Arkadaşlar Tıkla param var 35 tl olarak sipariş ücreti 50 tl mesela ben bu tıkla parayı kullanım üstünü de cüzdanımdan ödeyebiliyormuyum? yoksa illa tıkla paramın sipariş ücretini tutması mı lazım? |
Tıkla Gelsin Güncel Kampanyalar [ANAKONU] (27. sayfa)
-
-
Yess 1 kuruş eksik bile olsa olmuyor sipariş tutarı kadar tıkla para olmalıquote:
Orijinalden alıntı: dj halidArkadaşlar Tıkla param var 35 tl olarak sipariş ücreti 50 tl mesela ben bu tıkla parayı kullanım üstünü de cüzdanımdan ödeyebiliyormuyum? yoksa illa tıkla paramın sipariş ücretini tutması mı lazım?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
gel al için tamamı tıkla para olmak zorunda, eve siparişte parçalı oluyor.
-
tıkla gelsin hesabıma giriş yapamıyorum hesabım olmasına rağmen yenı uyelık sayfasına yönlendiriyor fakat işlem tamamlanmıyor ulaşabileceğim irtibatlarıda yok nasıl ulasabilirim
-
- Burger King 444 54 64
- Popeyes 444 7677
- Arby’s 444 22 97
- Sbarro 444 72 27
- Usta Dönerci 0 850 297 87 82
- Amasya Et ürünleri 444 66 68
-
Anladım hocam teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
burdan sadece siparis alıyolarmıs canlı destekle gorusun dıyor uygulamadan diyorum uygulamaya giremiyorum ama anlamıyorlar. :))
-
Arkadaşlar yeni uye oluyorum davet kodu avantajı varsa gönderin lütfen
Ayrica gel al icin ödemenin kalanını nasil yapacağım cüzdana kk ile yükleyip tikla para ile kullanarak mi? Yardimci olun lutfen😔
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07ENGİNEER -- 22 Aralık 2022; 18:57:32 >
Yakınlarda sporx kodu kullanan var mı 3kodum var hepsi hata veriyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
1 saat önce kullandım bi hata almadım hocam
-
Hayda acaba neden hata veriyor anlamadım neyse saolun hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
-
Bu sporx'in veridği 50 tıkla para nasıl kullanılıyor ? Ben de tıklapara yerine eklenmedi kupon kısmına eklendi. Tıkladığımda da anasayfaya atıyor herhangi bi indirim olmuyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bk normalde önünden geçilcek bir restaurant değil de işte sırf şu indirim muhabbetine yiyoruz, güzeldi sandeo nun tadı magnum un beyazına yakın bir lezzeti vardı çıkartmışlar muhtemelen menüden, üzdü :(
-
Şubeden şubeye değişiyordu tadı ama çıkarmaları kötü olmuş tabiiquote:
Orijinalden alıntı: ismailbbyigitbk normalde önünden geçilcek bir restaurant değil de işte sırf şu indirim muhabbetine yiyoruz, güzeldi sandeo nun tadı magnum un beyazına yakın bir lezzeti vardı çıkartmışlar muhtemelen menüden, üzdü :(
seninki yine iyi benim gittigim yerde king beefi komple menuden cikarmislar :)
Babalarının hayrına mı veriyorlar? Sistem nasıl neden böyle oluyor? Bilen birileri var mı acaba?
Bedava dondurmayı, çitosu, kolayı vermeyen bakkallar gibi bir tavır neden?
ellerinde kalmama muhabbeti vardı belki de o yüzdendir
benim bildiğim kadarıyla bunlar parasını tam alıyor, tıklagelsin bize indirim sağlıyor aynı yemeksepetinde olduğu gibi, restaurantın uygulamaya özel bir garez geliştireceğini sanmıyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X