< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
hepsiburada premium worldcard kredi kartı - Ana konu (8. sayfa)
-
-
50 - 60 liralık premium bedava amaa 450tll aylık kart aidatı merhaba yapı kredi sevmeyeceği koyuna ot vermez.
-
Aylık 450 mi hahahahja kim diyor bunu hahhahha
Kusura bakma çok komik.
Avatarın da beni eskiye götürdü.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kart aidatı aylık olmaz yılda 1 sefer alınır. o da sağladığı imkan ve bonusları düşünce ünlü bir Türk ata sözü geliyor aklıma Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez.
-
-
Başka bir ürün denedim ( laptop) bu sefer çıktı...quote:
Orijinalden alıntı: bkmçvş
Üstad kampanya banner inde peşin fiyatına 3 ay ertele, 6 taksitte öde diyor ama hiç bir zaman peşin fiyatına 6 taksit ve 3?ay ertele seçeneği çıkmıyor... Ancak dediğiniz gibi taksitli seçeneklerde (onda da vade farkı var) erteleme çıkıyor...
Farklı tecrübe eden var mı acaba?
Alıntıları Göster
Her ürün grubunda demek ki kampanya geçerli değil...
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
eskiden world eko kartım vardı aidat yok diye hb premium wolrd kartta aldım ancak 500 tl ye 100 tl puan kampanyasından yararlanma hakkım yok sanırsam?
-
O bir yerde yazıyor belli bir tutarın üzerinde vade farksız taksit yapıyor. Her tutara değil.
-
Eko world kartım varken müşteri hizmetleri üzerinden eko'ya bağlı olarak hepsiburada premium karta başvurdum. Eko aktif olduğu sürece aidat yok denildi. Hatta 2 saat olmadan kart basılmış bile :)
-
ona ulaşamadım üstad...
ya belli sektörlere ya da belli bir tutar üstüne...
MH'ne kayıt açtım, bakalım ne diyecekler..
-
Hepsiburada kart da bir word card olduğundan taksit ve ertelemeyi yapı kredi yapıyor aslında. 2. satırda belirttiği üzere vade farklı taksit yapıyor şu an. Bu dönemsel değişebiliyor bildiğim kadarıyla.
-
Acaba premium kartın kaydedildiği hesabı değiştirebilir miyiz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Onay isterken üstüne basa basa söylüyor neyseki ses kaydı duruyordur ben de aynı şekilde yaptım eko açık olduğu sürece aidat yokmuş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
aynen öyle bakalım
-
Ben komple kapattım ypkyi durduk yere karttan sürekli limit düşüyor faiz kesiliyor hiç bir işlem olmamasına rağmen yok faiz alınmış vs Allah düşmanımı düşürmesin yapikrediye
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yıllık premiyum haziranda bitecek.
haziranda kaydetsek yine 1 yıl beleş mi premium?
-
fiziki premium kartım geldi. Bilgileri girerek premium üyelik aldım 29.90 çekti. Dedim provizyondan çıkınca silinir herhalde oda olmadı. Şimdi HB ya kayıt açtırdım bakalım ne olacak. Kart benim Üyelik aldığım hesap eşimin adına. Bunu sebep göstermezler inş
-
bu aidat herhangi bir yerde yazıyor mu? Ben göremediğim için başvuruda bulundum. sanal kartla harcama yaptım. sonra 666tl olduğunu öğrendim. resmen dolandırıcılık. siparişimi iptal ettim kartı iptal edeceğim. yine de aidatı ödetirler mi sizce?
-
Yapı kredi word iyi güzel de 3000 lira altına vade farksız taksit imkanı sunmaması hoş değil. Malum her aldığımı 3000 üzerine çıkaramam. Vakıfbank word platinium var onda içinden 3-4 e bölüyor 100 lira üzeri olması ve gıda olmaması yeterli.
-
Öyle bir şey olduğunu düşünmüyorum. Çünkü banka aidatı kartın özelliğine bağlı olarak alıyor. Ekoya bağlı bir kart ne demek onu anlamadım. Aidatsız bir karta bağlı başka özellikte bir kart nasıl oluşacak? Anca limitleri bir olur. O da sizin banka nezdinde müşteri limitiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X