Şimdi Ara

Hepsiburada Rezaleti!! Lütfen yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hepsiburada danhttp://www.hepsiburada.com/asus-gl502vt-fy034t-intel-core-i7-6700hq-2-6-ghz-3-5-ghz-16gb-1tb-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV000001ZJWF linkteki ürünü gecen hafta sipariş ettim bu hafta elime çarşemba gunu geçti ve eve gelir gelmez açtım fakat ekranı bozuk çıktı. Pc aktif hale gelmesine rağmen ekrana görüntü gelmiyordu bende iade etmek için onay kodunu alıp perşembe günü hemen kargoya verdim. Şimdi aldığım cevap ise kullanılmış ürün iade almıyorlarmış ulan ekranı açılmayan şeyi nasıl kullanayım!? servise yollancakmış daha aldığım sıfır aleti tamire yolluyorlar. ne yapabilirim lutfen yardım edin

• yok mu yardım edebilecek?
  • uppp
  • İade konusunda en iyi satış grubudur. 2 ürünü aynı anda iade ettim gün içerisinde geri ödeme yaptılar. 14 gün koşulsuz şartsız şayet siz cihaza zarar vermediyseniz iade alırlar. Şimdiye kadar onlarca alışveriş yaptım ve hiç sorun yaşamadım. Hatta dünde telefon aldım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihaza zarar vermem mümkün değil aldığım gibi iade etmek zorunda kaldım zaten. Aldığımda ekranı çalışmayan laptop u iade etmek istedim ve kurulumu yapılmış ürün iade almıyoruz dediler yahu arkadaş ekranı açılmayan şeyin kurulumunu nasıl yapayım! Nasıl bi yol seyretmem lazım lütfen yardım edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam simdi hepsiburada'ya dilekçe gönderin. .. tarihinde aldığım ürünü sözleşmedeki .. kanununa göre cayma hakkımı kullanarak iade etmek istiyorum diye yazın. Bir fotokopi kopyası sizde kalsın. Şimdi büyük ihitmal servise gidicek ve değişim/iade raporu beklencek ama servisler malum tamirde yapabilir bu ürün sağlamdırda diyebilir. 1 hafta falan bekleyin sonra tüketici haklarına başvurun. Benim dediğimin dışında araştırmada yapın yanlış yönlendirmiş olmayayım.
  • Ptt den cayma hakkı dilekçesi doldurup gönderin. Gerisini tüketici hakem heyeti hallediyor. Cayma hakkı için mutlaka bu dilekçeyi 7 gün geçmeden doldur ve gönder.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.