Şimdi Ara

Hepsiburada'nın Aytemiz ile Akaryakıt Satması (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.793
Cevap
121
Favori
171.460
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ilk mesajlarda alınan bakiyelerle lpg alınıyor diye görmüştüm ama alınmıyormuş, kullanmak belli miktar para yüklemiştim hesaba benzin için kullanmak istemiyorum, isteyene kod oluşturup satabilirim. Ilginenler varsa pm üzerinden yazabilirler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İstasyon fiyatı uygulama fiyatından düşük oluyor bazen bu durumda puanla alınan kuponda pek karlı olmuyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hala mevcuttur arkadaşlar.

• mühendis66_50 kullanıcısına yanıt
    Bi indirim yapacak mısın hocam aytemizde

• paşalı kullanıcısına yanıt
    Yaparım hocam pmden yazabilirsiniz

• Geçen ay Optimum yerine katkısız motorin koyduklarını ve akabinde aracın bağırmaya başladığını ve darboğaza girdiğini söylemiştim.
    Bugün kışlık bakıma soktum aracı ve filtreler rezil vaziyetteydi, servisteki arkadaş bizzat gösterdi. Periyodik bakımına henüz 6 bin kilometre varken oldu bu.

6 ay sadece Aytemiz’den Optimum alarak kullandım aracı. Başka hiçbir mazot karıştırmadım. Ta ki yaşadığım kentten başka bir şehirde uğradığım işlek bir istasyon tarafından araca katkısız motorin koyulana kadar. Her zaman aslan gibi kükreyen Caddy resmen miyavlamaya başladı.

Firmalar arası yakıt farkına çok inanan biri değilim ama kesinlikle tesadüf değil sürekli optimum ile kullanılan araca düz mazot koyulunca filtreleri pert etmesi.

Benim Aytemiz maceram burada bitmiştir. Bundan sonra kalitesinden şüphe etmeyeceğim bir firmaya abone olacağım.

Servise bu katkısız mazot olayından bahsetmedim ama Aytemiz’den alıyordum dedim aman dedi, Opet veya Shell'i önerdi.

Başıma böyle bir olay gelmese servisin yakıtı şuradan al demesine de kulak asmazdım ama artık yapacak bir şey yok.

Yorum sizin arkadaşlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar daha önce de yazmıştım elimde 1102 tl kod var. Ev için sattım arabayı şimdi alma imkanım yok. İsteyen olursa 950 tl den vereyim. % 15 civarı indirim yapmış oluyorum.

• zero fear kullanıcısına yanıt
    Benzer durumu ben de gözlemledim. Antalya şehir merkezinde Kızılırmak caddesi Aytemiz e ait akaryakıt istasyonundan optimum motorin aldığımda petrol ofisinden aldığım ile benzer kalitede olduğunu aracın çekişinden ve sesinden anladım. İsmini vermek istemediğim Antalya-Burdur arasında özel kişiye sahip aytemizden bir süre yakıtı alınca arabanın çalışma sesinde farklılık olduğunu hissettim. En azından Antalya için kesinlikle sadece sahipliği Aytemiz olan istasyonlardan öneriyorum.

• ego367 E kullanıcısına yanıt
    İkisinin farkını nasıl öğrenebiliriz

• Matahmetik M kullanıcısına yanıt

kod plakanıza kayıtlı, başka araçta nasıl kullanılacak?

• iki gündür ödeme ekranında hata veriyor satın alamıyorum. az önce ödedim ama iptal edildi, iade geldi.

• ego367 E kullanıcısına yanıt

Aytemiz'in kendi işlettiği istasyonlar çok kısıtlı, bulabilmek epey zor. Diğer firmalarda işletmeci/ürün kalitesi farkı neredeyse hiç yok. Özellikle top (BP, Opet, Shell ve Total) firmalarda tabelayı görmen yeterli.

Güzergahımda BP ve Total çokça var, Opet'i de kişisel sebeplerden tercih etmiyorum. Muhtemelen ya Total ya BP'ye dadanacağım.

• 4KabileReisi 4 kullanıcısına yanıt

haritalar sayfasinda arayip bulunca, ustune tiklayin aytemiz yaziyorsa aytemiz, aytemiz yerine baskabirseyogullari petrolculuk yaziyorsa sahipligi baskasi muhtemelen

https://www.aytemiz.com.tr/haritalar?City=Ankara&County=Yenimahalle

Hepsiburada'nın Aytemiz ile Akaryakıt Satması

Hepsiburada'nın Aytemiz ile Akaryakıt Satması

• wolkien kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam

• aslında aradaki farkı anlamak çok kolay;

%3 iskontolu satış rakamından daha düşüğe tabela fiyatı gördüysen bu şahıs işletmesi.

42 lira olan mazotu 40,74 liraya satan yer gibi.

güncel rakamları tabelada görüyorsan bu aytemize ait bir işletme.

• Aytemiz fiyatından dolayı güzel kombo oluyor ama Total ve Shell arasında maalesef değeri yok.

• Bu konu açıldığından beridir kampanyalar bonus vs ile aytemiz kullanıyoruz hem benzin hem motorin olarak. Toplamda 100 bin tl lik yakıt almışızdır. Motorini 2 yıldır benzini 1 yıldır kullanıyoruz herhangi bir sorun yaşamadık özellikle dizel araçta. Performansındanda memnunuz. Yakıt aldığım yer aytemizin kendi işletmesi hep ordan alıyoruz

• Benzer şekilde, ben de eski yakıt alımlarımı kontrol ettiğimde 2019'dan bu zamana Aytemiz'i (sanal cüzdan uygulamasını) kullandığımı farkettim. Benzinli araç kullanıyorum. İl içi, il dışı bir çok istasyondan aldım. Sorun ile karşılaşmadım. Elbette bu durum, ben karşılaşmadım diye, kimse karşılaşmaz anlamına gelmiyor. Fakat, aynı şekilde Aytemiz olduğu gibi, diğer akaryakıt markalarından da bir istasyonda sorun yaşamayıp öteki istasyonda problem yaşamanız olası.

Sanayideki ustaların doğrudan "şu firmadan yakıt almayın"larını pek anlamıyorum. Çünkü hatırladığım kadarıyla, (belki halen de vardır) yakıt kaynaklı sorunlara garanti veren akaryakıt firmaları oluyordu. Tek istedikleri şey, aracınıza müdahale eden ustanın, sorunun yakıt kaynaklı olduğuna dair belge vermesi idi. Fakat ne kadar gariptir ki, "ağbi(!) yakıttan kaynaklanıyor"cu ustanın, iş belge vermeye gelince, "veremem, bilemem"ci olduğunu görüyordunuz. Verirse, akaryakıt firması sizin masrafınızı ödedikten sonra, o firmaya bir güzel "gel bakalım" diyordu.. Sonuçta direkt yakıta suç bulmaya kalkışıldığında, onu analiz etmeden vs. tek bir söylem ile olup olmadığını bilemezsiniz.

Neyse, zaten amacımız olabildiğince makul fiyatla akaryakıtımızı almak. Aytemiz de, bu cüzdan vs. ile müşteri tuttuğunu biliyor. Sonuçta indirim vb. ile müşteri çekiyor. Yoksa kimse, kara kaşından kara gözünden ötürü Aytemiz'i tercih etmiyor.

Herkese iyi yolculuklar :)

• Satıldı.

• 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.