< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hepsiburada'nın Aytemiz ile Akaryakıt Satması (85. sayfa)
-
-
LPG için bana da opetin tankeri gelip dolum yapıyor demişti
-
Opet tedarikçi firma, ondan alıyor olabilirler ama acaba kendi katkı maddelerimi etkiliyor, kim bilir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yakın zamanda 2 arkadaştan Hepsiburada üzerinden aldıkları Aytemiz yakıtları satın almıştım
Hala satış yapan varsa alabilirim…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
haftaya blackfiraday var %5 indirimli satmışlardı kodları yine yaparlar takip edin
-
kendin alsana indirim var zaten
-
Bu ay kod alımında, hiçbir bonus puan kampanyası bulamadım.
WORLD Bonus Axess var. Kampanya yok.
Hiç sorma hiç. Hele YKB World tamamen bitti, kurudu 4-5 aydır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hepsiburada 1500 alışverişe 150 hepsiburada puan kampanyası gözüküyor bende world mobilde. Bundan hariç mi soruyorsunuz hocam?
Market diye geçiyor son aldığımda elektronik kampanyalarından da yararlanılmıyor.
Hocam hangi kartlar için market olarak geçiyor? Elektronik kampanyalarını takip ediyordum, market kampanyalarına bir bakayım
Bunu gecen hafta yaptım.
Yıllardan beri Kasım ayı kart kampanya furyası olurdu. En kötü Kasım ayı, kart kampanyaları neredeyse yok..
Doğru hcm yine nays felan var iyi kötü ufak tefek iş görüyor ama büyük tutarlı işlemlerde insanin gözü yemiyor yani. Hele ki bonus geçen aylarda internet harcamasina 1000/150 verirdi şimdi 3500/75. Yav hiç verme bari küfürden farkı yok yani oranın.
NAYS üyeliğim vardı ama hiç kullanmadım.
bazı kısıtlamalar felan okumuştum, kafa kurcalıyor diye.
-
Güncel olarak akaryakıt kampanyalarından en mantıklısı cashback uygulamaları üzerinden aytemiz kod almak mı acaba?
-
Sikinti yaşamadım bugüne kadar, zaten çok da aktif kullanmıyordum on ödemeli olması sebebiyle ama bankaların bu durumları yüzünden bu tarafa geçiş yapmak daha mantıklı geldi. Malum 500 e-ticaret harcamasına 100 iade veriyor en az
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj.trust.06 -- 8 Kasım 2024; 23:49:19 >
Lpg için olmuyor mu arkadaşlar bu kodlar?
Aytemizden aldığım yakıt çok çabuk bitiyor fırsatın bir esprisi kalmıyor
Bende öyle bi sorun yok hem dizel hem benzinlide menzil gayet uzun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X