< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Hepsiburada'nın Aytemiz ile Akaryakıt Satması (88. sayfa)
-
-
Bugün deneyen var mı sorun devam ediyor mu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Benzeri başıma geldi, 900 TL lik kod verdim, yakıtı aldım, hiçbir şeye bakmadan ayrıldım, sonradan Vaay hesabımdan 1.050 TL çekildiğimi gördüm. 1.050 TL lik yakıt verildi ise sorun yok, ancak ben ne kadar verildiğini de bilmiyorum. Başvurdum, ne kadar verildi, niye koddan fazla verildi diye... Pompa arızası ve size 1.050 TL lik yakıt verilmiş dediler, öyle kapandı konu. Ondan sonra ya fişi alıyorum, ya da fotoğrafını çekiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiş çıkmadığını belirtiyorlar hocam. Aslında 1 adet fiş çıkıyor fakat onu da kendi kayıtları için tutuyorlar. Zaten hey ay iki defa düzenli fatura kesip mail aracılığı ile ilettikleri için fiş çıkmıyor lafı çok şüphelendirmedi. Siz nasıl fiş alabiliyorsunuz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bugun aldim çalışıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
UTTS geçişleri tüm firmaları etkiliyormuş - hepsinde bir aksaklık var .... ben bugun çok rahat aldım şıkır şıkır çalışıyor..
aysonu kampanya varmış heni yıl için indirim yükselecekmiş
-
yok hocam yazarkasadan fiş çıkıyor o sizin hakkınız alın-isteyin. üzerinde sonra fatura gelecek melideğeri yok filan yazıyor. pompacının kendine alacağı kopya içerde var .. bu arada bana her işlemden sonra smsgeliyor şukadar aldın filan diye .. bazen koddan fazla doluyor eski pmpada olurmuş bazen banada denk geldi- sistem aldı farkını 16-17 tl bişiydi sanki tam hatırlamıyorum
-
Dostlar bu işin getirisi kârı nedir? Bende kullanayım
Banka kampanyaları ve %3 uygulama indirimi hocam
-
Şuan hangi bankada kampanya var?
-
Anladım hocam. İlk defa alığımda fiş mailden gönderilcek demişlerdi öyle de olunca hiç sorgulamadım. Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için
Bazen kartlarda 100-200 tl gibi puanlar oluyor bunlarla kod aldığımızda hepsini ayrı ayrımı kullanmamız gerekiyor acaba örneğin 5 tane 200 tl lik kod için 5 defa kodmu girilecek pompaya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Multe -- 16 Aralık 2024; 18:46:15 >
Bonus ve worldpuanla alıyorum hepsiburadadan
Hepsiburada World kullanbilirsiniz Bonus için bilmiyorum, doğrudur.
Her bankanın harcama ve ödül miktarı farklı, sizin sahip olduğunuz kartların kampanyalarına bakabilirsiniz , ayrıca 2 sayfa önce bir arkadaşımız ön ödemeli kartların oranlarını paylaşmış
Ben 10 gün önce bonus karttaki puanla almıştım sorun olmamıştı
Ben de akbanktan chip para ile alabiliyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İyiymiş öyleyse ben puanlarımı Aytemiz akaryakıtı ile heba etmediğimden hiç bu şekilde denememiştim. İyi oldu bilgilendirdiğiniz. Shell yakıt alıyorum arada karıştırmak amacıyla
Ama tabi kart kampanyaları ile ortaya çıkan fiyat tartışılmaz piyasanın en iyisi…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icecoffee -- 16 Aralık 2024; 21:37:52 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X