Hocam bende alışveriş yaptım 150 TL olan hb yüklenecek diyor ama e-ticaret olan yüklenmedi bana. Detayda gözüküyor fakat neden böyle ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hepsiburada'nın Aytemiz ile Akaryakıt Satması (91. sayfa)
-
-
Büyük ihtimalle 5 harcama sınırını geçmişsiniz. Max ödül 500 TL'ye ulaştı ise gösterse bile artmaz kazanılan ödül.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam 1 harcama yaptım sadece 1500 TL o kadar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O zaman bilemedim maalesef.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
MH de çok kötü hocam hiçbir bilgileri yok alakasiz cevaplar veriyorlar.
sınırı geçmediysen vermesi lazım hocam. internet bankacılığına girip en sağdaki iletişim formundan şikayet-kart kampanya ve lira şikayetleri-kampanya ve lira adımlarından alışveriş tarihini tutarını yazıp e-ticaret kampanyası bankkart liram yatmadı diye yollayın 1-2 güne yatırıp eposta ile bilgi verirler veya yatmama sebebini yazarlar.
-
Çok teşekkürler. Hocam tam yerini bulamadım bankart mobil ve ziraat mobil yüklü ama arama kısmında da çıkmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RiorraW1 -- 22 Ocak 2025; 10:9:49 >
bilgisayardan hocam. mobilde yok sanırım.
-
Hepsiburada yada Aytemiz üzerinden uygulama yükleme yapılıyor sorun yok bunun ben avantajini göremedim ikiside bir avantaj bulamadim sadece alırken %3 akaryakıt indirim var sanırım
Ekstra olarak iade kampanyaları ile birleşiyor. Örneğin papel 1000 TLye 150 iade ile yakıt 850ye gelir. Nays 1000e 100 ile 900e gelir gibi.
-
Yerine göre aylık 3/5 binlik yakıt aldığım için kampanya bulmak zorlaşıyor
Payceel 750/150 veriyor
Papel 1000/150
Mono 1250/1000
Ziraat kredi kartım 1000/250
Ama nays herhangi bir akaryakıt kampanyası göremedim olursa iyi olur
Başka akaryakıt hediye çeki satan yer var mı istasyondan alabileceğimiz? Bu sistemi diğer istasyonlar bireysel de kullandırmıyor sanırım. E ticaret pos üzerinden değil direk akaryakıt posu üzerinden aytemiz harici için
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Selamlar,
Ziraat bankcard ile birden fazla kampanya şartını sağlasan bile sadece 1 tanesi için ödül veriyor. Birden fazla kampanyayı kombo yapamıyorsun.
-
Çok teşekkürler hocam. Peki amazonda faydalanmak için 250 TL kampanyasini Hepsiburada gibi yükleme mi yapmam gerekiyor yoksa direk çeksem geçerli olur mu?
amazonda alışveriş ile hediye kartı alımı aynı postan geçiyor
Düz alışverişte gelir dimi hocam? Bide illa 1000 mi olmalı sepet?
kullanacağınız kampanya ve alt limit ne onu bilmiyorum sadece amazon hediye kartı ve normal alışveriş aynı yöntemle ödeniyor
1000 e 250 TL bankart lira hocam.
en az 1000 olmalı o zaman
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X