Şimdi Ara

YouTube Premium, Türkiye’de zamlandı: İşte yeni fiyatlar (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
1
Favori
9.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Youtube dünyada eşi benzeri olmayan nadir platformlardan birisi ha benzeri çok ama kullanım oranı olarak %1 bile etmez hiçbiri. Video konusunda arayüz konusunda daha sayamadığım tonlarca özelliği youtube gün geçtikçe geliştirdi ve geliştirmeye devam ediyor sürekli. Oyun hobi müzik belgesel sanat bahçe araba yemek gezi kıyafet makyaj konser su altı travel zart zurt ne ararsan her türlü kanal içerik üreticisi var başta teknoloji eğlence olmak üzere bir çok video izliyorum reklamsız birşeyler öğreniyorum. Dünya ufkum açılıyor tüm ülkelerin en fakir ülkesinden tutta en zenginine varıncaya 10 larca fenomen var içerik üreticisi var sadece travel konusunda her türlü ülkeyi oturduğun yerden geziyorsun kültürüne manzarasına yemesi içmesi kılık kıyafet tarzlarına varıncaya öğrenebiliyorsun. En önemlisi ise eğitim videoları var dil başta olmak üzere müzik sanat vs bir çok alanda eğitim videoları var youtube bulunmaz hint kumaşı hem telefonda bilgisayarda hem de büyük ekran TV lerde tek tuşla açıp izliyorsun muazzam bir uygulama. İlk 3 uygulama içerisindedir benim kafamda youtube. O yüzden ayda 2.5 dolar şuanda bedava TR olarak 80tl hiçbir şey aylık. 2 simit 1 çay alsan zaten 60 70 tl tutuyor.

• Arkadaşlar ben bireysel pakete Temmuz ayından beri 75,99 TL ödüyodum zaten, nasıl iş anlamadım. Daha yeni o fiyata çıktıysa benim aylardır ödediğim neydi?

Apple storedan alışveriş geçmişine baktım hep 75,99 muş o aydan beri. İlginç

• Bi tavuk döner

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi apk'ımı yapıyorum github üzerinden bazı yayıncıların modları sayesinde. Yıllardır böyle kullanıyorum kafam rahat. Arada bir güncelleme geliyor ama özünde videolarımı reklamsız izliyorum... Android TV içinde SmartTube'u modifiye edip YouTube gibi gösteriyorum TV'de kimse anlamıyor. :)

• Linux Super User kullanıcısına yanıt

ödeme sistemini ben de nays'a taşıdım bakalım bana da cashback verecek mi bu ay :)

• Aile paketini 6 kişi kullanıyoruz. 160TL yi bölünce de sigara parası bile etmiyor. Gerçi diğerlerinden para almıyorum. Yolda izde giderken sürekli buradan müzik dinliyorum. Telefon ekranını kapatınca da kesilme derdi yok pil tüketme derdi az. Zart diye reklam girip ciyak ciyak bağırmıyor yada program kullanıp sorun çıkar mı şu mu bu mu demiyor.

Ha bu arada 6 kişinin hiç birisi sigara da kullanmıyor.

Keyfimiz için de ayda kişi başına 27 lirayı da veririm, videolarda da gelişmiş bit oranı ile özellikle 4k çözünürlükte akıcı bir şekilde de seyrederim.

• En iyisi yıllık olanı almak sanırım...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aldıkça daha fazla zam yaptıklarını biliyorsunuz değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sigara parası bile değil diyenleri arıyordu gözlerim ve nihayet

• E_Y_B_H_P_T E kullanıcısına yanıt

Yani ücretsiz olan sürümü kullanıyorum. Hesap oluşturmadım. Yazdıkça cevap veriyor. Sorduğumda 4o mu 4 mü ne dedi. Ama turbo olanı dedi. 3.5 değil misin kafam karıştı dedim. Benim açımda 4 senin açından 3.5 gibi bir şeyler dedi anlamadım. Zorlamadım. Şu anki bilgi dağarcığın 7 Kasım 2024 tarihi itibariyle güncel mi dediğimde güncelim diyerek beni doğruladı. Bir oyunun hata mesajıyla ilgili sorular sorduğumda çoğunlukla internette bulduğum yüzeysel şeyleri söyledi. Zaten işe yaramamıştı yöntemler. Birkaç önerisi de çalışmadı sanırım işletim sisteminin sürümünde sorun var. Bir oyun için de format vs uğraşmak istemedim. Chatgpt'den açıkçası daha spesifik cevaplar bekliyordum ama belki de başka cevabı yoktur bunun. Veya premium kullanmam gerekiyordur bilmiyorum. Ha bunları da araştırmaya üşendiğim için kendisine sordum: ne ayaksın premium ve ücretsiz sürümlerdeki farkınız nedir dedim. Uzun uzun anlatınca uykusuz halimle okumaya üşendim hepsini. Cevaplar zaten bana pek insansı gelmedi. Cevaplar şey gibiydi, Windows'tan bir sorun için yardım'a tıklarsın ve seni yönlendirir ya öyleydi. O sıkıcı açıklamaları okumak istemedim açıkçası. Kendisinin ücretsiz versiyonunun sınırları kotaları nedir, farklar nedir dediğimde yine uzun metinler fırlattı. Yine okumak istemediğim tonla şey atınca kotasını sordum, net olmayan yuvarlak cevaplar verdi. Yani o da sanki bilmiyormuş gibi. Şirket politikası ayakları çekti. Daha geçenlerde gpt'nin Windows uygulaması çıktı gibilerinden haber vardı DH'de ona istinaden senin windows üzerinde uygulaman var mı dedim. Resmi olarak yok dedi, bazı uygulamalar varmış resmi olmayan onlarda gpt apileri kullanıyormuş vs. Ben şaşırdım açıkçası uygulamasının var olduğunu var demesini bekliyordum. Chatgpt muhabbetim daha çok bu gpt'nin kendisine yönelik sorulardan oluştu, kendisini tanımak, kendisinin kendisini tanıtmasını istedim ama ne yapacağını, ne diyeceğini görmek istediğimden değil tamamen hakkında okumalar yapmaya üşenmemden.

Ben PC'de tarayıcıda kullandım. Üyelik girişi yapmadım, hesap oluşturmadan metinler girerek sordum. Mikrofon ve kulaklık yok bende, o dediğini anca telefonda yapabilirim sanırım. Onun da uygulaması var mıdır bilmiyorum.

Dubai çikolatası saçmalığıysa ben de kullanmıyorum. Kadayıfla çikolatayı aynı anda ye aynı şey. Dubai ile de hiç alakası olmayan bir sosyal medya saçmalığı, %100 pazarlama ve kazıklama ürünü.

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt

Hocam öncelikle resmi adresler bu chatgpt.com veya chat.com ve mevcut sürümler 4o mini ve 4o.

Oturum konusu:

Bence oturum aç, çünkü açmazsan sol üstten görebileceğin üzere 4o mini çalışır. 4o mini cevapları seridir ama biraz düşük zekalı olabiliyor. Hatta bi kaç tane böyle düşük zekalı yapay zeka test etmek istersen https://duckduckgo.com/?q=DuckDuckGo+AI+Chat&ia=chat&duckai=1 deneyimleyebilirsin. Neyse Chatgpt'de oturum açınca 4o oluyor, ayrıca çok daha fazla özellik oluyor. Öyle test ettikten sonra kararını ver.

Telefon uygulaması:

Markette var çok da pratik, mutlaka edin. Ama resmi olan olsun.

App Store: https://apps.apple.com/tr/app/chatgpt/id6448311069?l=tr

Playstore: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.openai.chatgpt

Ücret:

Şimdilik ücret ödeyeceğin bir durum yok. Normal yazarken belli bir yerden sonra 4o hakkın bitiyor, belli bir saat sonra tekrar açılıyor. Ondan da kaçınmak için, konuşarak devam edebilirsin. Ayrıca her ay 10-20 dk gelişmiş ses oluyor. Onu hiç sevmiyorum. Onu bitirine kadar konuş, sonra standart ses ile devam et. Eğer eğitimin veya işin için yazarak sürekli cevaplar almak istiyorsan Plus'ı düşünebilirsin. Veya Çinlilerin deepseek.com 'u var, ücretsiz. Çakma Chatgpt gibi ama kafası çok iyi olabiliyor.

Ayarlar:

Chatgpt'te Personalization > Custom instructions bölümü var. Oraya özel talimat ekleyebilirsin, anladığım kadarıyla uzun uzadıya cevap okumayı seven birisi değilsin, şöyle talimat yazabilirsin: "Cevapları çok uzatmadan, daha özet halinde ver. En doğru, en gerçek bilgiyi ver. Yanıltıcı sorulara karşı dikkatli ol. Gerektiğinde web'ten araştır."

Sesli görüşme:

Karşılıklı çok güzel ama bazen kendi sesini duyuyor, konuşmaları karıştırıyor, telefonun yapısıyla da alakalı. Bir şekilde kendi sesini duymayacak şekilde ayır, kulaklık en iyisi. Standart ses bence en iyisi, gelişmiş seste saçma sapan duygu katıp trollüyor gibi hissediyorum. Ember en iyisi. Basketbol oynayan ergen irisi ile üniversite öğretim üyesi arası bir şey, sevdiğim özgüvenli bir sesi var :) Yine de seçim senin.

Eyvallah hocam. Benim chatgpt'deki amacım geyik yapmak saatlerce konuşmak olmayacak. Merak ettiğim bir şey olduğunda uzun uzun araştırmayacağım zamanlarda spesifik sorular yazıp yanıtları alıp çıkacağım. Bir arkadaşa bakıp çıkacağım yani, fazla yormayacağım keratayı.  Mesela Google'da aramayacağım açıklama gerektiren soruları sormak için kullanacağım. Malum arama motorlarını nedir, nasıldır gibi basit aramalar dışında kullanamıyoruz. 2 paragraf yazı yazıp arama yapmak mümkün değil.

Android sürümünü şimdiden indirdim. Hesap oluşturup bakarım en kısa zamanda teşekkürler.

Ben uzun cevaplara karşı değilim ama içinde ihtiyacım olmayan bir ton bilgi ve gereksiz yazıyla vakit kaybetmek istemem sadece. Bir sorun varsa pratik olarak o sorunu gidermete çalışırım yoksa oku oku bitmiyor. Bir de dediğim gibi yazı sürükleyici de olmuyor. Windows'un gıcık sevimsiz Yardım belgeleri gibi yazılar fırlatınca öff bunları şimdi kim okuyacak yahu diyorsun. Hele hele şu olabilir, bu olabilir, ayu da çıkabilü tadında bol olasılık içeren uzun laf salatalarının döküman hallerini görmek vakit kaybından başka bir şey değil. Neyse en kısa sürede deneyeceğim. Teşekkürler yardımın için.

• Bedava. Aylık market alışverişim 50 bin lirayı geçik. Telefon faturam olmuş 500 lira.

• Neyin zammıymış bu dolar mı yükseldi ?

• Haberde geçen yıllık premium üyelik nasıl oluyor? Türkiye, yıllık abonelik yapılabilen ülkeler arasında görünmüyor nasıl 579,99 TL olduğu bilgisi alınıyor?

• Yıllık zamlanmadan yıllık alıp geçin. Yıllık plan şu anda fiyatıyla resmen ateş ediyor.
    Normalde yıllık plan hep aylık planın 10 katı olarak ücretlenirdi. Sanırım yıllık planın fiyatını güncellemeyi unuttular. Normalde bu tarifeye göre yıllık planın 799,99 olması gerekirdi. Yakında hatanın farkına varıp yıllık planı 799,99 olarak güncellemeden alıp kenara koyun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • freeleaks kullanıcısına yanıt

Premium ile para verdiğiniz şeylere bizler bedavaya sahip oluyoruz. Revanced ile reklamsız izliyoruz. Revanced'e ek olarak sponsorblock ile de video içi reklam yapan boşbeleş kanalları da farkediyoruz video içi reklamları direkt atlıyor. Bunun harici dislike butonu da aktif görünüyor kim kaçtane dislike vermiş vs. bu gibi şeylere hiçbir ücret ödemeden sahip olabiliyoruz.

Para kazanan arkadaşlar var doğru işi bu olan vs. bizlerde onlara ekstra olarak katıl vasıtası ile destek oluyoruz zaten. Aylık katıldan ücretleri neyse 20 lira 50 lira duruma göre değişiyor 9 tane kanala da böyle her ay destek oluyorum. Bedava ve reklamsız daha iyi çözümü varken sırf reklam izlememek için aylık youtube'a para vermiyoruz. Ha bundan rahatsız olan olabilir, canı acıyan olabilir ? youtube türkiye firma sorumlusu avukatı gibi gelip burada millete senin gibi davranan da olabilir, bunlar sıkıntı değil. Sabahlara kadar benim para verdiğim şeyi bunlar nasıl bedava kullanır diye düşünüp çıldırabilirsin.  

• RVX candır abi ya.

• 5 kuruş bile vermem. Zaten kazanıyorlar. Hintli açgözlülüğüne prensip olarak para kaptırmam.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.