Şimdi Ara

Hepsiburada one Plus 5 64gb 1999tl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.294
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: KRALL

quote:

Orijinalden alıntı: gs190505

1800 e ithalatçı garantili mi aldın s7 bence s7 resmi garantiliyse hala gideri var

evet ithalatcı garantili hepsi burada dan aldım bu gün 1799 liraya

Yorumları okudunuz mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgezer -- 24 Kasım 2017; 21:19:53 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

1800 e ithalatçı garantili mi aldın s7 bence s7 resmi garantiliyse hala gideri var

Aldığınız S7'de 4,5G yok, güncelleme almıyor. Sıkıntılı bir telefon. Bence paranıza yazık etmeyin.
  • Sepette duruyor, bir mi 5 kullanıcısı olacak almakla almamak arasindayim umarım hemen tükenir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ithalatcö garantili çin çöpü. distribütör alın

• tt.us kullanıcısına yanıt
    Mi mix 2 var onu mu beklesek. Bende de mi5 var aslinda gayet memnunum ama kasiniyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: iskocya

quote:

quote:

Aldığınız S7'de 4,5G yok, güncelleme almıyor. Sıkıntılı bir telefon. Bence paranıza yazık etmeyin.

1999 TL mediamarkt tan almıstım ,memnunum
  • Emre654 kullanıcısına yanıt
    Optik görüntü sabitleyici. YouTube oneplus vs mi6 camera yazıp farkları videolardan görebilirsiniz. Ois ve boyut dışında oneplus çekici gelse de mi6 boyutu ele çok iyi oturuyor.

• Yeni modeli piyasaya girecek 5t adıyla ve yeni trende uyarak ekran kasayı kaplayacak zaten bu fiyatların altına düşecek bence acele etmeyin.Birde veri çalma olayı var gizlim saklım yok çinlilerden diyorsanız buyurun

• quote:

Orijinalden alıntı: They Call Me Alpha

Optik görüntü sabitleyici. YouTube oneplus vs mi6 camera yazıp farkları videolardan görebilirsiniz. Ois ve boyut dışında oneplus çekici gelse de mi6 boyutu ele çok iyi oturuyor.

ois olması mi6 nin fotoda oneplus'tan üstün olduğu anlamına gelmiyor, oneplus in kamerası hem video da hem fotoda bariz daha kaliteli,
    one plus her anlamda üst düzey bir telefon batarya, hızlı dash şarj, amoled ekran saf android deneyimi (akıcılık anlamda) ve en az 3 sene güncelleme desteği
    ayrıca firma belirtmese de suya dayanıklılık

• volkie kullanıcısına yanıt
    Fotoğraf işinde oneplus daha iyi evet ama ois olması videoda çok fark ediyor. Amoled ve lcd tartışılır birbirinden iyi diyemeyiz, isteğe göre diyelim. Miu da cok seri bir arayüz. Yani iki telefon zaten kafa kafaya. Ben oneplus 6yi bekliyorum sırf ois için. Mi6 da almış değilim. 2018i bekleyip mi7 ve one plus 6 görüp öyle almayı düşünüyorum. Ben bir alır uzun kullanırım o yüzden çok çok araştırdım

• hotlevel kullanıcısına yanıt
    Aynı durumdayım, hiç kasma sıkıntı sorun yok ama kaşınıyorum ve 2bin lira telefona vermek istemiyorum ama değişirmek istiyorm neden fikrim yok.
  • Emre654 kullanıcısına yanıt
    Sırf kızılötesi yüzünden. Yoksa Oneplus5 daha iyi bir telefon. Evde kumanda arama derdi olmuyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.