Şimdi Ara

hepsiburada motorola atrix 599tl (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
3.280
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşımda wonder var. Benimkinden iyi olduğunu iddaa ediyordu. Bir gün oturup karşılaşırdık. Programlarda, internette ve gezinme hızlarında resmen rezil oldu wonder. kamerasında bakmadım çünkü çok önemli değil benim için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gün sayısı adete dönünce işler değişti; bu yüzden ben de şimdi sipariş geçtim
  • arabistana gidicem, ordan bir telefon alayım diyordum en fazla 600 tl verecek şekilde (çünkü 100 tl de vergi var) ama garantisiz olacak, e ordan ne alıcam 600 tl'ye diyorum, şimdi bunu alsam hem taksit hem garanti hem de işimi görür cinsten, en son ideos x5 vardı bende, ideos x5 ile nasıl farkları? ben memnundum x5'ten.

bir de hepsiburada da biri son zamanlarda aldıklarım hep arızalı demiş (kaç tel aldıysa artık), hepsiburda'dan hep memnun kaldım, güvenirim ve alırım ama kararsızım.

bir de açıklamalarda android 2.2 diyor, kimileri 2.3.3 demiş, hangi sürümle geliyor?
  • şuan 2.3.6, 4.0 güncellemesi de yalan oldu ve çıkmayacak. fotoğraf çekimi kötü. video çekimi iyi. ara sıra donma ve kendi kendine kapanma sorunları var. eşime 850 TL verip almıştım. şimdi bu fiyata da olsa kesinlikle almam. iphone alsaydım hala aynı fiyatta kalırdı. android telefonları anlamıyorum. 4 ayda fiyatları yarı yarıya inebiliyor. apple'lar altın gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: snomask

şuan 2.3.6, 4.0 güncellemesi de yalan oldu ve çıkmayacak. fotoğraf çekimi kötü. video çekimi iyi. ara sıra donma ve kendi kendine kapanma sorunları var. eşime 850 TL verip almıştım. şimdi bu fiyata da olsa kesinlikle almam. iphone alsaydım hala aynı fiyatta kalırdı. android telefonları anlamıyorum. 4 ayda fiyatları yarı yarıya inebiliyor. apple'lar altın gibi

Gerçekten alınmayacak bir telefon mu? özelliklerine göre fiyatı iyi gibi oysa. donma ve kendi kendine kapanma sorunları sürekli mi oluyor. çok mu rahatsız ediyor?
  • Kampanya stoğu tükendiğinde ürünün fiyatı949,00 TL (KDV Dahil)olacaktır.

Şu aldatmacayıda bi bırakmadılar gitti, çocuk kandırıyorlar sanki.

6 ay öncede böyle diyorlardı, bu günde aynısını diyorlar, stok bitmesse bir 6 ay daha diyecekler.

Galaxy s3 mini, boy boy 999 tl ye pano reklamları ile tr de şenlenmişken bu telefon 950 lira etiket fiyatı ile satılması imkansız bir telefondur, neyin peşindesin hepsiburada?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker1041

quote:

Orijinalden alıntı: snomask

şuan 2.3.6, 4.0 güncellemesi de yalan oldu ve çıkmayacak. fotoğraf çekimi kötü. video çekimi iyi. ara sıra donma ve kendi kendine kapanma sorunları var. eşime 850 TL verip almıştım. şimdi bu fiyata da olsa kesinlikle almam. iphone alsaydım hala aynı fiyatta kalırdı. android telefonları anlamıyorum. 4 ayda fiyatları yarı yarıya inebiliyor. apple'lar altın gibi

Gerçekten alınmayacak bir telefon mu? özelliklerine göre fiyatı iyi gibi oysa. donma ve kendi kendine kapanma sorunları sürekli mi oluyor. çok mu rahatsız ediyor?

Mrb bende 2 ay önce 679TL ye bi arkadaşıma almıştım çok memnun kalmıştı ve 650TL ye satmış şimdi tekrar alıcak daha uygun fiyattan :) telefonu çok beğenmişti bende öyle most wanted, gta vice city,pes 2012 yağ gibi oynuyor telefon ele çok rahat oturuyor batarya performansıda iyi bana göre eksik yanı ekran kalitesi led ve ips e göre kalite düşük ama bu video izlerken belli oluyor, birde yazılım güncellemesi ama bence bu telefona bi şekilde android 4.0 sürümü yüklenir diye tahmin ediyorum bu fiyata bu özelliklerde alabileceğiniz 2.bi telefon yok bence :)

Not : Kendim Lg P880 Optimus 4X kullanıyorum ve most wanted da frame düşüklüğü oluyor :(

• Kamerası kötü yani demek istediğim gerçekten kötü benzer birçok telefon net, detaylı ve parlak resimler çekerken atrix serisi (atrix2 dahil) bir adım geriden geliyorlar.

Yanlış hatırlamıyorsam birde custom rom durumu bu telefonda pek elverişli değil.
    İcs halihazırda yok iken cm yapıp benzer bir sürüm kullanmak isteyenleri sıkıntılar bekliyor diyebilirim.

Niye bu iki maddeyi yazdım?
    Benzer düşünenler olacaktır, bir android telefonda fiyat performans donanımından sonra en çok beklentim kamerasıdır(anı ölümsüzleştirmek için pratik) ve custom rom durumu(bilgisayar hobisinden gelen bir alışkanlık)

Her zaman söylerim, android'de emulatör oyunları oynamak harika bir zevk ve nostalji yaratır.

Tüm bunları ucuza yapan bir telefon önereyimde en azından karşılaştırma olsun.

Se X10 mini pro ucuz fiyatı, idare eder donanımı, fiyatına göre harika kamerası, ve custom rom ile hızaşırtma sonrası play station 1 oyunlarını oynatması açısından benzersizdir.
    Alttaki klavyesini joystick gibi kullanılacak olması(her ne kadar klavye tuşları küçük kalsada) oyunları çok rahat oynamanızı sağlar.
    Ekranı, çözünürlüğü ve kendisi küçük hızıda biraz azdır ama o fiyata alınabilecek en iyi giriş seviyesi androiddir.

Makale gibi oldu biraz

• son 35 ürün deniyor
    ben önceki kampanyadan 679'a aldım gerçi ilave 100 tl hediye çeki ve 50 tl wp vardı ama sonuçta cepten 679 tl çıktı
    bazı arkadaşlarda resetleme sorunu olmuş bende şeytan kulağına kurşun hiçbirşey olmadı.
    telefonun donanımı çok iyi çift çekirdek 1ghz işlemci,1gb ram 16gb dahili hafıza,parmak izi okuyucu..vs..vs
    ekran kalitesi ips olmasa da bence iyi
    hernekadar 2.2 yazsada telefon 2.3 sürümüyle geliyor ancak resmi ics almayacak
    benim için parmak izi okuyucu ,wep top çalışmasa da sorun değil derseniz ics ve jb costum romlar da mevcut( bazı costum ics,jb romlarda camerada fotoğraf çekimi çalışmasına rağmen video çekimi de çalışmayabiliyor)
    pil performansı da oldukça iyi
    ben telefonunumda hem ics,hem jb isterim üstüne üstük parmak izi okuyucu ve diğer donanımlarda çalışsın derseniz bu telefon -şimdilik- size göre değil

• hepsiburadadan dün gece webcargo ile 18 küsür lira ödeyerek bugün saat 11-17 saatleri arasında teslim edilmesi için sipariş verdim hala gelmedi normal kargoda aynı zamanda getiriyor zaten müşteri hizmetleri ve kargoyu aradım saat 3,45 te teslim etmişler kargoya bugün gelmesi zor webcargoya boşuna para ödemeyin.
  • Son 4 ürün kaldı. Bana kalırsa Vodafone945'te yaptıkları gibi yapıp yarın daha da ucuza satacaklar...
  • fiyat 950 TL olmuştur an itibari ile....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekpe_babam -- 26 Aralık 2012; 19:11:43 >
  • az sonra yine girer indirime
  • Şu romu telefonu yükleyebilecek bir arkadaş çıkıp yüklese de buraya nasıl yapıldığını yazsa. Biz de rap manyağı yapsak ne güzel olur ama

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1836674
  • quote:

Orijinalden alıntı: eguler28

daha yeni çek kampanyası yaptılar Hediye çeki kampanyası yapmazlar arkadaşlar beklemeyin boşuna

Hediye ceki kampanyası başladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edi1907 -- 27 Aralık 2012; 0:41:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hb'den Atrixi eline ulaşıpta memnun kalmayanlar yada elinden çıkarmak isteyenler ulaşabilir.
    Hediye çek miktarını düşerseniz direk nakit yada kredi kartı ile alabilirim. (istanbul içi elden)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.