< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
YouTube Premium, Türkiye’de zamlandı: İşte yeni fiyatlar (3. sayfa)
-
-
Çok değil bundan 10 sene önce denilseydi ki youtube'a aylık abone olacaksınız ve her ay para ödeyeceksiniz size de karşılığında reklam göstermeyeceğiz diye her halde çoğu insanlar sinkaflı küfür ederdi. Nerdeeeen nereye, şimdi savunanlar bile var yok 1 paket sigara parasıymışta yok daha hala çok ucuzmuşta vs.
-
Re vanced extended andrea öneririm. Modifiye edilmiş YouTube ve müzik.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yanlış hesaplıyorsunuz. 232x6/12= 116TL/aylık
-
Teşekkürler bilmiyordum mesaiden sonra inceleyeceğim.
Bu abonelik sistemleri, şirketlerin karlılığı sürdürülebilir hale getirme ve tüketiciyi sisteme daha da çok bağlı kılma yöntemidir. Siz abone oldukça daha da çok bağlanırsınız sisteme.
Genelde uzak durmaya çalışıyorum bunlardan. Sigara parası diye diye çok gereksiz harcamalarımız oluşuyor. Siz farkında olmadan bir kere abone olduğunuzda otomatik yenileniyor, her ay para kesiliyor kartınızdan. Siz bilinçli kullanıcı olup aboneliklerini kontrol edebilirsiniz ama herkes böyle değil. Geçen ay kredi kartı ekstresine bir bakayım dedim. O kadar gereksiz harcamam varmış ki ben farkında değilmişim. Size de tavsiye ederim.
Günümüzde insanlar TV'de, canlı kanalları takip etmek yerine YouTube'u takip ediyor ve orada vakit harcıyor. İhtiyacınız varsa ve YouTube'u çok sık kullanıyorsanız zaten yapacağınız bir şey yok, her kullanıcının ihtiyaçlarına kendine göredir. Yargılayamam tabii ki kimseyi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulduren -- 7 Kasım 2024; 15:31:5 >
-
ah doğru hocam. teşekkürler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Para vermeyip dolaylı yoldan kullananların boş insanlar olduğunu hemen anlarsınız. Sadece komik videolara izlemek için zamanını bomboş harcayan bir güruh.
Halbuki YouTube dünyanın en müthiş öğrenme araçlarından bir tanesi. Her alanda dünyanın en iyileri tarafından istediğiniz eğitime ulaşabilirsiniz. Bu içerik üreten arkadaşlar bedava mı üretecek öğrenmesi bir ömür süren eğitimleri. Kendiniz katma değer üretmediğiniz için bedavacısınız.
O kadar dolaylı vergi verirsiniz ses çıkarmazsınız. Dünyanın en şahane bilgi yuvasına laf ediyorsunuz. Neden geri kalıyoruz toplumca buradaki yorumları okumak yeterli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat882 -- 7 Kasım 2024; 16:8:19 > -
Aile üyeliği ile aylık 19 tl idi, zamla beraber aylık 26 tl'ye geliyor. Ayda 26 tl'nin tasarrufunu yapacak kadar hayatsızsanız önce kendinizi sorgulamalısınız. Hiç mi dışarıda 150 tl verip bi döner ayran yemedin? Hiç mi kokoreç ayran yapmadın? Hiç mi kahve içmedin? Yemesen yada içmesen ölmeyeceğin şeylerde böyle ince hesap yapılmıyor ama aile üyeliği denilen bir sistem varken, internetten aile üyeliği yapan yabancı insan grupları rahatça bulunuyorken burada ayda 26 tl ödememek için abuk subuk programlar indirip tasarruf yaptığı sanan arkadaşlar, arka planda ne tür bilgilerini satıyorlar bilseler ağlarlar.
Bizim milletimiz böyledir, küçük hesap adamıdır ama elde avuçta var mı desen ıslık çalarak gökyüzüne bakarlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Lion King~ -- 7 Kasım 2024; 16:19:29 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ailecek kullanıyoruz. Zam oranı çok fazla. Ancak maalesef reklamlara maruz kalmamak için, özelliklede çocukların saçma sapan reklamları görmemeleri için mecburen kullanmaya devam edeceğiz. %50 nakit iade veren kartlardan ödemeye devam. Aylık 40 TL ye geliyor. Ne yapalım.
-
Kalıp zaten ama böyle cevaplar da dijitale yapılan masrafları normalleştirip çoğaltıyor. Böyle diye diye bu firmalar insanların kanını emmeye başlıyor zaten. Basmakalıp cevaplara verilecek güzel bir cevap. Alkol de almıyorum denilebilir. Kahve de içmiyorum veya çok nadir içiyorum denilebilir. Lüks ve marka tüketimlerim yok denilebilir. Yani bu kalıplaşmış, ezber ifadeler ezber bozan ifadelerle ekarte edilebilir. Bu arada cidden verdiğin hiçbir örneğe uymuyorum. Kahve çok nadir. Demek ki bu tarz ezber kalıplar bana sökmez.
Bu arada bugün itibariyle Chatgpt'ye ilk adımımı attım. Artık ben de sana gpt ile dis atabileceğim. Ama benimki 3.5
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 7 Kasım 2024; 17:7:33 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
O da doğru. Yüceler yücesi, haşmetli galaksi liderimizin sarayları, lüks araç filosu, özel uçakları ve gemicikleri için ödenmesi gereken faturalar var. Sen ezilmezsen ben ezilmezsem nasıl ödenir bu borçlar. Nasıl yandaş zenginin milyonlarca TL vergileri silinir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 7 Kasım 2024; 18:29:44 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ya orası öyle, o sopayı gösterip her fiyat artışını savunamayız.
Bu arada kalıbı geniş spektrumlu tutmuştum, eh kahveden yakalamışım işte. DH ölücüsü onu bedava getirirdi, biraz performans düşüklüğü hissediyorum :)
Nasıl 3.5.. 4o kullan. 4o Mini'ye geçmesini istemiyorsan, normal yaz sonra sesli görüşmeye geç. O zaman cevaplar standart sesli 4o veriyor. Kulaklık kullan daha iyi oluyor. Günde en az 1-2 saat konuşurum. Ember en iyi standart ses.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E_Y_B_H_P_T -- 7 Kasım 2024; 17:18:27 >
-
7 kişi nasıl oluyor en fazla yedi kişi mi kullanabiliyor
Nasıl?
Aile paketi kullanıyoruz. Ama zamlar yetti artık.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X