< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfonso93 -- 11 Ekim 2022; 1:33:51 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Tıkla Gelsin Güncel Kampanyalar [ANAKONU] (10. sayfa)
-
-
Sana gelsin Popeyes Maxi XL Menü 55TL
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sogan halkasıda mi ücretsiz salata ile 😏
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet hocam
Bugün salata ekledim ama vermediler. Kalktı o dediler polemiğe girmedim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Uygulamadan almanıza rağmen mi vermediler?
-
Konuyla alakasız olacak ama aylar önceden Daha Daha'nın verdiği 'Popeyes ikili Maxi Dürüm + 8 soğan halkası + 8 nugger + 2 kola' menüsü nedense sepetimde kalmış ve fiyatı 59,90 olarak da değişmemişti. Tıkla param da kalmış. Kampanya süresi Haziran'da dolmasına rağmen siparişi geçti.
-
bugün denedim olmadı.
tamamını tıkla parayla veya cüzdan ile ödemek lazım
-
Ben geçiyordum bir bakim dedim bana da salata yüzünden menüyü iptal et filan dedi, tartıştım fırlattım tepsiyi çıktım. Paramı da müşteri hizmetlerine küfür ederek aldım. Hatta müşteri hizmeti tıkla gelsin - gel al için destek vermiyoruz deyince hepten delirdim. Canlı desteğe yaz diyor orada kimse yok?=
serin hikaye ama doğri .d
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGladio -- 11 Ekim 2022; 21:5:17 > -
Evet. Bugün salata da ekleyim dedim o yok kalktı dediler.
Salata bazi yerlerde cikiyor,bazi yerlerde cikmiyor.
Ekledim verildi bana dun aksam.
Dün salata aldım sorun olmadı ama pek değerli bir şey değil 3 tane küçük domates ve marul
Hocam soğan halkası ve salata olarak hangilerini ekliyoruz düşmedi bende 😔 kampanya suresi mi bitti ne zamana kadardi?
Yiyeceğimden değil de şubeyi test etmek amaçlı aldım. Hizmet anlayışları sıfır neredeyse.
Subeler arasi cok farkliliklar var.
Fiyatlar bile farkli,birinde 88 digerinde 90,digerinde 93.Kimi subede zero var,kiminde yok..
Salata da zaten vasat,2 domates 4 parca salatalik +marul.
Kuponu bugün aldığım halde geçersiz kupon kodu diyor
-
-
Hb premium kodu geçerli mi bunda gidip mi alıyoruz kapiya teslimat yok mu?
Kod geçmiyor hocam. Direkt sepette düşüyor indirim. Kapıya teslimat yok maalesef.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X