|
Bildirim
sırf kargo için premiumunu alıyorum yoksa gerisini açıp bakmıyorum bile,trendyolun 150tlye kadar 30 tl kargo parası aldığı yerde 20TL bedava. |
Hiç bir işe yaramıyor, boşa almayın. Blu tv boş bir platform. Ayda 1 içerik zor ekleniyor, sinemalar ise zaten youtube de falan denk gelirsin. Hepsi papel veriyor, ama paketi teslim aldıktan 1 hafta sonra bakiyeni hesabına yüklüyor, onu da 1 hafta içinde kullanmazsan siliyor. Yani hepsi papeli kullanamıyorsun zaten. Ücretsiz kargo normalde de 200 TL üzeri ücretsiz, premium da ise 50 TL üzeri ücretsiz. Bu pahalıkta da zaten alacağın şey 200 TL altı nadir oluyor. Her ay kullanmadığınız şeye boşa para verirsiniz.
|
Hala daha bence fiyatlandırmaları başarılı. Arada blutv'ye bakıyorum, migros alışverişlerini ücretsiz getiriyor, aldığınız ürünlerde de kargo ücreti avantajı var, 20₺'yi çok rahat çıkartıyorsunuz.
|
Katılmıyorum, bünyesindeki bazı HBO dizileri bile sadece o parayı hak ediyor.
|
BluTV için gereksiz denmiş de, izliyorsanız gerekli, izlemeyene herşey gereksiz. Yıllık peşin BluTV ücretinin yarısına, 12 taksitle BluTV aboneliği sunmuş oluyor. BluTV'den abonelik almak yerine tercih edilecek birşey.
Hemen herkes illahaki online alışveriş yapıyor. Sadece bir kargo ücretine birsürü kargo imkanı veriyor. Hele de günde bir paket sigara içenlerin gereksiz demesi aşırı komik. |
Hepsiburada hayranı değilim fakat hiç kullanmadan yorum yapmışsınız 10 tl ye bile kargo ücretsiz ve blutv de içerik yetirince var hbo tüm dizileri var neredeyse hepsipapel konusunda yorumunuz haklı ama diğerlerini denemeden yorum yapmışsınız
|
Üni öğrencisiyseniz ve hepsiburada efsane gençliğe kayıt olursanız 15 tl oluyor. 10 tl veriyordum 15 tl olmuş.
|
amazon 40 tl iken yine iyi gibi hepsiburada'nın arayüzü çok güzel. 1000 lerce filtre var ve bu da başka bir siteden alışveriş yapsam bile ürün bulmamı sağlıyor. bu özelliği ile bana çok yardımı oldu.
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ptmustafa -- 7 Ekim 2023; 16:18:47 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stoneiron04 -- 7 Ekim 2023; 16:29:30 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
sırf kargo için premiumunu alıyorum yoksa gerisini açıp bakmıyorum bile,trendyolun 150tlye kadar 30 tl kargo parası aldığı yerde 20TL bedava. |
|
Blu TV içerik olarak tartışılabilir lakin arayüz gerçekten çok kötü hata gördüklerim arasında açık ara en kötüsü, Ayarlar hafızada kalmaz ayar değiştirirsin işlemez. Lakin genel olarak bakıldığı zaman 20TL ara sıra alışveriş yapanlar için değecek bir ücret. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myhotyro -- 7 Ekim 2023; 16:46:48 > |
|