Şimdi Ara

Hepsiburada'nın Aytemiz ile Akaryakıt Satması (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: aslimdayok Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.836
Cevap
120
Favori
174.177
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hızlı cevap için teşekkür ederim.

Kodu hepsiburada'dan alıyorum. Aynı şekilde mi oluyor artan?

• Mbs79 M kullanıcısına yanıt

Saymasına sayar da, yine de konu başlığı altında (eski mesajlardan) kontrol etmenizde fayda var.

Çünkü her bankanın farklı süreci oluyor. Kampanya şartlarında kimisi fiziki akaryakıt posu isteyebiliyor, haliyle Aytemiz mobil cüzdanı (sanal işlem niteliğinde olduğu için) geçerli olmuyor, fakat Aytemiz'e gidip dükkandaki pos cihazından veya self servis pompası üzerinden alım yaparsanız kampanyaya sayabiliyor. Yine benzer şekilde, kampanya şartlarında bankanın kendi (üye işyeri) posundan çekilmesini şart koşabiliyor.

Bu nedenle, "yüzde yüz kampanya geçerli olur" diyemiyorum. Sadece sizin yaşadığınız olayda, zaten izlenmesi gereken yolun, ödeme türünün "kredi kartı" yerine "BKM Express" olması gerektiğini belirttim.

Biraz da bu konu başlığı iki ayrı başlığın birleşimi gibi oldu..

1 - Hepsiburada üzerinden Aytemiz yakıt kodu satınalma ve kullanımı,

2 - Aytemiz uygulaması ve Aytemiz'in mobil cüzdanı üzerinden kullanımı

başlıkları biraz birbirine girdi.

Sonuçta ya Hepsiburada üzerinden kod alıp bu kod Aytemiz uygulamasından iptal edilince Aytemiz Mobil Cüzdan'da birikmiş oluyor (HB kampanyalarından faydalanıp, kredi kartı puanı vs. kullanılabiliyor bu şekilde) ya da Aytemiz'in kendi uygulamasından BKM Express ile mobil cüzdana yükleme yoluyla (bankanın da kampanyasının geçerli olduğu hallerde) akaryakıt kampanyası avantajlarından yararlanılmış oluyor.

• typhoone T kullanıcısına yanıt
    Evet ama hepsiburada’da alışveriş için gösterdiğiniz telefon numarası ile Aytemiz vay uygulamasından oturum açın, hb’den aldığınız kod oraya da otomatik düşer. Kalan bakiyeyi de oradan görebilirsiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Pos ve fiziki şartı olmayan kampanyaları değerlendirmek için sormuştum, geçerli olacağı kanaatine varmış oldum, deneyip görmek lazım, detaylı cevabınız için çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mbs79 -- 21 Ağustos 2024; 19:53:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jordi J kullanıcısına yanıt
    çok teşiekkür ederim jordi bey, evet daha önce hep bkm ile ödüyordum,
    arada fark olduğunu bilmiyordum. epey zaman oldu bakiye de yüklemeyeli aklımdan çıkmış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz önce Konya merkezde Aytemiz kodunu kullandım,42.68 ten aldım benzini. Tabela fiyatı 44.46 TL ydi. %4 indirimli almış oldum.

• Arkadaşlar doğrudan aytemiz vaay uygulamasına bakiye yüklersek maximum da akaryakıt alışverişi olarak geçiyor mu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hepsipay ile Aytemiz yakıt nasıl alacağız arkadaşlar?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • zafermahmut86 kullanıcısına yanıt
    Dijital ürün olduğundan izin vermiyor maalesef, ben de denedim :)

• aytemizde standart pompa indirimi %3 değil mi, geçen gün aldığımda %2 uyguladı.

• erka1907 kullanıcısına yanıt

İstasyonun satış fiyatı, rekabetçi koşul oluşturmak maksatlı, piyasa satış fiyatından düşük olabiliyor. Haliyle %3 indirim oranı, istasyonun sattığı rakam üzerinden değil, EPDK'nın belirlediği piyasa satış fiyatından gerçekleştiriyor.

Yani farz-ı misal, piyasada yakıt 50 TL/lt. ise alacağınız indirim 1.50 TL olması gerekir (%3) yani 48.50 TL/lt. üzerinden alım yapabilirsiniz.

İstasyon, yakıtı 50 TL/lt yerine 49 TL/lt'den satış yapıyorsa, siz Vaay uygulaması ile yalnızca 0.50 TL/lt indirim ile 48.50 TL/lt'den alabilirsiniz. Bir bakıma, %3 değil, %1 civarında bir indirim elde etmiş olursunuz.

Kendi sitesinde de "%3'e varan" şeklinde belirtilmiş durumda..

"Üstelik Vaay uygulaması sayesinde, her yakıt alışverişinizde %3’e varan avantajdan anında faydalanırsınız."

Kaynak : https://www.aytemiz.com.tr/vaay/vaay-nedir

yani yine kelime oyunları.

o da iyi. fiyatı 51.5 küsürlü yapıp, %3le yine aynı fiyat yani 50ye de satabilirdi.

• mahmut716 kullanıcısına yanıt

EPDK'nın tavan fiyat uygulaması söz konusu.. Yoksa elbette firmalar tuttuğunu öperdi.

Sadece firmaların kuruş mertebesinde fiyat farkları oluyor. Yani fiyat 50 TL ise, biri 50.02 TL öteki 50.05 TL olarak satabiliyor.

Haliyle kabaca 50 TL/lt'yi baz alıp o rakamdan %3 indirim uyguluyorlar.

Açıkçası zaten şehirlerarası yollarda (yol üzeri) istasyon sayısı az.. Bulduğunuza şükrediyorsunuz. Yolunuzu uzatıp istasyona gidiyorsanız, zaten harcadığınız yakıt, avantajınızı alıp götürüyor. İstasyonda zaten Vaay'dan da anlamayan personel fazla. Bir de indirimi yüzde olarak kaç yaptı sorgusunu sormaz hale geliyorsunuz..

• NAYS sadece bugüne özel 1500e 100 veriyor. ayrıca NAYS hepsiburada'da harcamaya 100tl veriyor.. 1500 yakıt alınca 200TL geri geliyo .. sıcak fırsatlarda da yazmışlar. 200/1500 den %13 indirimli yakıt alınıyor...

• fontix kullanıcısına yanıt

teşekkürler

• Benim araç tam 2500 liralık alıyor güncel fiyatlarla. Uzun yola gideceğim diye depoyu fulledim biraz yol yaptıktan sonra araç gaz yemedi birkaç kez. Sonra baktım her zaman Optimum koyarlardı ilk defa katkısız motorin atmışlar. Optimum motorinden başka yakıt kullanmıyorum uzun zamandır. Yaşadığım sorunla alakası olabilir mi bu durumun?

• zero fear kullanıcısına yanıt

aytemiz müşteri hizmetlerinden ulaşın isterseniz. opette böyle bir sorun yaşadığımda bir yere yönlendirip yakıt kaynaklı olup olmadığını kontrol etmişlerdi.

• incebellicambardak İ kullanıcısına yanıt

Bir yer derken hocam, anlaşmalı servis falan mı?

• zero fear kullanıcısına yanıt

yakıtlar hep aynı katkı performans korozyon vb işler için konduğu söyleniyordu.. fiyataıda 3-5 krş yüksek oluyordu.. epdk bunların faydası yok ispatlayamadınız dedi ve tek tip ürün satın veya katkılıda olsa aynı fiyat olsun dedi.. şimdi ürün ismi aynı olsada fiyatı aynı artık.. konan yakıttan olmaz anlayacağın içerikleri artık aynı, adam ek madde koyup ucuza satamaz artık

https://www.aa.com.tr/tr/ekonomi/epdk-ayni-tur-akaryakitlar-icin-tek-fiyat-uygulanmasina-karar-verdi/3209623#:~:text=Akaryak%C4%B1t%20istasyonlar%C4%B1nda%20yap%C4%B1lan%20sat%C4%B1%C5%9Flarda%2C%20farkl%C4%B1la%C5%9Ft%C4%B1r%C4%B1lm%C4%B1%C5%9F,akaryak%C4%B1tlar%20i%C3%A7in%20fiyat%20fark%C4%B1%20uygulanmayacak.

• 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.