Şimdi Ara

Hepsiburada mobilden 150tl Alışverişe 50tl hediye Çeki (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
5
Favori
6.593
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mesajımız bulunsun çek tarihlerini unutmayalım.
    yaşa hb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi htepeli -- 24 Ocak 2015; 21:15:12 >
  • çeki kazanmak için alışveriş yapıcaz kazandıgım çeki kullanmak için bi daha alışveriş yapıcam benmi yanlış anladım güzel taktik..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BèRuTTì -- 24 Ocak 2015; 21:29:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: signore

Hb.com dalga geçiyor herhalde.

Yakında "kazanılan çekler torununuz tarafından ve yarısı liseye başlarken, yarısı evlenirken kullanılabilir" diye kampanya yapacaklar.

düzeltme : anlam bozukluğu

• Be_Yourself kullanıcısına yanıt
    eskiler buna

ölme eşeğim ölme ,yaz gelince sana ot vereceğim

der
  • 200 TL alt limit sıkıntı.
  • hepsiburadanın çek politakısı ne zamandan beri bu şekilde zaten onada hızlıal bulaştırmıştı zamanında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysfmar -- 24 Ocak 2015; 23:10:25 >
  • Kampanyayı görmeden bir alışverişim oldu faydalanmak için kayıt yaptırmak gerekşyormuydu? Bir de bu çeki başkasına devir etmem söz konusumu? Veya nasıl değerlendirebilirim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Hannibal Lecter

Kampanyayı görmeden bir alışverişim oldu faydalanmak için kayıt yaptırmak gerekşyormuydu? Bir de bu çeki başkasına devir etmem söz konusumu? Veya nasıl değerlendirebilirim?

siparişi mobilden geçmeniz yrterli çek baya uzun süre yuklenecek unutmamak için hatıtlatma ekleyin kullanmazsanız ben kullanırım :)

• Arkadaşlar bundan bir.önceki hediye çeki kampanyasının konusu vardı forumda ama bulamadım, bir el atarmısınız rica etsem?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

çeki kazanmak için alışveriş yapıcaz kazandıgım çeki kullanmak için bi daha alışveriş yapıcam benmi yanlış anladım güzel taktik..
    quote:

Orijinalden alinti: BèRuTTì

çeki kazanmak için alisveris yapicaz kazandigim çeki kullanmak için bi daha alisveris yapicam benmi yanlis anladim güzel taktik..

Aynen öyle kapitalist düzenin oyunlary ...
  • kisaca 350 liralik alisverisiniz 300 liraya gelecek, ama bunun negatif yani iki kez ihtiyacinizi 150 ve 150 liralar seklinde iki kez ayarlamaniz lazim
  • Arkadaşlar çeki nasıl kullanacağımı hesaplarken yeni bir teori geliştirdim, şu an tübitak'tan yazıyorum.

teşekkürler hepsiburada.com
  • 150 liralık üründe 50 lira indirim yapsa neyse ikinci alışverişte işin suyu çıkıyor toplamda 400'ü buluyor asgari ücretin nerdeyse yarısı az çakal değiller
  • Çeyrek altın uygunmu ? 163 tl ...

Edit..
    163 tl. Sepete attim 168 oldu iscilik,kargo vs. 172.56 oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Usluco -- 25 Ocak 2015; 17:14:35 >
  • 100/25 , 150/30 tarzi cek ariyorum ...
  • Bu çeki harcamak için 11 martı mı bekliycem çok saçma
  • Guzel bakalim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • jujuuu kullanıcısına yanıt
    Hiç bulasmadim kampanyaya, 350 tl kardayim. Siz de benim gibi yapın, 3 kuruş kar etcem diye kullanmayacaginiz şeylere para yatirmayin.

• ben bir sey almadim bu kampanyayla ,sirf matematik hesabi yazdim o mesaji
  • konuyu hortlattınız resmen :))

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.