Şimdi Ara

HEPSİBURADA SEPETE EKLENEN BİR ÜRÜNÜN YANINDA BELLİ ÜRÜNLERDE 10 TL İNDİRİM ALT LİMİTSİZ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
774
Cevap
14
Favori
36.911
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dark Territory

Kargo bedavadaki 3-5 liralık ürünleri an itibariyle kaldırdılar. Alan aldı ama

http://www.hepsiburada.com/liste/pqp.aspx?q=fh_location%3d%2f%2fcatalog01%2ftr_TR%2finstock%3d1%2fcargooption%3d%7b3%3b2%3b1%3b6%3b4%7d%26pqp%3dKargoBedava%26pqpQueryAdded%3d1&sc=8

• 12 TL'lik ürün alıyorum.2 TL'ye düşmüyor.Biri nasıl yapıldığını açıklayabilir mi?
  • kargo bedava olan ürünlerden sepete ekleyip daha sonra 10 lira indirim veren ürünlerden sepete ekleyince ödeme ekranına gelince kargo ücreti istiyor
  • Olayı çözdüm de ödeme ekranında 0 TL yazıyor.Kargo da bedava.Biz 0 TL'yi nasıl ödeyeceğiz.
  • Hiç bir şey almadanda oluyor.
     HEPSİBURADA SEPETE EKLENEN BİR ÜRÜNÜN YANINDA BELLİ ÜRÜNLERDE 10 TL İNDİRİM ALT LİMİTSİZ
  • 0 tl tutarındaki ürünü alıp ödemeyi havale/eft seçip 0,1 tl havale yapıp açıklamaya sipariş kodu yazsak gönderirlermi acaba
  • kargo ücretsiz bir ürün eklesenizde eklemesenizde kargo ücreti çıkıyor bir anlamı kalmıyor.
  • Biraz önce kargo ücretsiz ürünlerden ekledim ve yanına çorap ekledim, kargo ücreti ödemeksizin satın alma oldu.
  • En güzel 3 lü convers çoraplar siyah-beyaz-gri ve 3 adet gri sipariş oldu her 3 lü çorap 4,70 tl geldi kargosuyla beraber.
  • duzguner42 kullanıcısına yanıt
    hediye ürünlerden 10 tl üstü alırsanız kargo çıklıyor.10 tl altına çıkmıyor.
    En ucuz kargo bedava alınabilecek ürün 5 tlye enerji içeçeği onada bir alana bir bedava yani

2 adet enerji içeçeği+3 tane çorap 5 tl olarak başlığı düzenleyebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duzguner42 -- 31 Ekim 2013; 22:05:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aksaray1

En güzel 3 lü convers çoraplar siyah-beyaz-gri ve 3 adet gri sipariş oldu her 3 lü çorap 4,70 tl geldi kargosuyla beraber.

Öncelikle başlık sahibine ve karbonatı paylaşan arkadaşa teşekkürler. Bende 3.75'e geldi. (14 Kuruş'luk karbonat ile birlikte.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: duzguner42

En ucuz kargo bedava alınabilecek ürün 5 tlye enerji içeçeği onada bir alana bir bedava yani

enerji içeceğinin linkini verir misiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiger86

quote:

+1
  • 2 converse çorap alcağım nasıl kargo ücretsiz alırız?
  • teşekkürler

HEPSİBURADA SEPETE EKLENEN BİR ÜRÜNÜN YANINDA BELLİ ÜRÜNLERDE 10 TL İNDİRİM ALT LİMİTSİZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: aksaray1

En güzel 3 lü convers çoraplar siyah-beyaz-gri ve 3 adet gri sipariş oldu her 3 lü çorap 4,70 tl geldi kargosuyla beraber.

6 çorabımı 4,70 tl ye aldım, o nasıl oldu
    ben 3 lü çoraptan alacağım şimdi. karbonat falan da eklemeden, 1 tl çoraba 3,61tl de kargoya vereceğim ??? sizin hesabı anlamadım valla?
  • seyy@h kullanıcısına yanıt
    Yok hocam önce 3 lü çorap aldım dediğiniz gibi 1,09 tl + kargo ücreti ile beraber 4,70 tl geldi. bu siparişden 2 ayrı sipariş geçtim onu demek istedim. eğer conversein kısa çoraplarından verirseniz 8,90 tl oldugu için yanına 0,14 kuruşluk karbonat ekleyınce oda 3,75 tl gelıyor.. krbonatı ve bu haberı duyuran arkadaşa çooooook teşekkürler.
  • ulen ev çorap doldu zaten gelsin yine çoraplar. giyip atayım bari eskileri
  • Ayakkabıların çoğu da pabucun eski çürük mallarıdır muhtemelen onu da belirteyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: superhead

quote:

Orijinalden alıntı: tiger86

quote:

+1

01 Kasım - 10 Kasım 2013 tarihleri arasında n11.com’dan tek seferde yapacağınız en az 3 ürünlük alışverişte en düşük fiyatlı ürün tutarında hediye kupon kazanıyorsunuz.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.