aytemizin çağrı merkezi aradı dün akşam- haftaya kampanya varmış 9-15 haftası. indirim %4 olacakmış indrrim. pazartesi zatan alacaktım bakarım gerçek mi.. telefonda birşey dediklerinde dolandırıcımı diye düşüne düşüne dinliyorum - nedediklerini kaçırıyorum artık - herkesi dolandırıcı zaneder oldum histeri bastı -- ne hale geldim yaa |
Hepsiburada'nın Aytemiz ile Akaryakıt Satması (81. sayfa)
-
-
Shell fuelsave satmıyor. Katkılı olanı satıyor ama onunla ilgili de tüketimi hızlı olduğu söyleniyordu. Ben arada alıyorum özellikle. Enjektöre iyi geldiği söyleniyordu. Ama özellikle fuelsave isteyenler bıraktı shelli
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam olabilir. Benim ilçeme uzak bir yerdi gidemem dedim. O zaman en yakin TSE garantili bir yerden baktırın demişlerdi. Araç kaynaklı sıkıntı çıkmıştı bende. Opette durum böyleydi muhtemelen aytemizin de böyle bir sistemi vardır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dogruymuş haftabaşı 4 olacakmış
www.hepsiburada.comAYTEMİZ AKARYAKIT DAĞITIM Mağazası Ürün Fiyatları - Hepsiburadahttps://app.hb.biz/gnGcBs4l7fJd -
Az önce aldım, uygulamadaki fiyata göre ne %4 ne %3, tam ortası %3,5 oldu. İstasyonun tabelasındaki de uygulamayla aynıydı sanırım. %4 olmadığına eminim ama.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İlk mesaja en önemli sorunun cevabı eklenmeli:
POS cihazı akaryakıt alımı olarak mı yoksa online alışveriş olarak mı gözüküyor? Kampanyalarda en can alıcı nokta burası.
-
Bu duruma net yanıt vermek mümkün değil; çünkü tüm süreç her bir bankanın kendi nezdinde ilerliyor.
Bir banka, Aytemiz uygulamasından yapılan işlemi "akaryakıt" olarak sayarken, diğeri bunun cüzdan uygulaması olarak değerlendirip "Diğer" gibi bir kategoriye sokuyor.
Bu arada Aytemiz uygulamasında, aslında 2 farklı süreç var. Bir tanesi "Kredi Kartı" seçeneğinden ilerlemek.. Bu işlemde cüzdan süreci işlemediği için, "akaryakıt" olarak saymaları daha muhtemel; çünkü oluşturulan kod belli bir süre içerisinde yakıt olarak alınması gerekiyor, aksi durumda karta geri dönüyor. Diğeri ise "BKM Express" ile cüzdan uygulaması. Cüzdan tarafı her banka için, akaryakıt olarak sayılacak diye bir şey yok.
Biraz daha net olan durum, Hepsiburada üzerinden yapılan dijital kod satışı. Şu an için o taraf, Hepsiburada'yı hangi kategoriye koyuyorsa, o kategoriden kampanyalarda saymakta.
-
hepsiburadadan yaparsanız, internetten yapılan alışveriş koşullarındaki kampanyalarda geçerli oluyor.
vaay kredi kartı ile yaparsanız bunun yolu kolay; kodu alınca 12 saat bekliyor, kullanmazsa iptal..
sırayla,
1-vaay dan x banka kredi kartınızla 10tl kod alın,
2- x bankasının kredi kartı işlemlerine,bankanın mobil uygulamasından bakın,
3- bekleyen işlemlerde, iş yeri olarak aytemiz akaryakıt veya işlem otomotiv katogorisnde görülüyorsa yeterli :)
burdaki tek sorun, kampanya koşullarında banka işlem ila benim pos geçmeli derse sorun olur. akbank kampanyansasında akbank posu olmalı yazıyorsa ve aytemiz garanti posu kullanıysa sorun mesela.. ama çogu kapmayada akaryakıt ödemesi yazıyor yani kısıtlama olmuyo
karışık gibi ama kolay :.)9
-
Selamlar,
Vaay uygulaması üzerinden bkm express ile ödeme yaparsanız, ekstrede akaryakıt olarak gözüküyor. Bunun yanında ne kadar yükleme yaptıysanız, vaay hesabınıza yükleniyor. 12 saat sonra iptal olup karta iade edilmiyor. Akaryakıt kampanyasından yararlanayım, yatırdığım para da vaay hesabımda kalsın. İhtiyacım olduğunda kod oluşturup kullanayım diyebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ask31 -- 11 Eylül 2024; 13:30:38 >
Arkadaşlar cepteteb Hepsiburada kampanyası var 1.500 üzeri elektronik harcamaya 600 TL'ye kadar Bonus veriyor kartı hareketlerinde büyük ihtimal Hepsiburada olarak görünecek Hepsiburada üzerinden Aytemiz yakıt kodu alırsam bu kampanyadan yararlanabilir miyim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Önceki aylardada olmuştu, Bonus gelmedi
Çağrı merkezi ve arayıp sebebini sordun mu
Hepsiburada alışverişleri önceden TEB elektronik kampanyasına sayılıyordu. Birkaç aydır saymamaya başladılar. Garanti'de sorun yok, eğer Garanti Bonus var ise 1500 lira üstü 150 kazanabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi storm -- 14 Eylül 2024; 11:52:48 > -
Ben listede görünmeyince sordum, kampanya şartları sağlanmıyor dendi. TEB müşteri hizmetleri biraz sıkıntılı ve geçiştiren cinsten.
-
garantinin bonusu hepsiburada da "market" olarak geçmeye başladı 1-2 aydır. Teb'de bonus ise bununla alakası olabilir
-
İzmirde yaşayan arkadaşlar Bornova otogarın orada optimum motorin 39,79 tl. Gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz :)
-
Dün özellikle buna dikkat ederek, fiyat tabelası ile pompa üzerindeki rakamları da not alarak alım gerçekleştirdim.
Ankara'daki Aytemiz'in kendine ait olan bayi üzerinden akaryakıtı aldım.
İstasyondaki tabela fiyatı (ve uygulamadaki il/ilçeye göre yazan) 41,84 TL/lt. olan benzin için Vaay uygulaması sayesindeki indirim ile 40,16 TL/lt. ile işlem tamamlanmış oldu.
Yani 9-15 Eylül haftası için geçerli olan %4 indirim sağlanmış oldu.
-
Yapı Kredi 50 TL elektronik kampanyası hangisi, göremedim kampanyalarda.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X