Şimdi Ara

Hepsiburada'nın Aytemiz ile Akaryakıt Satması (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.864
Cevap
120
Favori
176.579
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Güzel kardeşim diğerleri adam akıllı yazmıyor zaten. Madem buraya bir şey yazıyolar devamını da yazsalar veya kendilerine saklamak istiyorlarsa hiç paylaşmasalar daha iyi

Şimdi vaay a paycell kartla yüklersen QR ödeme yapmadığın için sadece 75₺ verir. O nedenle daha kaliteli bir istasyondan alman daha mantıklı. Karekodla ödeme yaparsın 750/100 iade alırsın. Kısacası bu konuda 100₺ alamıyoruz 75₺ veriyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • icecoffee İ kullanıcısına yanıt
    Hocam tesekkurler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fontix kullanıcısına yanıt
    Konu dışı ama çok iyi fikirmiş chat gpt. Ne kadar ödediniz ne kadar bir süre için

• Belki 40bin kmdir aytemiz benzin kullanıyordum. Bu ay indirim olmayınca bp ultimate+ istasyonundan 2 depo kullandım. Belki ilk zamanlar psikolojiktir diye düşünüyordum ama , araç net olarak daha sessiz çalışıyor daha az titreşimli. Yakıtta 0.3 0.4 lt daha az yakıyor diyebilirim. Üstelik bu aralar havanın en soğuk olduğu dönem. (Aldığım bayi aytemizin kendi petrol istasyonu 3. kişi işletmesi değil)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ppp_bbb_aaa_ccc P kullanıcısına yanıt

Hocam ben de yaklaşık 2 senedir Aytemiz kullanıyorum. Hem dizel hem benzinli araçta kullandım. Dönem dönem Shell e geçiyorum. Shell e geçince sanki tüketim artıyor gibi geldi. Bir dönem de opeti deneyeceğim bakalım. Ankara'daki aytemizin kendi işlettiği istasyonda farklı birkaç pompacı Kırıkkale rafineride OPET de bizden alıyor yakıtı demişti.

Bp kendi işletmelerini PO'ya devredince almamıştım, bir deneyeyim ben de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muscako M kullanıcısına yanıt
    Bir türlü Shell ve opeti sevemedim. Bp po ve total daha iyi gibi geliyor. Hocam denerken bp ultimate+ istasyonu olmasına dikkat edin her istastonda yok active teknolojili yakıt yanında ultimate yazmasına dikkat edin. Aşağıdaki fotoğrafta sağdaki pompadan isteyin
    Hepsiburada'nın Aytemiz ile Akaryakıt Satması

Bu tarz gold plus platinum :D yakıtlar bir işe yaramadiklari için aradaki fiyat farkı epdk tarafından kaldırıp hepsi tek fiyattan satılmıyor mu artık. Kayda değer bir fark yok diye biliyorum

• 4KabileReisi 4 kullanıcısına yanıt
    Sizde deneyimleyip yazarsanız foruma katkınız olur.

• muscako M kullanıcısına yanıt

Konya yolunda TP ve Aygaz var. Lpg oradan alırım. İkisinde de ortalama 370-380km gelince boşalır depo. Karşı yoldaki Bp'den almaya başladım lpg'yi 430km gittiğinde bitti. Tekrar oradan almaya devam ettim. Karşı taraf ile aralarında 11 kuruş fark var. Bp daha pahalı yani.

Tp'nin önündeki shell'de pahalı satar ama onda da menzil fazla gitmiştim sanki. Hem araç daha performanslı gitmişti.

C200d aracım varken Kadoil'den alıyordum mazotu. Araç sesli çalışıyordu. Yani o menzil olayı ve sesli çalışma, kaliteli benzin/lpg olayı var. Lpg'nin içine gaz yağı döküyorlar. İşin hilesi bu. Gazda hile olmaz diyorlar ama hikaye var. Petrol Ofisi tekrar açılmış Konya yolundaki. Rahmetli babam orası Jandarmanın işletmesi demişti. Şimdi değişmiş olabilir bakacağım.

Bir de Aytemiz mi kaldı? İsmini burada görünce hatırladım. Adamlar yok oldu gibi bir şey. Opet'te de sesli çalışırdı aracım. 1-2 gittim sonra bıraktım. Ayrıca Opet, Shell'i geçmiş. Pahalı satıyor. Pahalının en iyi, en kaliteli olacağı havası veriyor her halde. Gaz 24.80TL iken kendilerinde 28.66 filan. Shell bile daha insaflı 26.50 filan. Zaten lpg'nin anlamı ekonomik olması. Adam 30TL'ye dayadı fiyatı.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

Bende gazı Bp almaya başladım. Önceden TP veya Aygaz'dan alırdım 370-380km'de boşalırdı. Bp'de 430-440km civarı gittim. Daha önce başka bp istasyonlarından da almıştım memnundum. C200d varken kadoil'den alırdım mazotu uygun diye araç sesli çalışırdı. Sonra bir daha almamıştım o aracıma oradan.

• Stones kullanıcısına yanıt

hocam önceden lpg'li araç varken bp opet alpet shell ve diğer bir çok firmayı denedim.Shell'den aldığımda ne bir performans farkı ne de km olarak bir farkı oldu.Üstelik diğerlerinden hep daha pahalıya satıyordu.Alpet hep ucuzdu ama km yapmıyordu ,Bp ve Yücel gaz adlı bir marka en iyi fiyat performans ürünüydü.28 lt deposu ile alpet'ten alınca 250-260 km yapıyordu bp ve yücel gaz'dan alınca 280-290 km yapıyordu.Biraz sakin kullanımda 300-310 km bile yaptığı oluyordu..Şuan dizel araç kullanıyorum opet shell bp aytemiz alpet denedim alpet hariç aman aman bir fark görmedim.Alpet'te araç çok yaktı çekişten düştü.Artık eve yakın bir yerde Aytemiz istasyonundan alıyorum.Toplu taşıma araçlarını çekebilmek için yaklaşık %8-9 iskontolu satıyor artık oradan alıyorum (güncel 48 tl aytemiz'de 44 tl ,karşısında memoil daha aşağıya satıyor ama yol ters olduğu için ileriden dönüp gelmeye uğraşmıyorum)

• YUVARLAĞIMTIRAK Y kullanıcısına yanıt
    Lpgli araçta kullandım tam ölçüm lpgde olmuyordu. Kimi istasyon az basınçla basıyor erken atıyor kimi istasyon maksimum kapasiteye kadar dolduruyordu. Ben lpgde hesap yapamamıştım.

Bugün sabah bu konuşmalar sonrasında özellikle dikkat ettim. 1.0 tsi 110luk 3 silindir aracım uzun yol sonrası ışıklarda vibrasyon sıfıra yakındı. Normalde rahatsız ederdi.

hocam lpg'de depo biitince aldığım litre olarak bakıyorum ben.Aynı koşullarda aynı yolda kullanım verisi. Çok denedim kesinlikle markadan markaya çok fark olmuyordu ama bazı firmaların yakıtı kötü oluyordu

• Bugün AYTEMİZ uygulamasından mobil ödeme kod üretme kısmına girebilen var mı? Cep no ve şifre istiyor, bir türlü ilerlemiyor ekran.

• ms365 M kullanıcısına yanıt
    Bende de ayni

kaldirilan tipte yakiti nasil alabiliyorsunuz? yanlis mi anladim? ben de gittigim shellerde artik fiyat farki olan bir urun goremiyorum, satmiyorlar o yuzden soruyorum

• Bunu da bozdular bravo.

Düzeltmeye çalışıyoruz diyorlar bakalım ne zaman düzelecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi horozcu yavuz abi -- 14 Şubat 2025; 13:36:7 >
  • Düzelmiş galiba 👍

• Yine durup durup o marka kötü bu marka iyi yorumları yapıyoruz. Burada unuttuğumuz şey şu. Aytemizi kombolarla birlikte %20 civarı indirimle alıyoruz. Tüm firmaların fiyatları aynı olsa zaten kimse shell bp varken aytemizi tercih etmez diye düşünüyorum

Ankara'da denk gelirsem bi bakınayım hocam. Geçtiğimiz aylarda tek tip akaryakıt diye katkılı vs kalktı denildi. Kimisinde tüm pompalarda fuel save yazıyor kimisinde v power yazıyor shellerde. Aynı yakıtı koyuyoruz diyorlar da konulan power mı save mi belirsiz :D

Sizin dediğinizi bi deneyeceğim Ankara'da bp de denk gelirsem. En azından 3-4 depoda bir farklı marka ile değiştirmek iyi olur diye düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.