< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Tıkla Gelsin Güncel Kampanyalar [ANAKONU] (8. sayfa)
-
-
Pokus iadesi için tıklagelsin cüzdana yüklesek geliyor mu hocam ?
-
bilmiyorum ilk kez kullandım, farklı pos değilse gelir bence. iade limitleri düşük olduğu için cüzdanla uğraşmadım ben 2 kere sipariş versen doluyor zaten
-
HB premium satın aldık, kodu girdik. Merkezi bi yerde oturmama rağmen, sadece gel al da gözüküyo kampanya. Eve sipariş veremedim, ucuz yemek yiyeceğiz diye binbir türlü çileye gelemem.
Saldım burayı.
-
gel al kampanyası zaten
-
İki türlüde geçerli sanıyordum
-
Premium üyeyim kodu aktif ettim ama ne hikmetse sanki beni banladılar gel al kısmına ne eklersem servis hatası diyor ve sepete bir şey eklenmiyor canlı desteğe yazdım hiç bir şey yapmadılar kod boşa gitmiş oldu.Tel de sorun yok babama hesap açtım onun sepetine ürün ekleniyor ama kod boşa gitti.
-
Bugün alma fırsatım oldu. Çok yavan geldi. Sepete dörtlü soğan halkası da ekleyin.Bedavaymış.
En iyi menü whopper menüdür.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Trüf mantarının tadını nasıl buldunuz fakirler?
-
Bittimi bu kampanya hepsiburada kodunu nereden alıp ekliyoruz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
fakir hocam bize trüflü mayonezin mayonez tarafı denk geldi.
ek olarak burger gereksiz büyük, köftesinin tadı da çok mekanik.
Gurme burgerlerle aynı diyen arkadaşların yazdıklarını görünce denemek istedim ama hayal kırıklığı, zaten her şubede yok.
Bir ihtimal şubeden şubeye değişiyor olma ihtimaline karşı istinyepark, zorlu vb gibi bir yerde deneyeceeğim. Whopper ve Steakhousedan daha kötü kesinlikle.
-
-
Kesinlikle kötü. Ben de hiç tavsiye etmiyorum. Koftesi kuru ve tatsız. Ellerinde kaldı bu şekilde bitirmeye çalışıyorlar sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avantis -- 9 Ekim 2022; 20:6:53 >
Dun siparisimi restoran gorunmuyor dedi vermedi
.hesabimdan para cekilmis ,geri de verilmedi.
Tiklagelsinin canli destegine hicbir sekilde baglanamiyorum.
Nasil olacak tavaiyesi olan varmi,telefonla nasil ulasabilirim.Burger king tikla gelsine yonlendiriyor surekli.
Rezillik resmen.
buna para vereceğime gider yarım ekmek arası köfte yerim daha iyi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X