Şimdi Ara

Hepsiburada'nın Aytemiz ile Akaryakıt Satması (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.826
Cevap
120
Favori
173.704
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayır AYTEMİZ uygulamaya girip kodları iptal edip tüm bakiyeyi tek koda çekebilirsiniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ppp_bbb_aaa_ccc P kullanıcısına yanıt

Cumartesi - Uşak'ta bağlantı hatası verdi. Alım yapamadım.

Pazartesi - Manisa-Akhisar ve Ankara-Temelli'de olmak üzere 2 ayrı istasyondan sorunsuz olarak Cüzdan ile yakıt aldım.

• sak0575 kullanıcısına yanıt

Giden numaraya Aytemiz uygulamasından üyelik açıp plakayı girin alın bende de aynısı olmuştu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cumartesi depo fullemek için gop küçükköy aytemiz istasyona gittim. Defalarca denedi bağlantı hatası verdi. Alamadım yakıt.

Hepsiburada'nın Aytemiz ile Akaryakıt Satması

• aytemiz yılbaşı için 10 gün benzin indirimini %4 yapacakmış cuma başlıyor - hep hepsiburadadan puanlarla kampanya ile alıyordum, yeni fark ettim pazaramada da yakıt satıyormuş maxi puamları kullandım. cumayı bekliyorum depo fullemeye.. %10 filan indirime denk gelir :) hbaeri olmayanlar varsa

• fontix kullanıcısına yanıt
    Aytemiz pazarama üzerinde mi satıyor?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hayır.

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/155369186

Pazaramada bulamadım link verirmisin

Ayrıca en az %13 indirimle alıyoruz zaten 2 senedir. %10 az hesap yanlış senin  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 25 Aralık 2024; 9:59:48 >
  • Dark Territory kullanıcısına yanıt

maximum-pazarama mobil uygulamasının ana sayfasında araçta öde diye bir kısım var. ona basınca çıkıyor. aytemizle beraber po, opet lukoil çıkıyor. aytmizinki hariç diğerleri çalışmadı satış yok indirim yapmıyor

istayona git telefon yanında olsun anlatıyor vsvs - istasyonda arabada ol, öde filan diyor-sitelere girip baktım tek tek.. uzun iş.. sen bak incele bana uymaz-- kullanırsan bize yazarsın :)))

aytemiz gibi al kullan yolla başkasın, indirimli al filan olmuyor

aytemize bas, sonra kodu isteyince, hangi kartınla alacaksın diye kartları gösterdi , kartı seç sonra puanla ödemeyi seç. 12 saat geçerli kod yapıyor hemen.. istayona git harca kanka.. ben cuma sabahı puanlarla kod alıp gideceğim doluma

• jordi J kullanıcısına yanıt

satıyor aşağıya yazdım bende şaşkınım heryere girmişler.. arabam.comdada varlar şaka gibi dimi

adamlar mobil uygulamalara giriyor. işbankası ğirdiğine göre diğer banklarda yapar yakında - sistem iyi bakınca istasyon az olmasa süper aslında

buda arabam com mobil uygulaması - garaj kısmına koymuşlar :)9

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fontix -- 25 Aralık 2024; 10:40:25 >

• @n1LTR @ kullanıcısına yanıt

satıyoo

Link yollayabilirmisiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fagala kullanıcısına yanıt

işbankasının maximum&pazarama uygulaması bu applestore veya google stordan indirliyor.. pazaramanın kendi mobil uygulamasında nedense çıkmıyor benzin satışı.

• Pazaramada aytemiz satışı yok daha doğrusu hb dışında hiçbir yerde yoklar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dj.trust.06 D kullanıcısına yanıt

niye yalan söyleyeyi bu ne??

• paycell cüzdan ,

shellden alıyorum,

geçen ay 1000 lira için 200 verdi,

şuan, 750 lira nakit yüklüyorsun,

100 lira iade.

** karekodla ödeme yapmalısın.

paycell
    Market ve Akaryakıt Harcamana Anında 100 TL Nakit İade! - Paycell
    https://paycell.com.tr/kampanyalar/market-ve-akaryakit-harcamalarinda-toplamda-100-tlye-varan-hediye

Tamamda kart puanlarınla zaten aytemize gidip yakıtını alabilirsin kodla bu şekilde pazaramadan almak uğraştırıcı iş. Ve hepsiburadadaki gibi kart kampanyalarını kullanamazsın böyle. Bi avantajı yok bunun. Yinede sağol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 25 Aralık 2024; 10:53:26 >
  • donanimforumuser D kullanıcısına yanıt

ne hallere düştük - benzin alcaz diye :))))

aytmezin kendi uygulamasında vaay da, paycelle öde var - acaba geçiyor mu oradada bu kapmanya. onada bakayim heryerden kazanırsak bedava enerjiyi bulacağız.. bilim şaştı buna haahhhhaaaa

paycell üye işyeri listesi bulamadığım için shelle gittim,

her shellde de geçmiyordur belki,

ama en yüksek iade, kare kodla alışveriş için veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanimforumuser -- 25 Aralık 2024; 10:56:46 >
  • 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.