Şimdi Ara

Hepsiburada mobil uygulamaya 25 tl hizli profile 25 tl verecekmiş özel teklif. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
19
Favori
11.260
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: elfen_lied

bu gün doğum günü çeki vermişler doğum günü çekini kullanıp aldım bişiler sıkıntı çıkar mı bilemiyorum 1.9 tl tohumda alsam oluyorsa sanırım itiraz edemezler diye düşünüyorum neticede 65 tl harcadım .

Hocam nice yıllar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • artçı kullanıcısına yanıt
    ay değişmediğinden yapamıyordum da yıla hiç bakmamışım 2015 olarak bırakmışım teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dguoguz

quote:

Orijinalden alıntı: hidolgoo

Daha önce tanimlayip 25 lira kazanmisligim var yeni hesap acip yine yapılabilir herhalde

Hocam banka kartı tanımlasak olur mu? Kredi kartı zorunluluğu var mı?

Kredi karti idi benim ki hepsiburada banka karti kabul etmiyor diye biliyorum ama....

• 2 tane 25 tl lik çek yüklediklerinde 75 tl ye bir çek 75 e 2. çek kullanılıyor peki 150 liralık tek alışverişte 2 çeki birden kullanabiliyor muyuz...soran veya bilen var mı?
  • 2 çek birleşmez. genelde böyledir.
  • bir den fazla hesaba hızlı hesap tanımlayınca
    çek veriyor mu acaba deneyen var mı arkadaşlar.
  • kampanya şartlarında vermeyecegiz demişler ama net bir şey söylemek mümkün değil..

:) aynı adrese istenen, siparişleri bile vermeyiz demişler detaylarda farklı kampanyaların.
  • dguoguz kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler hocam genelde kendi doğum günümü unutuyorum ama bankalar , internet siteleri bana bir yıl daha yaşlandığım gerçeğini hatırlatıyor
  • Çek yatmış normal hesaba korsan hesaplarda yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 ad 25 çek mi yatmış? Bende 1 ad ama 2 olması gerekmiyormuydu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • historical2012 H kullanıcısına yanıt
    Alışveriş yaptıysan 2 adet olmalıydı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çekler yarın yüklenmeyecek mi? Ben alışveriş yapıp hızlı profil yaptım ama gelen yok

Not: 1 adet çek yüklenmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi screamtoronto -- 31 Mart 2015; 19:12:47 >
  • banada 1 adet hızlı alışveriş için olanı yatırmışlar, mh'ne mesaj salladım .
  • Mobil uygulamadan Alışveriş yaptıgım hızlı profil oluşturdugum, hesabıma 2 adet çek gelmiştir. Sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: screamtoronto

Çekler yarın yüklenmeyecek mi? Ben alışveriş yapıp hızlı profil yaptım ama gelen yok

Mobil uygulama uzerinden yaptiniz degil mi? aktif olacak olan cekler kisminda gorunmuyor mu. Yarin da gorunmezse mh. sorarsiniz.
    Suan aktif olacak olan 2 adet cekim gorunmektedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: utkumuz45

banada 1 adet hızlı alışveriş için olanı yatırmışlar, mh'ne mesaj salladım .

bana da 1 adet gelmiş. 2 gelmesi lazımdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maktoyu

quote:

Orijinalden alıntı: utkumuz45

banada 1 adet hızlı alışveriş için olanı yatırmışlar, mh'ne mesaj salladım .

bana da 1 adet gelmiş. 2 gelmesi lazımdı

Evet 1 adet daha mobil uygulama için 25 TL lik çek yatırmaları lazımdı, soru mesajı sonrası geri dönüş yaparlar heralde.
  • mesja gelenlere mi geldi sadece mesaj gelmeyip uygulamayı indirienlere de geldi mi
  • Bende alışveriş yaptım ama 1 tane gelmiş.

Bana ne mesaj ne de mail gelmişti ama 1 tane çek gelmiş. Bir tane daha yollamaları gerek sanırım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MantarTheGreat -- 31 Mart 2015; 19:25:12 >
  • 2 adet gelmis bana da

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.