Şimdi Ara

Hepsiburada'nın Aytemiz ile Akaryakıt Satması (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.793
Cevap
121
Favori
171.454
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aytemiz uygulamasından sağ en alttaki yere tıkladıktan sonra kodlar bölümü var oradan iptal et diyin kullanacağınız zaman kod oluştur bölümden istediğiniz tutarda yeni kod oluşturursunuz
  • ppp_bbb_aaa_ccc P kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim şimdi çözdüm
  • Bugün hb'den aldığım 800 liralık kodu kullanmak için sakaryanın diğer ucundaki aytemiz istasyonuna gittim. O kodu 670 liraya alabilmiş olmasan onca yolu kesinlikle gitmezdim. Neyse istasyondaki pompacı arkadaşa kodu söyledim doldurmaya başladı. Ücret 800'ü geçince benim kodum 800 liralıktı durdur şunu dedim. Pompa 1100 lirada durdu ve ücreti benden araç tanıma çalışmadı diyip nakit tahsil ettiler. Nasıl bir yol izlemek lazım başına gelen var mı ?

• oKsyqeN kullanıcısına yanıt

Yapacak hiçbir şey yok. Baştan kodu girip öyle yakıt vermesi lazımdı. Paycell QR ile yüzde 20 iade veriyor 1500/300. Herhangi bi petrolden almak daha mantıklı.

Acı tecrübe diyip bir daha olmamasını temenni etmekten başka yapılacak pek birşey yok malesef. İlk zamanlar her firsatcinin başına acı tecrubeler bunlar
  • ehiamico kullanıcısına yanıt

Haklısın hocam kodu kullanmayı başarınca bidaha aytemizin yanından geçmem muhtemelen. Koduda baştan girdi aslında çocuk ama ne yanlış gitti hiç bilmiyorum. Şimdi bidaha o kadar yolu gideceğim , belki ücreti yine benden nakit tahsil edecekler bir dünya uğraş dur.

Hocam bazı şubelerde problem var kodu kullanma konusunda. Ben de Denizli’de evime yakın bir şubeye gittim, oluşturulan kodun %10’u kadar verdi birkaç denemede. Şehrin diğer ucundaki şubeye gidiyorum mecburen. İndirimli akaryakıt alternatiflerini araştırıyorum.
  • ehiamico kullanıcısına yanıt
    Güncel kampanya mı hocam? SS atar mısınız?
    Taşıt tanıma yok ki sen kodu söyleyince giriş yapması lazım orada zaten kodun ne kadar olduğu yazıyor. Muhtemelen bu kişi vay kodunu girmeden yakıt vermiş. Ya parayı vercen ya da sıkıntı cikarcan. Artık sana kalmış. Firmayı arasan da bi b.k olmuyor
  • hb de eşimin hesabı açık kalmış..

parçalı kodlar, benim plakaya fakat onun tel e gitti

bendeki uygulamaya da düşmedi..

merkezi arasam plakanın kayıtlı olduğu benim hesaba geçirirler mi kodları

başına gelen var mı

800 nere 1100 nere ama ,boynundaki kartı okutmadı mı pompaya.. böyle şey olmaz,en gıcık olduğum şeydir.
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt

Gerçekten bende çok gıcık oluyorum ama hep gelip beni buluyor hocam. Çocuk pompanın başında durmadı gitti başka pompalara 800'ü geçince bağırdım gel durdur şunu diye gelene kadar 1100 oldu malesef. Ay sonu zaten kredi kartından çekmek zorunda kaldım. Neyse sağlık olsun ne diyelim o 1100'üde kullanıyorum sonuçta çöpe gitmedi. Yinede artık kimseye aytemiz önermem bu saatten sonra.

Bu arada, Aytemiz'in cüzdan veya kod ile alım yaptığınızda, uygulaması gereken %3'lük bir indirim mevzusu var. Yani akaryakıtın pompa fiyatı/tabela fiyatı 44 TL/lt. ise, yakıt dolumu başladığında tutarın güncellenip 42,68 TL/lt. gibi bir rakama düşmesi gerekiyor. (bayiinin liste fiyatından indirimli satışı olan durumlarda, indirim düşmüyor veya azami %3 olacak şekilde indirim yansıyor). Yakıt dolumu başladığı anda buradan da gözlemleme şansınız olabilir. En azından cüzdan bakiyesi/kod vb. kullanılıp kullanılmadığını görme imkanı oluyor.

Tekrar gitmeye pek gönlünüz olmaz ama bilginiz olsun diye paylaşmak istedim.

Hemen hemen üç senedir kullanıyorum bu sistemi hocam hiç sıkıntı yaşamadım. Sizinki şanssızlık olmuş.

• kadillakkk kullanıcısına yanıt

Aynen bende ilk çıktığından beri kullanıyorum toplamda 50 binlik yakıt almışımdır hiç sıkıntı yaşamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: oKsyqeN

Bugün hb'den aldığım 800 liralık kodu kullanmak için sakaryanın diğer ucundaki aytemiz istasyonuna gittim. O kodu 670 liraya alabilmiş olmasan onca yolu kesinlikle gitmezdim. Neyse istasyondaki pompacı arkadaşa kodu söyledim doldurmaya başladı. Ücret 800'ü geçince benim kodum 800 liralıktı durdur şunu dedim. Pompa 1100 lirada durdu ve ücreti benden araç tanıma çalışmadı diyip nakit tahsil ettiler. Nasıl bir yol izlemek lazım başına gelen var mı ?

Muhtemelen işlemi yanlış yapmış. Hemen pompadaki alete plaka girmeye çalışıyorlar o sırada kod ile alacağım diyerek alete plaka tuşlamalarını önlemen lazım ilk iş. Eğer geç kaldıysan plakayı alete yazmışsa iptal etmesi gerekli.

Senin kodu alete girdikten sonra da oradaki ekranda sen kaç paralık kod söylediysen o tutar gözükür onu kontrol etmende fayda var. Fakat oradaki ekran dediğim büyük olan ekran değil adamın kodu tuşladığı yerdeki ufak ekran.

• quote:

Orijinalden alıntı: sak0575

hb de eşimin hesabı açık kalmış..

parçalı kodlar, benim plakaya fakat onun tel e gitti

bendeki uygulamaya da düşmedi..

merkezi arasam plakanın kayıtlı olduğu benim hesaba geçirirler mi kodları

başına gelen var mı

Eşin Vaay uygulamasını açsın. Eğer Vaay hesabı yoksa bile Hepsiburada üzerinde kayıtlı olan cep numarasıyla uygulamayı indirip giriş yaparsa zaten kodlar görünecektir. Parça parça olan kodları iptal etsin tek tek. O paralar cüzdana geçecek. Sonra yeni kod oluştur desin kaç paralık yakıt almak istiyorsan o tutarı gir oraya fazla da girsen bir sıkıntı olmuyor depo dolarsa artan tutar cüzdana geri dönüyor o sırada plaka soracak istediğin plakayı girebilirsin bir sıkıntı yok. Oluşturulan kod 24 saat geçerli oluyor. O kodu bir yere not edip gidip o kodla yakıt alabilirsin.

• Bugün 2 şubeden de yakıt alamadım merkez bağlantı hatası verdi arasıra böyle şeylerin olması can sıkıcı i
  • ppp_bbb_aaa_ccc P kullanıcısına yanıt
    Bugün bende de bağlantı hatası verdi genel bir sorun var demekki
  • 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.