< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Hepsiburada'nın Aytemiz ile Akaryakıt Satması (89. sayfa)
-
-
Cumartesi - Uşak'ta bağlantı hatası verdi. Alım yapamadım.
Pazartesi - Manisa-Akhisar ve Ankara-Temelli'de olmak üzere 2 ayrı istasyondan sorunsuz olarak Cüzdan ile yakıt aldım.
-
Giden numaraya Aytemiz uygulamasından üyelik açıp plakayı girin alın bende de aynısı olmuştu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
aytemiz yılbaşı için 10 gün benzin indirimini %4 yapacakmış cuma başlıyor - hep hepsiburadadan puanlarla kampanya ile alıyordum, yeni fark ettim pazaramada da yakıt satıyormuş maxi puamları kullandım. cumayı bekliyorum depo fullemeye.. %10 filan indirime denk gelir :) hbaeri olmayanlar varsa
-
Aytemiz pazarama üzerinde mi satıyor?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayır.
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/155369186
-
Pazaramada bulamadım link verirmisin
Ayrıca en az %13 indirimle alıyoruz zaten 2 senedir. %10 az hesap yanlış senin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 25 Aralık 2024; 9:59:48 >
maximum-pazarama mobil uygulamasının ana sayfasında araçta öde diye bir kısım var. ona basınca çıkıyor. aytemizle beraber po, opet lukoil çıkıyor. aytmizinki hariç diğerleri çalışmadı satış yok indirim yapmıyor
istayona git telefon yanında olsun anlatıyor vsvs - istasyonda arabada ol, öde filan diyor-sitelere girip baktım tek tek.. uzun iş.. sen bak incele bana uymaz-- kullanırsan bize yazarsın :)))
aytemiz gibi al kullan yolla başkasın, indirimli al filan olmuyor
aytemize bas, sonra kodu isteyince, hangi kartınla alacaksın diye kartları gösterdi , kartı seç sonra puanla ödemeyi seç. 12 saat geçerli kod yapıyor hemen.. istayona git harca kanka.. ben cuma sabahı puanlarla kod alıp gideceğim doluma
-
satıyor aşağıya yazdım bende şaşkınım heryere girmişler.. arabam.comdada varlar şaka gibi dimi
adamlar mobil uygulamalara giriyor. işbankası ğirdiğine göre diğer banklarda yapar yakında - sistem iyi bakınca istasyon az olmasa süper aslında
buda arabam com mobil uygulaması - garaj kısmına koymuşlar :)9
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fontix -- 25 Aralık 2024; 10:40:25 >
-
satıyoo
-
Link yollayabilirmisiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
işbankasının maximum&pazarama uygulaması bu applestore veya google stordan indirliyor.. pazaramanın kendi mobil uygulamasında nedense çıkmıyor benzin satışı.
-
Pazaramada aytemiz satışı yok daha doğrusu hb dışında hiçbir yerde yoklar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
niye yalan söyleyeyi bu ne??
-
paycell cüzdan ,
shellden alıyorum,
geçen ay 1000 lira için 200 verdi,
şuan, 750 lira nakit yüklüyorsun,
100 lira iade.
** karekodla ödeme yapmalısın.
paycellMarket ve Akaryakıt Harcamana Anında 100 TL Nakit İade! - Paycellhttps://paycell.com.tr/kampanyalar/market-ve-akaryakit-harcamalarinda-toplamda-100-tlye-varan-hediye -
Tamamda kart puanlarınla zaten aytemize gidip yakıtını alabilirsin kodla bu şekilde pazaramadan almak uğraştırıcı iş. Ve hepsiburadadaki gibi kart kampanyalarını kullanamazsın böyle. Bi avantajı yok bunun. Yinede sağol
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 25 Aralık 2024; 10:53:26 >
ne hallere düştük - benzin alcaz diye :))))
aytmezin kendi uygulamasında vaay da, paycelle öde var - acaba geçiyor mu oradada bu kapmanya. onada bakayim heryerden kazanırsak bedava enerjiyi bulacağız.. bilim şaştı buna haahhhhaaaa
-
paycell üye işyeri listesi bulamadığım için shelle gittim,
her shellde de geçmiyordur belki,
ama en yüksek iade, kare kodla alışveriş için veriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanimforumuser -- 25 Aralık 2024; 10:56:46 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X