Şimdi Ara

Hepsiburada (kolay iade saçmalığı)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün hepsiburada dan telefon aldım. Telefonu kutusundan çıkardım, yakından görmemiştim beklediğimi bulamadım kalın ve kullanışsız geldiği için sonuçta yasal olan hakkımı kullanarak kutusuna koyup eksiksiz bir şekilde geri yolladım. Ama iade ellerine ulaştıktan 2 dakika sonra reddedildi ve şarj bölümünde kılcal çizik var deniliyor. Kullanılmamış şarja takılmamış bir telefon, nasıl çiziliyor anlamış değilim. Bir de bu kılcal çizik olayı istenirse heryerden bulunur istenirse de çizilir iade almamak için. Adamlar açılmış elektronik cihazı almamak için her türlü bahaneyi bulacak hepsiburada ve bu zihniyette satıcılar olduğu sürece kanun çıkarılsa ne olur ki yani. Yani bu kadar kolay mı bu iade reddetmek ? Ben yine de yasal hakkımı kullanacağım gidip başvurucam tüketici hakem heyetine ama hepsiburada.com benim için bitmiştir. Millet başka yerlerden aldığı telefonu 10 gün kullanıp geri gönderiyor anında alıyorlar. Şarj giriş kısmında kılcal çizik varmış külahıma anlatsınlar. Bir de kolay iadeymiş reklammış ilanmış tatava yapıp duruyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adocat -- 18 Ağustos 2016; 21:06:32 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.