphire Pulse Rx570 şeklinde bir sistem toparladım. Nasıl? Sadece ekran kartı alındı henüz, eski sistemimde deneyeceğim, sonuç verirse bir süre devam olmazsa diğer parçalar da alınacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marjinal01 kullanıcısına yanıt
    Ryzen 5 2600 e gerek yok Ryzen 5 1600 12nm aynı işi görüyor. Ben elimdeki 2600 ü satıp 1600 aldım çok da memnunum..
  • extra34 E kullanıcısına yanıt
    KDV indirimi yalan bu kampanyadan hiç bir şey alınmaz bana göre.. Ekran kartı, anakart, monitör alacağım ama piyasa fiyatlarından daha aşağı olan hiç bir ürün yok. Bu monitör oyun için uygun değil film seyretmek için uygun monitör.. oyun için en iyi seçenek bu;

• Gerçekten çöp ve elde kalanları itelemeye yönelik bir kampanya, araya serpmişler bir iki bir şey indirimde olanların çoğu çöp.
  • Mitra kullanıcısına yanıt
    Çok oyun oynayan biri değilim zaten. Oynadığım oyunlar da öyle online rekabetçi falan filan şeyler değiller. O yüzden önceliğim ips ve 4k olması idi.
  • Msi b450 a pro max kaptım bir tane 747 liradan iyi oldu.
  • Ortada bir indirim göremedim
  • İndirim yok filan denmiş fakat gtx 1660 ve 5500 xt bitmiş bile. Sağolsun HB de 5 stok girdi sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mrhusnu

Bu model nasıldır 5600xt ler içinde?

Alıntıları Göster

• mrhusnu kullanıcısına yanıt
    evo modelleri güzel al direk
  • Güzel bindirmişler, favoriye aldığım tüm ürünler düne göre daha pahalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jakkoba kullanıcısına yanıt
    aynı yerden ben 2 saat önce 250 gb lığını aldım. paraf kartın varsa bugün başlayan kampanyayı değerlendirebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

evo modelleri güzel al direk
    Teşekkürler. Peki msi gaming x mi bu indirimde olan asus evo 5600xt mi?
  • 1 haftadır baktığım monitörün fiyatı %18 indirime rağmen aynı. Kimi s...eviyorsunuz siz?
  • mrhusnu kullanıcısına yanıt
    hangisi 14gbps ise onu al msi gaming X 12gbps bu arada rx5700 al düz olanı 5600xt den daha iyi uzun ömürlü
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.