|
Hepsiburada'nın Aytemiz ile Akaryakıt Satması (86. sayfa)
-
-
Nays kampanya detaylarına şöyle bilgi var.
Az önce 500₺ yakıt kodu aldım. Bi tane daha alıcam. Kampanya geçerli oluyormu, siz denemişmiydiniz? Birde harcama, kazanım sayacı sanırım yok Nayste
-
Dijital kod olarak denemedim, ürün aldım ve iade %10 iade geldi. Bu iade geldiğine göre Kasım kampanyasından da 50 iade gelir diye düşünüyorum.
Açıklamada "HEPSIPAY HEPSIBURADA" yazıyor. -
O madde hep var hocam
-
Ödül gelir ozaman.
2 X 500 er liralık kod aldım. Kodlarlada az önce yakıt aldım. Zaten yakıt alacaktım bugun, nays denemiş oldum.
Gop küçükköy merkez aytemiz istasyonu
-
11.11de aytemiz kodu indirime girer mi arkadaşlar, ona göre bekleyelim -
nedense bana da öyle geliyor hocam. Sanırım araçtan araca da farkediyor. PO iyi gidiyorken diğer firmaların yakıtları bana daha az gidiyor gibi geliyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: incebellicambardak
11.11de aytemiz kodu indirime girer mi arkadaşlar, ona göre bekleyelimGirmeyecekmiş mesaj atıp sordum. Onun yerine uygulamada %5e varan indirim bildirimi geldi
-
Opet ve shell yakıtı bende hızlı gidiyor
Hele ki depoyu fulleyip şehirler arası git gel yapınca bunu bariz anlıyorum.
Po ve Aytemiz yakıtı daha uzun km yapıyor.
Kendi gözlemim bu yönde.
Ayrıca shell yakıtı koyduğumda motor sesi duyulur şekilde azalıyor. Dizel araç -
Arkadaşlar nays harici kampanyalarla alabileceğimiz yöntem var mı? -
Puan kampanyası kalmadı sanırım.
Axess qr ödeme kampanyası yapmış 400/40 chip puan.
Sanırım kişiye özel. Bunuda dün bitirdim.
Kampanya kalmadı başka. -
Maximum var. 2000/200. Ama ilk alışverişten sonra. Ben onu dolduruyorum. -
Bu benzin harici nerde kullanılır? -
quote:
Orijinalden alıntı: Euthyphron
Arkadaşlar nays harici kampanyalarla alabileceğimiz yöntem var mı?Var.
Tami 2500/500 yüzde 20 cashback bir ay sonra hesaba yatırıyor.
Papel 1000/150 anlık yüzde 15 cashback.
Parolapara 750/150 yüzde 20 cashback.
Normal benzin aldığım yok benim aylardır yüzde 15-20 indirimli alıyorum akaryakıtı.
-
Mesajınızı görmüş olduğum için kendimi şanslı hissediyorum. Paylaşım için teşekkürler. Akaryakıt ya da günlük alışverişte benzer yöntemlerle ekonomik hamleler biliyorsanız lütfen onları da paylaşır mısınız? -
nays kampanya var %10 veriyor. 25-30 kasım için her 500 tl de ayrıca 50tl veriyor .. 1000 kod alırsan 200tl cashback oluyor çalıştı bende
-
Hocam marketi fileden yapıyorum fileparaya para atıyorum yüzde 10 nays yüzde 20 cashback parolaparadan. Bimden İstanbulkartla alışveriş yapıyorum nays yüzde 10. Günlük hayattan aklıma ilk gelenler bunlar.
-
Nays kampanyası başladı bugun.. -
Arkadaşlar hepsiburadadan gelen kodu uygulamada nereye yazıyoruz. Ben 2500₺ aldım ama hepsini kullanmayacağım şuan. -
hepsiburadadan gelen kodu uygulamada nereye yazıyoruz. Ben 2500₺ aldım ama hepsini kullanmayacağım şuan.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X