180den çekti benim kurtardık |
Hepsiburada Premium ( aylık 29,90, yıllık 270tl oldu) (4. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Sana özel 180 TL olarak güncellenmiş metin. Yani bizden 180 çekecek gibi duruyor. Kral hareket
-
Arkadaşlar artik tikla kazan fırsatı cek yok mu? Premiuma bile denk gelmedim arada mi oluyor?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben telegramda yokum bile profilini sakladığın gibi fikrini de kendine sakla (.)
Evet dostum firsat takibine ara vermiştim biraz hayatı takip etmek için 😊 öneririm
Sana özel yıllık Premium üyeliğin 270,00 TL yerine 180,00 TL yazıyo
-
Bi bize yazmadı şu ya. Halbuki bende şu an üyesiyim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yapı Kredi kredi kartınla Premium üyeliğin ilk 6 ay aylık 1 TL ile Premium üyeliğin 31 Mayıs 2024 tarihine kadar 29,90 TL yerine 1,00 TL
yazıyor bende hala. demekki onu bozmadılar.
-
Sana özel yıllık Premium üyeliğin 270,00 TL yerine 180,00 TL yazıyor bende de, zam bildirisinden hemen sonra aylık üyeliği yıllığa çevirmiştim.
-
duyurudan sonra bende aynısını yapıp yıllığa bastım yaptı
-
benim hesapta 29.90 tl yazıyor, bir ara uption kart yüklemiştim, premium üyelik ödemelerinde 19.90 tl iade yapıyor, bu ay deneyeyim bakayım.
-
Hocam bu duyuru emaille mi yoksa hepsiburada uygulamasında mı geliyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hepsiburada uygulamasından geliyor.
-
Market kısmında ücretsiz getirme alt sınırı ne zaman ₺150 oldu? Ben kaçırmışım onu.
Eskiden Migros siparişi verdiğimizde minimum sepet tutarını tamamladıktan sonra bedava getiriyorlardı şimdi sepet tutarı ₺150 altında olunca getirme ücreti ilave ediyor.
-
-
Hem premium ücretine zam yap hemde özelliklerden kıs, güzel valla. premiumu 50 tl yapsında rahatlayalım
Nerdeyse her gün sipariş veriyordum, 1.5-2k lira giderden bi anda 4-5k ya çıktık. Rakipte yok işin garibi...
-
bende de 270 TL görünüyor yıllık üyelik, yapı kredi 1 TL kampanyasından faydalanmıştım 15 şubatta bitiyor 6 aylık dönem yeniden çıkarırlarsa alırım 1 TL'den yada 180 liraya düşürürse yıllık alırım yoksa bırakacağım mecburen aylık 30 liralık bir ederi yok 15 lira okey ama (blu tv için)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yıllık 180 kişiye özel çıkıyor galiba...şu an için en mantıklı uption duruyor %100 iade idi 19.90 iadeye çevirmişler fakat en son 31 ocak olarak yazıyor..bakalım gelecek ay nasıl bir devam sağlayacaklar
-
bende konuyu görünce yıllık çekeyim dedim fakat bana da 270 TL yazıyor sanırım ya geç kaldık yada müşteri bazlı yapmışlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X