< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
YouTube Premium, Türkiye’de zamlandı: İşte yeni fiyatlar (4. sayfa)
-
-
"Çikolata kullanmıyoruz"
-
sipay cashback nerede harcana biliyor acaba
-
Yıllık paket herkese görünmüyor galiba.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sigara parasıyla alakası ne? Ayda 26 liraya en büyük arşive sahip müzik servisi ve reklamsız Youtube. 26 lira 1 dolar bile etmiyor.
Bir hizmet alıyorsanız ve memnunsanız o hizmetin amme hizmeti olmasını istersiniz yoksa ücretini mi ödersiniz? Arkadaşlar toplanın siz beleşçiler olarak, 50 milyar dolar verip alın Youtube ve music servisini halka ücretsiz sunun. Çok zor değil yani bunu yapmanız.
-
Zaten almıyordum, almam da. Youtube ülkemin malı değil, param var ama bunlara para kazandırıp kazandırmamak tercih meselesi. Reklamlar kolayca engelleniyor.
Ben demedim onlara tüm rakiplerinizi yokedip tekel olun diye, gider alternatifini izlerdim yoksa. Diğer platformları öldürdüler.
Google para basıyor çalışanlarını da mis gibi şartlarda yaşatıyor. Biz ise Türkiye şartlarında sürünüyoruz, onların kazandığı parayı, refahını mı düşüneyim?
Premium alana saygım var ama reklam engelleyip beleş kullanana da tamamen hak veriyorum.
-
Şu sosyal alemde YOUTUBE EN İYİSİ. Aile paketi efsane bir plan. 5 +1 bölünce komik rakam kalıyor. Ne öğrenmek istersen Youtube da var. Tamir, bahçe, duvar örme, Excel autocad,,,... herşey var.
İsteyen 4 ayda bir meslek öğrenir. Kişi başı neredeyse 3te 1 sigara parasına bir ay. Git wifi olan yerden internet kotası yemeden indir. Doya doya geliştir boş beynini. Arkadaşlar inanın motor bölümü hariç arabanın bir çok yerini tamir edebilecek seviyeye geldim. Hibrit batarya söküp takabilir durumdayım. Netflix karın doyurmaz ama burası kendini geliştirmeye faydalı görüyorum.
Dikey tarımı burada öğrendim, bahçe bakımı burada öğrendim. Ve bunlar Amerika içinde yüksek gelir kazandıran işler. Bunu nimet olarak kullanmak varken fiyata laf edenler gitsin boş beyinlerini doldursun TikTok ta. Ha Amerika'da 24 dolar falan ödüyoruz. Tr hesabı açtırdım nişanlıma. Ailece Tr fiyatıyla buradan devam kullanmaya. Niye fazla ödeyim ki. Sistem kabul ediyor nihayetinde..
-
Yorma kendini hocam. Onlara tiktok ver izlesinler
Bırak hocam yorma kendini. Bunlar mal geldi mal gidecekler
F-droid üzerinden NewPipe uygulamasını indirdim. YouTube Premium'a elveda ettim.
Artık NewPipe kullanıyorum. Reklam yok. Video indirme var. Tarayıcıda (Firefox) da uBlock Origin kullanıyorum. Reklamla işim kalmadı.
YouTube Premium fiyatlarını da önemsemiyorum artık.
2023 Kasım ayında YouTube Premium Öğrenci paketi fiyatı 19.49₺ idi. Aradan 1 yıl geçti ve aynı paket 52.99₺ olmuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilexsamet -- 7 Kasım 2024; 19:30:9 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Web üzerinden görebilirsin. Uygulamadan olmuyor.
Bilgisayarda da görünmüyor.
İstediğiniz her yerdequote:
Orijinalden alıntı: kıng365sipay cashback nerede harcana biliyor acaba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
nays deezer'a cashback veriyor mu? spotify exxen netflix dışında farklı platform görünmüyor kampanyalarında
-
Ayda 2.50 dolar bile etmiyor. Shut up and take my money!
-
Bana verdi google play olduğundan olabilir.
Yıllık üyelik için öncelikle mevcut olan üyeliğinizi sonlandırmanız gerekiyor. Daha sonra tekrar üyelik başlatma kısmına gelmeniz lazım. Oradan aşağıdaki seçeneği seçin (Yıllık plan, aile planı veya öğrenci planı ile tasarruf edin):
Bu kısımda en altta yıllık üyelik gözüküyor.
Not: Sadece bireysel üyelikte yıllık oluyor galiba aile paketinde yıllık bulamadim belki de yoktur.
Not 2: Mobil tarayıcı ya da bilgisayardan deneyin. Uygulamadan denemedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doğan96 -- 7 Kasım 2024; 20:15:3 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
6 kişi 160 lira kişi başı 27 lira etmiyor. git 27 liraya simit ayran ancak yersin. şu fiyata yüksek diyen zaten kendini bir çek etsin.
mesele yüksek fiyat değil de bu anlamsız zam
-
bunu savunanlardan biri benim hadi bakalım ne olacak. 10 sene önce youtube çöplüktü şimdi buradan para kazanıyor insanlar bunları izlemek istiyorsan finanse etmek zorundasın kimse kimsenin eşeği değil. beğenmezsen almazsın ya da kendine güveniyorsan youtube benzeri rakip bir site kur bakalım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X