Şimdi Ara

YouTube Premium, Türkiye’de zamlandı: İşte yeni fiyatlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
1
Favori
9.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YouTube, geçtiğimiz eylül ayında Avrupa, Asya, Güney Amerika ve Orta Doğu'nun bazı bölgelerinde Premium abonelik planında fiyatlarda artışa gitmişti. O dönemde yapılan fiyat artışlarından Türkiye etkilenmemişti ancak beklenen kötü haber artık gelmiş durumda. Yapılan açıklamaya göre YouTube Premium fiyatları Türkiye’de yüzde 38 oranında zamanlandı.

YouTube Premium’a yüzde 38 zam

YouTube Premium’un Türkiye’de zamlanması sonucunda 57,99 TL olan bireysel abonelik fiyatı 79,99 TL’ye yükselti. Fiyat artışı yüzde 38 olarak gerçekleşti. Aile paketi de 115,99 TL'de 159,99 TL'ye yükseldi. Güncel YouTube Premium abonelik fiyatları ise şöyle:

• Bireysel: 79,99 TL

• 12 aylık Bireysel: 579,99 TL

• Aile: 159,99 TL

• Öğrenci: 52,99 TL

YouTube, tüm planlarında ilk ay için ücretsiz deneme sunmaya devam ediyor. Fiyatlar artmaya devam ederken YouTube Premium sayesinde videolardaki reklamla kaldırılıyor. Ayrıca arka planda oynatma, videoları indirme, YouTube Premium Music, daha yüksek video kalitesi gibi avantajlar kullanıcılara sunuluyor.

YouTube aynı zamanda Premium Lite abonelik katmanını da test ediyor. Şimdilik Avustralya, Almanya ve Tayland'daki bazı kullanıcılarla test edilen yeni Premium Lite, sınırlı sayıda reklam içerirken reklamsız YouTube Music, video indirme ve arka planda oynatma gibi özelliklerden yoksun. Ancak bu paketin fiyatı Avustralya'da 8,99 dolar seviyesinde; normal abonelik ise 16,99 dolar.

Kaynak:https://www.youtube.com/premium

• "Sigara parası" halk ağzında paranın ölçü birimi gibi bir kalıptır. Demode oldu elbette. Yanındaki kibrit kutusu da öyle. Diyet listelerinde "kibrit kutusu kadar peynir" derlerdi. Halen tedavülde mi bilmiyorum ama ne yani görsek "kibrit kutusu kullanmıyoruz" mu diyeceğiz?

Sigara parasıyla kıyaslamada ince bir gönderme de var: İçip içmemekle alakası yok, bunun karşılığı bazıları için abur cubur, alkol, kahve, marka takıntılı ürünler.. vb olabilir. Maksat, "Dön bir kendine bak, nerelere para harcıyorsun" demek.. Cidden de harcıyoruz.

(Ateistler de bazen "Allah Allah" diye şaşırır. Orada da kalıptır, darlamayın insanları :)
    Şu sosyal alemde YOUTUBE EN İYİSİ. Aile paketi efsane bir plan. 5 +1 bölünce komik rakam kalıyor. Ne öğrenmek istersen Youtube da var. Tamir, bahçe, duvar örme, Excel autocad,,,... herşey var.

İsteyen 4 ayda bir meslek öğrenir. Kişi başı neredeyse 3te 1 sigara parasına bir ay. Git wifi olan yerden internet kotası yemeden indir. Doya doya geliştir boş beynini. Arkadaşlar inanın motor bölümü hariç arabanın bir çok yerini tamir edebilecek seviyeye geldim. Hibrit batarya söküp takabilir durumdayım. Netflix karın doyurmaz ama burası kendini geliştirmeye faydalı görüyorum.

Dikey tarımı burada öğrendim, bahçe bakımı burada öğrendim. Ve bunlar Amerika içinde yüksek gelir kazandıran işler. Bunu nimet olarak kullanmak varken fiyata laf edenler gitsin boş beyinlerini doldursun TikTok ta. Ha Amerika'da 24 dolar falan ödüyoruz. Tr hesabı açtırdım nişanlıma. Ailece Tr fiyatıyla buradan devam kullanmaya. Niye fazla ödeyim ki. Sistem kabul ediyor nihayetinde..
    quote:

Orijinalden alıntı: NeyzenEfendi

Papara cashback çok az veriyor güncelleseler problem olmaz aslında.Akbank %50 veriyor ama o da çok geç tanımlıyor cashbak i
    Neden paparayı bekliyorsunuz ki? Sipay var popy para var papel var tami var hatta İstanbulkart plus bile %50 veriyor iade hatta sipay %60 iade veriyor
    Bedava olan bir şeyi paralı yaptılar.
    Sen niye para ödemiyorsun? Çok ucuz, bedava sayılır diyorlar zaten. Bedavaydı, bedavaya ekstradan para vermek çok saçma.
    Kaldırımda yürümek bedavayken...
    Yarın çok ucuz, sen niye para vermiyorsun? Kaldırımda yürümek için derlerse şaşırmayın. Parayı zaten kişisel verilerimizi satarak kazanıyorlar, haberimiz yok. Bir de üstüne para veriyoruz; asıl onların para vermesi lazım. O platformu kullanıyoruz diye izleyici kitlesi olmazsa, hiçbir işe yaramaz.
    Dünya genelinde ucuz/gereksiz şeyler pahalanmaya devam ediyor. Kahve, platform üyeligi, premium, internet vs. Bunlar seneler önce hayatında yokken şimdi zorunluluk haline geldiğinden zamlarla insanlar bırakmıyor malesef artmaya devam edecek ve bir noktada sadece bunları ödemek için çalışacağız gibi. Şu an birçok insanın barınma ve faturalar için çalışması gibi. Köyden hiç gelmesek böyle dertlerimiz yoktu zaten.
  • Hala bedava
  • Papara cashback çok az veriyor güncelleseler problem olmaz aslında.Akbank %50 veriyor ama o da çok geç tanımlıyor cashbak i
  • Ücretsiz reklamsız YouTube video oynatıcılar var bu yamyamlara para kaptırmayin dostlar
  • Ağa be
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeyzenEfendi

Papara cashback çok az veriyor güncelleseler problem olmaz aslında.Akbank %50 veriyor ama o da çok geç tanımlıyor cashbak i
    Neden paparayı bekliyorsunuz ki? Sipay var popy para var papel var tami var hatta İstanbulkart plus bile %50 veriyor iade hatta sipay %60 iade veriyor
  • Aile üyeliği aylık kaç liraydı daha önce?
  • Aile aboneliğim var ama Newpipe-Jdownloader kullanıyorum. Diğer aile üyeleri için çok uygun. Reklam için kesinlikle kullanılmalı. Reklama maruz kalıp tüketimi arttırmak, vakit kaybetmek, sinir bozmak daha masraflı...

Arada sırada hangi reklamlar gösterime giriyor, neler dönüyor diye gizli oturumda Youtube'u test ediyorum. Çok uygunsuz olumsuz reklamlarla karşılaşıp sürekli raporluyorum: Ülkenin Cumhurbaşkanını yapay zekayla editleyip sahte reklam basandan, oyunlardaki sapkın görüntülere her tür olumsuz reklamla karşılaştım. Bunları delil halinde toplayıp ilgili makamlara iletiyorum. Google Türkiye çok sorumsuz ve en ağır şekilde cezalandırılmalı.
  • NeyzenEfendi kullanıcısına yanıt
    Popy para 50TL anlık olarak cashback yapıyor. Uzun zamandır onu kullanıyorum.
  • Vay arkadaş maaş kalmadı cepte :D
  • humble mumble kullanıcısına yanıt
    120
  • "Sigara parası"cı köle olma meraklıları gelmemiş henüz.
  • Can851 kullanıcısına yanıt
    İstanbulkart kullanırım o zaman ödemelerde bundan sonra sağolun
  • humble mumble kullanıcısına yanıt
    115,99₺
  • Beyler ben deezer' a geçtim aylık 55 tl nays bir kısmını iade ediyor. Hifi 1400 khz desteği var. Tek sıkıntısı şarkılar flac olduğu için çok yer kaplıyor. Telefonunuz 128 GB ve ustu ise iyi bir kulakliginiz da varsa deezer' a gelin sizde.

Reklam konusunda ise ben brave tarayıcı kullandığım için reklam görünmüyor. Reklam görünse de brave e alıştım.
  • Dün alayım demiştim hata vermişti.

PC'de adblock, Android'de Kivi Browser üzerinden adblock ile devam.
  • Yıllık üyelik nasıl alınıyor? Mevcut premium üyesiyim.
  • Arya söylenen tiyatro ismine sahip browserda reklam yok 😊 Ve arka planda çalıyor
  • 26 ekimde yıllık üyeliği yenilemiştim 580 liraydı yeni bir şey değil sanırım bizimkiler anca uyanmış
  • Yusuf_ER Y kullanıcısına yanıt
    Özelden ismini yazar mısınız 😃
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.