< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
YouTube Premium, Türkiye’de zamlandı: İşte yeni fiyatlar (8. sayfa)
-
-
Re Vanced uygulaması youtube hesabının sınırsız banlanmasına neden olabilir.
geminiGemini - ReVanced: Legal and Ethical Implicationshttps://gemini.google.com/share/3e5db52f335fYT belki yasal yollara başvurmadı ama uygulama yeteri kadar yaygınlaşırsa kullanan hesapları banlaması içten bile değil.
Elma ile armudu kimin ayıramadığını baya bir belli ettin. Senin kullanıcı datan ile hiç bir zaman ne yapacağına güvenemeyeceğin bir uygulamayı burada paylaşmak ya da paylaşırken en azından hesap konusunda uyarmaman zaten senin bilgisiz biri olduğunu gösteriyor.
Bu torrent gibi bir şey değil. "Herhangi bir torrent uygulamasını kullanarak mesela bir linux dağıtımı indirmek yasalken copyright olan bir ip yi indirmek yasal değil"
gibi bir şey ya da chrome daki ublock gibi bir şey değil bu.
-
İlgili uyarıyı yaptınız böylece :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çay içmiyoruz:)
Ben mi yanlış görüyorum, yıllık plan 799 TL olarak görünüyor. Yine zam mı geldi?
-
Doğru görmüşsün. 799 TL olmuş. Bugün ödedim fakat fazla para çekiyor. kredi kartından 828.24 TL çekildi. Anlaşılan komisyon da çekiliyor.
Netflix, Disney+, Apple Music, PSN zilyon tane üyeliğim var her ay kol gibi giriyor ama youtube isterse aylık 1 lira yapsın yine de paralı üyeliğini almayacağım. Reklamları isterse 10 dk yapsın. Zaten izleyeceğim 5-10 dklık video fazlası yok. Youtube’a kim neden para verir onu da anlamıyorum zaten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yıllık üyelik ile gayet uyguna geliyor.
-
Evet uyguna geliyor ama aynı ay içinde yıllık üyelik iki defa zam almış. 7 Kasım da 579.99 TL olan ücret şuan 799.99 TL olmuş ve +28.5 TL de komisyonda alıyor.
-
Youtube üzerinde bir video açacaksın bir şarkı açacaksın hop 2 tane kol gibi reklam seni selamlayacak beinsportsta özet izlemeye çalışır gibi hissedeceksin.
Arkadaş eş dost arasında bir video göstereceksin veya araçta şarkı çalacaksın yemeksepeti yanında aklındaysa kapında çalacak bu nedir olacaksın.Reklamsız ve arka planda oynaması açısından premium olması gerekli ancak ücretleri çay parası değil artık.Abarttılar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Abi bir ekmek parası, bir çay parası, bir çorba parası. Kaç lira ki? Sigaraya veriyorsunuz, çorbaya veriyorsunuz, yütübe vermiyorsunuz. Hem re vanced falan korsan uygulama, banlayacaklar hesaplarınızııııııııı..
Yönetim korsan önerme ekmeğimizle oynama..
Hemen yılda 799 TL artı KDV öde, korsan yollara girme, Allah'ın yütübünü cine 5 gibi, dijitürk gibi izle, hem yütüb kazansın hem yütübır kazansın hem ben kazanayım falan filan..
-
Eve akıllı tv alana kadar youtube para vermiyordum. Pc den izliyordum ve reklam engellele uygulamaları kullanıyordum. Samsung Tv aldıktan sonra mecbur youtube para veriyorum.
Aslında samsung kampanya yapıp 1 yıllık üyelik verse güzel olurdu. Başka platformlar için 6 ay ile 1 yıl gibi üyelikler verdiği olmuştu. Gecen sene 1 yıllık ssport vermişti mesela.
-
O tarz durumlar elbette farklı. Zaruriyet varsa mecbur kalınabiliyor. Ancak Google, reklam bloklayıcı kullanımından uzun süredir rahatsız. Tarayıcı tarafında bunu engellemek için bazı şeyler yapmaya çalıştılar ama Chrome'un tahtı sallanır korkusuyla geri adım attılar.
YouTube'daki durum da aynı kafanın ürünü yani açgözlülük. Diğer taraftan, millete premium almıyorsunuz diye zırlayanların derdi, Google'ın premium gelirlerini YouTuber'larla paylaşması.
Böyle itici bir kitle varken ve para dileniyorlarken, şahsen kuruş para vermem. Gerekirse o platformdan video izlemeyi bırakabilirim çok büyük bir kaybım olmaz. Zaten video izlemek, öğrenmenin etkili bir yolu değil bence.
Örneğin, çizim öğrenirken bazı ingilizce kitaplardan faydalanmıştım. Programlama da kitaplardan çok daha iyi öğreniliyor ve ek bilgiler için ingilizce forumlar daha iyi. Diğer konular için hızlı bir web araması ve metin içerikler daha etkili. Müzik için zaten MP3 var.
Neden böyle düşünüyorum? Bunu da izah edeyim. Çünkü video izleyerek bir şeyler öğrenmek istediğimiz zaman, sorunun çözümü direkt olarak bize veriliyor ve sorunu kendimiz çözmüş olmuyoruz. Eğer sorunu kendimiz çözmezsek, beynimiz o şeyi önemli görmez ve öğrenme etkili olmaz.
Ayrıca videolarda uzun ve detaylı şeyler konuşmalar ve gereksiz görsel anlatım yüzünden, yeterince iyi aktarılamaz. Text olarak öğrenirken, daha fazla bilgiye erişiriz.
Prensip devreye girince, olayın eğlence kısmından kolaylıkla vazgeçebilirim..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 26 Kasım 2024; 12:15:42 >
-
Aynen öyle üstadım...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X