menüyü ekleyince düşüyor şimdi aldım kod |
Tıkla Gelsin Güncel Kampanyalar [ANAKONU] (7. sayfa)
-
-
Düşmesi lazım hocam 4. kez aldım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sürekli aynı kodu veriyor.
önce menüyü sepete ekledim.
sonra hb nin kodu girdim.
kod daha önce kullanılmıştır dese bile
sepette %50 düştü.
enteresan.
-
D5L5ZG baska hesapta kullaniliyorsa isteyen kullanabilir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bugün denedim gerçekten güzel burger, lokal hamburgercilerde satılanlar gibi. (antalya'da ohannes var ona benziyor) 50 liraya bedava
-
Hocam kod tek kullanımlık tekrar tekrar kod eklemeyin bir kere kod ekleyince 22 gün boyunca kampanyalar kısmında size özel kısmında gözüküyor özet geçmek gerekirse her gün %50 indirimli.
Bu arada tıkla kazan puan birikimi harika 4 lü soğan halkasını her zaman sepete eklemeyi unutmayın bedava
Sorulduysa göremedim,
Pokus cashback için tıklagelsin cüzdana mı yüklemek lazım, yoksa cüzdana yüklemeden ödeme mi yapacağız? Eve sipariş edeceğim.
Cüzdana oluyorsa extra puanlar veriyor, özellikle 200 tl yükleyince.
@ozgurwl
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 8 Ekim 2022; 23:38:10 > -
F322B6F17
Bu da benim ref kodum. Yeni üye olacak arkadaşlar kullanabilir.
Ref lerden birsey gelmiyor sanırım
fazla kodu olan veya kullanmayacak varsa alabılırım.
-
Zor yedim yazanları okuyunca tebessüm etmiştim hamburger menünün yenmesinde ne var diye. Ama ilk defa 1 hamburgeri bitirirken zorlandım diyebilirim.. tabi bunda kola etkisi ve 4 lu soğan halkasıda eşlik etmiş olabilir 😀
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kaç kilosun hocam?
-
şunuda belırtıyım menu yanında ıcecek ve patates secımını buyutunce aradakı farkında yarısı dusuyor .
-
30 lira tıkla para var. Bunu bu menüyü alırken fiyattan düşürebiliyor muyum. Yoksa kampanya dışı menü veya yiyecek alırken mi kullanabiliyorum?
-
Ben dün aldım şubeye gittiğimde tepside hazırdı. Sipariş verirken paket seçtiğime eminim. Çalışanın dalgınlığı mıdır? Bugün de evde rahatça yemek için alayım diyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
dün bende paket olarak sipariş verdim 5dk sonra falan avmye gittiğimde tepsiye hazırlıyorlardı, paket olacak dedim öyle verdiler. dikkat etmiyorlar büyük ihtimal, söylersen paket yapar yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 9 Ekim 2022; 17:30:38 > -
Kullandim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X