Şimdi Ara

Hepsiburada mobil uygulamaya 25 tl hizli profile 25 tl verecekmiş özel teklif. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
19
Favori
11.260
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
    e mail gelmişmiydi.
    Ben e mail gelen hesabimdan alişveriş geçtim 2 adet cekim sorunsuz geldi yüklendi.
    e mailiniz varsa mh. gorusun. hizli profil oluşturdugunuzu ve mobil uygulama indirip alışveriş geçtiginizi belirtiniz. yüklenecektir.
  • Bana da 1 adet çek tanımlamışlar.
    Kampanya e-Mail gelmişti. Uygulamayı indirdim ve hızlı profil oluşturdum. Onay mesajları vs hepsi de hala duruyor.
    Sordum bakalım MH'ye. Gelen cevabı yazarım...
  • Bana da kampanya maili gelmişti. Sadece hızlı profil çeki yüklenmişti. Dün MH'ye mesaj attım şimdi 2'nci çeki de hesaba yüklemişler. Eksik çeki olanlar MH'ye mesaj atsın.

Hepsiburada mobil uygulamaya 25 tl hizli profile 25 tl verecekmiş özel teklif.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dmforever -- 2 Nisan 2015; 17:26:48 >
  • dmforever D kullanıcısına yanıt
    Hocam hepsi burada müşteri memnuniyetini ne yazdınız? Ben de dün attım mesaj kampanya departmanına aktardık bilgiyi diyorlar ama dönüş yok daha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • screamtoronto kullanıcısına yanıt
    Fazla detaylı bişeyler yazmadım. Sadece gelen mailden sonra sipariş verdiğimi, hızlı profil çekinin tanımladığı halde mobil çekinin tanımlanmadığını yazmıştım.
  • Mail geldiğinde uygulamayı indirmiştim ama alışveriş v.s yapmamıştım.
    1 Nisan da çek yüklenmedi. Bende hepsiburada'ya mail gönderdim, araştırıyoruz v.s diye cevapladılar. bugün çek yüklediler.
    şimdi 25 TL yi kullanırım, birde profil oluşturup 25 alırım, birde orda kullanırım. İyiki alacaklarmı almamışım.
  • Çek gelmedi bana da. Mh msj attim, inceleme yapılacaktır dediler, ortada çek falan yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kepenk -- 5 Nisan 2015; 13:18:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana ikitane çek yüklemişler 25 liralık bugün son kullanma tarihi
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.