Şimdi Ara

Hepsiburada Kulaklık İadesi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
23.876
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba moriq,

Konuyla ilgili talebiniz işleme alınmış olup tarafınıza dönüş yapılacaktır.

n11.com
  • Paket durumu ve yeniden satılamayacak durumdaysa iade almayabilirler.

geçenlerde sattığım Mixtrack i adam ordu'da düğün salonunda kullanmış geri iade etti . kutusunu yırtmış . ambalajını parçalamış. iade aldık yinede. bu firmadan firmaya değişir tabi. ama ben bunu sıfır ürün diye satamam artık. hep dikkat etmek gerek . geçen wifi extender aldım dikkatle açtım işime yaramadı sıfır gibi iade ettim adama.
  • tam da bahsettiğin gibi bir olay başıma geldi...hepsiburada diretebilir...tüketici hakem heyetine git..süreç mutlaka lehine çıkacak..ben internette sattım 1-2 ay sonra karar yazısı tarafıma ulaştı...sonuç: haklı bulundum hepsiburada aradı hesap numarası istedi ve kulaklığı gönderin dedi...
  • Hangi ürünlerin iade edilip edilemeyeceğini çok iyi biliyorum. Ürün öyle bir halde ki sıfırdan farksız çünkü aynı işi bende yapıyorum. Sonuçta ürün bir şekilde tekrar satılacak. N11 üzerinden qp bilişim firmasından 1-2 ay önce razer tiamat 7.1 v2 aldım sonrasında performans tatmin etmediği için iade ettim. Hiç de zorluk çıkartılmadı. Birde farklı bir firmadan Asus STRIX RAID PRO almıştım 600 küsür fiyata onu da iade ettim. Firma belki burada kısmen zarar etti ama benim güvenimi kazandı vatan, itopya veya diğer firmalardan ürünü alabilirdim ama qp bilişimden corsair 570x siparişi vereceğim. Bugün qp bilişim de yunus bey ile de görüştüm falanca kulaklığı iade aldığınız için güvenimi kazandınız kasayı sizden almak istiyorum n11 ' e ilan açar mısınız dedim tabi ki dedi ve teşekkür etti. Yani diyeceğim o dur ki belirli yerlerden ürün almak lazım pliples denilen firma benim için vasatında vasatıdır

Çok iyi pire için yorgan yakanlardanımdır. Tüketici hakem heyetine başvururum. Karar firma lehine çıkarsa n11 den yine alışverişe devam ederim ediyorum da fakat o kulaklığı 100 parça eder 50 parçasını N11'e diğer 50 parçasınıda gönderici ödemeli kargo ile plipes denilen yere yollarım :) benim için para hiç sorun değil sorun, bana verilen hakkın hiçe sayılmasıdır.

Arkadaşın biri demiş "yahu başkasının kulağına soktuğu şeyi size satsalar demedik laf burakmazsınız" firma ürün açıklamasında 14 günlük iade hakkından dolayı iade edilmiştir vs.. diyerek , outlet olarak ürün ithalatçısından alacağı destek üzerinden zarar etmeden satabilir ayrıca ürün kulaküstü kulaklıktır kulaklakiçi değildir
    Ek olarak ürün şu an kargo da gitti mi gitmedi mi onu da bilmiyorum red yazısını görünce ilgilenmedim ürünü aldılar mı geri mi gönderdiler hiç bilgim yok . Firmaya da güvenmiyorum açıkçası ürün kırık çıktı deme potansiyelleri yüksek gibi geliyor :)

• moriq M kullanıcısına yanıt
    iyi hocam, bigün sana kutusu açılmış kulak üstü kulaklık gelirse "alan keyfi iade etmiştir sıkıntı yok" diyerek kullanırsın :)
  • Hepsiburadadan iphone 5 orjinal apple batarya almıştım. Ürün elime geçtiğinde gerçekten apple marka batarya satın aldım. Fakat bilgisayara bağlayıp incelediğimde yaklaşık 500 kere şarj almış batarya. Ürünü iade ettim kabul etmediler :)
  • arkadaş herkes kendi hayat hikayesini anlatmış ama bir kişi dahi çıkıp somut örnek getirmemiş :)
    thh. ne gidip kazanan var mı bu konuda ?

ayrıca bu konuda madde yok deniyor ama zaten tek tek ürünlerin listelendiği bir madde nasıl olsun ?
    benim şahsi kanaatim bu durum başvurduğunuz thh. ne göre değişebilir ,bazıları sizi haklı bulur ,bazıları haksız bulur
    çünkü hijyen konusu çok muallak ?
    arkadaşın dediği gibi giysi alıp iade edebiliyorsunuz ,bu durumda hijyen ... ?
  • aynı durum benim başıma geldi. tüketici hakem heyetine verip kazansam ne olacak ki hb bişey kaybetmeyecek ben o kadar uğraştığımla kalıcam.

bunun yerine hb den fiyat hatası buldum aldım ürünü tabi göndermediler. ben de thh'ye verdim,kazanırsam altına not düşecem: "iade almadığınız kulaklık size misliyle zarar olarak dönmüştür" diye.
  • C.CEMİL kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada kendisi bile kulak üstü mü kulak içi mi iade edilemiyor sorusuna kulak içi derken iadeyi kabul etmiyorlar. Diğer görselde de Sennheiser Türkiye’nin verdiği cevap.

Hepsiburada Kulaklık İadesi

Hepsiburada Kulaklık İadesi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

iyi hocam, bigün sana kutusu açılmış kulak üstü kulaklık gelirse "alan keyfi iade etmiştir sıkıntı yok" diyerek kullanırsın :)

merak etme kutusu deforme olmamışsa, ürüne fiziksel hasar verilmemişse her türlü iadesini alırım bu kulakiçinde farklılık gösterir almış olduğum ürün kulakiçi kulaklık olsaydı sesimi çıkartmazdım. Ayrıca biz burda kulaküstü kulaklıktan bahsediyoruz anlamıyorsun sanırım
  • moriq M kullanıcısına yanıt
    tamam işte ben kulak üstü olsa bile sana gelse kabul etmeyeceğini düşündüğümü yazıyorum. sinirle okuyup heyecan yapıyorsan o kısmı kaçırmışsın :)
  • Arkadaşlar merhaba, konuyu hortlatmış gibi oldum ama şöyle bir durum var.
    Geçen hafta bang olufsen e8 marka bluethoot kulakiçi kulaklık aldım hanıma, tamam müzik kalitesi felan çok güzel.
    Fakat telefonla görüşme olayında iş değişiyor, karşı tarafa bulunduğunuz ortamdaki tüm sesler de gidiyor. Şöyle ki yolda yürüyorsun, araba sesleri insan sesleri felan oluyor etrafında mutlaka. Karşı tarafa tüm bu seslerde net bir şekilde gidiyor, ve senin sesin arada kaynıyor..

Bu yüzden hanım kulaklıktan memnun kalmadı, birde kablolular gibi hemen kabloyu tak konuşmaya başla gibi değil, kulaklığı aç, bağlantıyı sağla falan uzun iş.

bende hepsiburada'dan almıştım kulaklığı desibela diye satıcıdan.
    bugün orayı aradım, durumu anlattım. siz gönderin bakalım ama pek iade almıyoruz dedi kadın.
    Bende dedim, ne yapayım kulaklıktan faydalanamıyorum. Müzik dinledikten sonra bundan daha kaliteli sennheiser marka kulaklıklarım var dedim.

neyse hepsiburadadan iade formu doldurup kargo ile gönderdim.
    bakalım iade alacaklarmı...

• İnternetten aldığın ayakkabı, tişört, pantolon, hatta bayanların aldığı sutyen bile beğenilmediği taktirde iade edilebiliyorsa, bu kulaklığın iade olmaması tamamen saçmalık olur.

Ayrıca senin dileklerin kabul olsa gökten kemik yağardı...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: twitterkullanicisi

Seninki çok kabul olmuş belli. Hakaret etme.

Ha sen fesatlanıp “umarım iade olmaz” derken bir şey olmuyorda, ben doğru yazdım diye hakaret eden ben oluyorum?
    Bu arada iade kabul edildi, Pazartesi ya da Salı günü ücret iadesi olacak..
    Tüh yaa, hevesin kursağında kaldı...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bi 6 ay kulaklık almamak lazım.

Sen istediğin kulaklığı al, beoplay e8 senin alacağın bir kulaklık değil

• kulak içi kulaklığın iadesini çoğu kişi kabullenmek istemiyor ,haklılık payları var
    lakin elbise ,ayakkabı iadesini nasıl kabul ediyorlar ?

kulak çok önemli de vücut yada ayaklar çok önemsiz bir organ mı yani :)

şahsen başkasının kulağına takıldığını bildiğim bir kulak içi kulaklığı almak istemem ama çaktırmadan bana satarlarsa sorun olmaz :)
    hani derler ya "sinek küçüktür ama mide bulandırır" işine benziyor bu durum
  • Belli oluyor etmediği

• Hadi kardeşim bak işine, laf ebeliğini bırak git işinde çalış haydi yallah

• quote:

Terbiyesizsin.

Bak hala cevap veriyor, Balıkesir de mutluluklar diye sırıtıp yazarken iyi mi oluyo?
    Kulaklığı iade etmem sana çok koymuş belli..

• Silmedim; şikayet ettiysen ya da adminin biri silmiştir.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.