Vaay uygulamasına yeni plaka tanımlayın. Kod oluştururken yeni plakanızı seçin. |
Hepsiburada'nın Aytemiz ile Akaryakıt Satması (83. sayfa)
-
-
Eski plakaya ait kodları yeni plakaya nasıl tanımlarız?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aytemiz Vaay uygulamasında mı kodlar? Uygulamada iptal edip cüzdana yüklediyseniz, kod oluşturma sırasında kayıtlı plakalardan istediğiniz için kod oluşturabilirsiniz.
-
Evet, plakaya tanımlı Hepsiburada kodlarını iptal edince cüzdana parası mı aktarılıyor?
Evet, uygulama üzerinden gelen kodları iptal et deyince cüzdana yükleniyor.
-
Kampanya adı nedir? Göremedim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hepsiburada üzerinden kodları aldım ancak arabamı satmak zorunda kaldım ev almak için. Şimdi uzunca süre araba da alamayacağım. Aytemiz ulaştım kodları iade veya nakliye çevirme yok diyor. 1100 tl kod kaldı elimde. Bunu başka türlü kullanmanın yolu var mıdır sizce.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matahmetik -- 24 Eylül 2024; 22:37:18 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir yakınının ihtiyacı varsa plakasını tanımlayıp ona kullandırabilirsin.
Ben daha önce kendi plakama aldığım kodları başka bir plaka için aytemizde kullandım. Pompacılar bunu sorun etmiyor burada.
1100 lük kodu 900 tl ye sat, havada kaparlar
Akbank Mobilde çıkıyor
Bu kampanya bende çıkmıyor neden olabilir. Axess var.
Bende axess yok, banka kartı var sadece, kampanya bende de yok. Kişiye özel bir kampanya.
-
Bu uygulamaya özel %3 kalktı mı ?
"Bu uygulama"dan kastınız, Aytemiz Vaay uygulamasıdır diye düşünüyorum.
Vaay ile alımlardaki, %3 indirimin kalktığını düşünmenize sebep ne oldu acaba?
Çünkü Aytemiz'in bu yönde bir açıklaması, bildirimini görmedim. İnternet sitesindeki Vaay açıklamasında da değişen bir durum göremedim.
Alıntı
metni:"Üstelik Vaay uygulaması sayesinde, her yakıt alışverişinizde %3’e varan avantajdan anında faydalanırsınız."
-
%3 düşmedi hocam o yüzden sorayım dedim . Dışarıda yazan fiyat ile aynı çekti .
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159476768
Konu başlığındaki, birkaç sayfa önce de benzer konu gündeme gelmişti.
Acaba istasyonun sattığı fiyat, indirimli fiyat olabilir mi?
Yukarıda linkini paylaştığım duruma benzer bir durum varsa, yani bayinin indirimli satış fiyatı söz konusu ise (örneğin %3 veya daha fazla), o zaman tekrardan %3 indirim düşmez. Yani bir başka deyişle Vaay ile alabileceğiniz indirimli tutar, (akaryakıt piyasa satış fiyatı - %3) şeklindedir. Bayi daha düşük tutardan satıyorsa, doğrudan o rakamdan alırsınız, ek indirim olmaz.
Aytemiz uygulamasından, bulunduğunuz/yakıt aldığınız il-ilçenin fiyatını görüntüleyebilir, bayideki fiyat ile karşılaştırabilirsiniz.
Eğer rakamlar aynı ise, o zaman müşteri hizmetlerine sormanızda fayda var.
Edit : Hatta şu an, yukarıdaki mesajı yazdıktan sonra, cep telefonuma Aytemiz Vaay uygulamasının bildirimi geldi. "Her litrede %3'e varan indirim fırsatını kaçırmayın. Aytemiz Vaay uygulamasıyla yakıtınızı hemen indirimli alın." diye. Yani indirimin sonlanması söz konusu değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jordi -- 27 Eylül 2024; 10:16:53 >
-
İstasyonda indirim olabilir hocam .
Genelde istasyon indirimi bizim %3 indirimden fazla olunca %3ü kullandırmıyor, zaten daha düşük bir fiyattan akaryakıt alıyoruz diye. Öyle bir şey olmuş olabilir. Ama önceleri %3 verirken artık bazen %2.5 falan veriyor. Yavaş yavaş bitecek gibi ama bakalım gittiği yere kadar devam :) eski komboları özledik, yeni ay ile düzgün banka komboları gelir umarım
worldkart 200/2000
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X