Şimdi Ara

Hepsiburada Premium ücreti zamlanıyor: İşte güncel fiyat (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
3.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Berbat site berbat hizmet , Hepsiburada kalitesizliği her yerinden belli abi. Hepsi papel saçmalığı var 15 TL veriyor ama maximum. Yararsız firma ..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hepsipapel kullanım süresi 1 değil 2 hafta

• Durmak yok, devam.

• World kart kampanyasından 6 ay boyunca 1 TL ödeyeceğim. İlk defa geçen ay premium üyesi oldum.

• allah aşkına şu bedava diye yazanlara 100 tl lik ücret yansıtın ben anlamadım bizim insanımıza rahat batıyor

• iptal iptal

• şu zamana kadar hiç problem yaşamadım. amazondan sonra da baya düzelttiler ve premium ile de iyileşmeye devam ettiler. Trendyol'u falan açıp bakmıyorum bile artık. İnstagramda TY reklamı yapan kim varsa da engelliyorum ya da sürekli spam olarak şikayet ediyorum dolandırıcı çetesini.

lira çok makul bir rakam şu anda.

• isakoc kullanıcısına yanıt
    Trendyol markette 150 lira altına 29 lira 300 lira altına 19 lira kargo bedeli çıkıyor..
    Hepsiburada, 25 lira üstü ücretsiz..
    Trendyol satıcılı istersen 10 bin liralık ürün al 29 lira kargo var, HB 25 lira üstü ücretsiz..
    Yarın kapında hizmeti, Blue TV vs. bu paraya bedavadan biraz pahalı..

• 15 TL'den 20'ye çıkmış. Bir şey değil bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bedava

• Aylardır kullanıyorum blu tv birkaç film izledim sadece sürekli netten alışveriş yapanlar için güzel 10k lık telefona trendyol 30 küsür kargo çıkarıyor bir üründe sorun yaşadım eksik teslim edildi mh onuda telafi etti bu fiyata kullanmaya devam edicem amazon prime ı zam sonrası iptal etmiştim hb devamke.

• Ben behzat Ç icin tutuyorum üyeliği.

• İptal edin 2 ay oldu hemen zam ayrıca yapı kredi kart neden 6 ay 1 TL biz bu kartı kullanmadığımız için ayrımcılık niye ilk girdim 30 TL kupon bile kullanmadan kayboldu eski fiyat iyi zam olmasın

• Dışarıda en ucuz kahve 50 tl. Bir tane alışveriş yapsan zaten 20 tl kargo parası veriyorsunuz ve bedava oluyor. Bu neyin tatavası?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.