Vakıf'ı Sanal Troy kart oluşturup kullanın 6 taksit yapıyor. |
hepsiburada premium worldcard kredi kartı - Ana konu (10. sayfa)
-
-
Oluşturdum ama taksit çıkmadı hepsiburada da.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam Hepsipay ile ödemiş olabilir misiniz? Normal POS kullandığımda taksit yapıyordu. Hepsipay ile olduğunda taksit vermiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok hocam normal kart ile öde seçeneğini seçtiğimde. Troy da olsa asır kart da olsa taksit açmıyor.
Maaş müşterilerine kart ücreti olmaz diye düşünüyorum. Sözleşmede var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
başka bankayı nereden bilecekler , söylemezsin , başka kart kullanmıyorum dersin
Maaş müşterileriyle yapılan sözleşmelerde kredi kartı aidatı alınmayacak olan kredi kartı türlerini sözleşmeye yazıyorlar çoğunlukla. Bu kartta yeni olduğu için o kapsama girmez bence
-
Findeks diye bir şey var, 9 tane bankanın ortak kurduğu bir kurum. Seni takip ediyorlar, kredi puanına bakıyorlar. Öyle söylemezsinle olacak şey değil :)
arkadaşlar direk eko kart alınmıyor mu
Yemek Sepeti yemekte %10 HB puan verdi.
YS Markette de veriyor mu?
-
Veriyor sorunsuz bugün alışveriş yaptım %10 hb puan geldiquote:
Orijinalden alıntı: Deger1iYemek Sepeti yemekte %10 HB puan verdi.
YS Markette de veriyor mu?
tşk.
-
Eco kart varken aidat oduyor muyuz simdi kesin bilgi nedir?
-
Oluyor hocam, ilk kart eko ise sonra çıkaracagınız kartlar aidatsız. İlk kart eko olacak ve açık kalacak. Başvurunuzu müşteri hizmetlerinden yapın bu durumu sorun aynı cevabı verecektir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ilk kart eko diye sonrası aidatsız şeklinde otomatik bir şey yok bence. böyle düşünüp sonra 6. ay iadatı yiyebilirsiniz. eğer mh o an çıkaracağınız kart için bunu açıkça söylediyse, yani eko açık kaldığı sürece aidatsız dediyse sprun yok. ama mh açıkça bunu demediyse sonra kendi kendinize sinirlenebilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolkien -- 4 Mart 2024; 0:55:45 >
hangi paralel evrende?
Bilmediğiniz konular hakkında sahte bilgi yaymayı bırakın.
-
%5 değilmi verdiği hb puanı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X